Keurig Dr. Pepper aandelen kopen

Een interessant koffie bedrijf om in te investeren is het bedrijf Keurig Dr. Pepper. In dit artikel bekijken we hoe je het beste zelf kunt beleggen in Keurig Dr. Pepper aandelen en ook vind je op deze pagina de laatste aandelenkoers van het bedrijf.

Waar kan je Keurig Dr. Pepper aandelen kopen?

Wanneer je vertrouwen hebt in de toekomst van Keurig Dr. Pepper, dan kan het aantrekkelijk zijn om de aandelen voor de lange termijn te kopen. Onderzoek dan wel goed het toekomstperspectief van het bedrijf zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wil je Dr. Pepper aandelen kopen tegen lage tarieven? Bekijk dan direct het broker overzicht:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 voor Dr. Pepper. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€1 voor Dr. Pepper
Mexem aandelen kopen$0,005 per aandeel Dr. Pepper met $2,50 minimum
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen$0,01 per aandeel met $1,90 minimum
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Keurig Dr. Pepper aandelen?

Door actief te beleggen in Keurig Dr. Pepper aandelen kan je inspelen op zowel koersstijgingen als koersdalingen. Bijna geen enkel aandeel beweegt in een rechte lijn omhoog: hierdoor kan het wanneer je daar tijd voor hebt slim zijn om tussendoor je aandelen ook te verkopen. Een goede broker waar je actief kunt beleggen in CFD Keurig Dr. Pepper aandelen is Plus500. Bij deze broker kan je namelijk zowel beleggingsposities openen op stijgende als op dalende koersen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Over het bedrijf Dr. Pepper

Het toonaangevende drankenbedrijf Keurig Dr. Pepper is het eerste bedrijf dat, met een assortiment van 125 warme en koude dranken,  warme en koude dranken samenbrengt. Het bedrijf werd opgericht in 2018, na de fusie van Keurig Green Mountain en Dr Pepper Snapple Group. Eerder was het bedrijf bekend onder de namen Keurig Green Mountain (2014-2018) en Green Mountain Coffee Roasters (1981-2004).

Dit omvangrijke bedrijf had in 2019 een omzet van 11.000 miljard dollar en bijna 26.000 werknemers. Na de fusie in 2018 verkoopt het bedrijf ook frisdranken en sappen. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Burlington, Massachusetts.

dr pepper aandelen kopen

Geschiedenis van het bedrijf

Het bedrijf begon in 1981 als Green Mountain Coffee Roasters. Bon Stiller en een partner kochten twee derde deel van de aandelen van een kleine koffiebranderij in Waitsfield, Vermomt. Dit bedrijf produceerde geroosterde bonen. Stiller besloot om voor het branden van zijn koffie uitsluitend arabica koffiebonen te gebruiken.

In 2006 voltooide Green Mountain Coffee Roasters de overname van Keurig, Inc. Dit bedrijf had een brouwsysteem voor één kop koffie. Klanten konden dus diverse merken koffie per kopje proberen. De verkoop van deze K-cups zorgen voor een grote omzetgroei. Omdat het bedrijf Keurig koffiezetapparaten verkocht werd de naam van het bedrijf in 2014 gewijzigd in Keurig Green Mountain.

In juli 2018 nam het bedrijf Dr Pepper Snapple Group over waardoor het bedrijf de op twee na grootste drankenproducent in Noord-Amerika werd.

Het bedrijf gaat naar de beurs

In juli 2018 werden de aandelen van Keurig Dr. Pepper (KPD) genoteerd aan de New York Stock Exchange. In 2020 verhuisden de aandelen naar de Nasdaq.

Het bedrijf zorgt voor milieuvriendelijke verpakking van zijn producten

Keurig Dr. Pepper ligt in 2020 op schema wat betreft het nakomen van zijn verplichting om in 2025 100% van zijn verpakkingen recyclebaar of composteerbaar te maken te maken. Bovendien moet in 2025 in 30% van de door het bedrijf gebruikte verpakking post consumer gerecyclede inhoud (PCR) zijn opgenomen. Tegen het eind van 2020 worden alle in de VS gebruikte K-cup-pods gemaakt van recyclebaar polypropyleen.

In de Keurig-brouwerijen wordt steeds meer PCR-plastic gebruikt. In de eerste helft van 2021 wordt begonnen met de overgang van alle drankflessen naar 100% rPET-flessen. Keurig Dr. Pepper wil ook een bijdrage leveren om recycling infrastructuur, met op dit moment meer dan 20.000 complexe recyclingsystemen in de VS, door een betere samenwerking tussen de verschillende recyclingsystemen te verbeteren.

Dit soort duurzame ontwikkelingen kunnen een boost geven aan de aandelenkoers van Keurig Dr. Pepper. Dit kan dan ook een goede reden zijn om de aandelen te kopen.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
AIG
AIG
Amazon
Amazon
AMD
AMD
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *