fbpx

Aandelen TNT: gratis euro pakken?

Het aandeel TNT Express heeft zich de afgelopen maanden nogal explosief voortbewogen; door geruchten over een mogelijke overname door UPS steeg de koers van vijf euro per aandeel naar ruim acht euro per aandeel. Ondertussen lijkt de overname van TNT Express door UPS door te gaan, maar wat betekent dit voor de waarde van het aandeel?

Overnamebod

TNT expressUPS heeft een overnamebod van negen euro vijftig uitgebracht op het aandeel; wanneer TNT Express daadwerkelijk wordt overgenomen zal je het aandeel tegen deze koers kunnen verkopen. Momenteel staat de koers onder de negen euro vijftig (op het moment van schrijven op 8 euro 80) wat betekent dat je een winst van zeventig cent per aandeel zou kunnen behalen.

De overname staat momenteel gepland in de periode september-december. Het kan dus erg interessant zijn om aandelen TNT Express op te nemen binnen de portefeuille aangezien een overname de prijs behoorlijk zal opdrijven.

De aandelen TNT Express zijn te verhandelen via CFD's bij Plus500 met een hefboom, bekijk ook eens de andere CFD brokers.
Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €1000 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!