Beleggen in Spanje

De Spaanse zon is natuurlijk heerlijk, maar een goede investering in Spanje met een goed rendement kan dat natuurlijk ook zijn. Maar wat is nu eigenlijk de beste manier om in Spanje te beleggen? In dit artikel lees je direct hoe je Spaanse aandelen kunt kopen.

Waar kan je het goedkoopste Spaanse aandelen kopen?

Er zijn verschillende manieren waarop je Spaanse aandelen kunt kopen. Je kan ervoor kiezen om actief te handelen in Spaanse aandelen of je kan ze voor de lange termijn kopen en vasthouden.

Actieve handel werkt het beste door middel van CFD’s. Door gebruik te maken van CFD’s kan je snel reageren op de laatste nieuwsberichten. Een goede partij om actief te handelen in Spaanse aandelen is Plus500. Wil je beleggen bij Plus500 zonder risico uitproberen? Gebruik dan de onderstaande knop om een gratis demo account aan te maken (CFD service, 76,4% verliest geld):

Plus500 aanmelden

beleggen Spanje

Het kan ook interessant zijn om Spaanse aandelen fysiek op te kopen. Dit is perfect voor de investeerder die graag mede-eigenaar wordt van een bedrijf. Maar ook voor lange termijn investeringen is het belangrijk om zoveel mogelijk kosten te besparen. Hieronder zie je bij welke partijen je Spaanse aandelen tegen de laagste tarieven kunt kopen:

Broker
DEGIRO aandelen €4 + 0,05% voor Spanje Meer informatie Aanmelden
Flatex aandelen kopen €0 voor Spaanse aandelen Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,10% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Tip: klik hier om te bekijken wat de openingstijden zijn van de Spaanse beurs.

Caixabank aandelen kopen

De Caixabank is een Spaans bedrijf in financiële diensten. Het in 2011 opgerichte bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Barcelona. Wat zijn de producten en de diensten van de Caixabank? De bank houdt zich bezig met Bankieren, vermogensbeheer en…

Lees meer: Caixabank aandelen kopen