Ascensus aandelen kopen

Denk je erover na om te beleggen in de Amerikaanse financiële dienstverlener Ascensus? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres! Ontdek hier hoe je zelf kunt beleggen in Ascensus door de aandelen te kopen.

Hoe kan je actief beleggen in Ascensus?

Aandelenkoersen kunnen flink schommelen onder invloed van het laatste nieuws. Dit geldt ook voor het aandeel Ascensus. Je kunt hierop inspelen door actief te handelen in CFD Ascensus aandelen met Plus500. Bij Plus500 kan je met een short positie ook inzetten op een dalende koers. Gebruik de onderstaande knop om de mogelijkheden gratis uit te proberen met een demo:

Plus500 aanmelden

Waar kan je Ascensus aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomstplannen van Ascensus? Dan kan het aantrekkelijk zijn om de aandelen voor de lange termijn te kopen. Doe wel eerst voldoende onderzoek en bepaal of dit het beste moment is om te investeren in Ascensus. Bij eToro kan je geheel zonder commissies Ascensus aandelen kopen & verkopen, waardoor je een hoger rendement kunt behalen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij eToro:

eToro aanmelden

Over het bedrijf Ascensus

Ascensus is een onderneming in de financiële sector. Het bedrijf is gevestigd in Pennsylvania in de Verenigde Staten en biedt rekeningen aan voor hun klanten, zakelijk en privé. In de eerste helft van 2021 wil Ascensus naar de beurs gaan, door de aandelen van de financiële dienstverlener op de markt te gooien. Dit zal waarschijnlijk gebeuren op de techbeurs NASDAQ.

Ascensus heeft een aanvraag gedaan om beursgenoteerd te worden, net als twee andere banken in de financiële dienstverlening. Op het moment van schrijven is deze aanvraag nog niet geaccordeerd, maar de kansen zien er goed uit voor Ascensus. Zo zijn er veel klanten bij de dienstverlening en zit de omzet sterk in de lift. Ascensus hoefde alleen een verklaring op te sturen waarom het naar de aandelenbeurs wil gaan en waarom het bedrijf denkt dit te kunnen doen, waardoor waarschijnlijk binnen de kortste keren de groene vlag uit mag.

Denk je dat het bedrijf door de beursnotering bekender zal worden? Dit zal dan waarschijnlijk meer klanten aantrekken waardoor de winstgevendheid en de aandelenkoers van Ascensus kan stijgen. Dit kan het interessant maken om te investeren in Ascensus.

De impact van Ascensus

Ascensus is gericht op verschillende spaarplannen voor de klanten, waarbij er een grote focus ligt op het leveren van onafhankelijke pensioenregelingen. Het wordt ook wel een private-equity firma genoemd. Deze pensioenspaarrekeningen zijn vooral bedoeld voor Amerikaanse arbeiders die niets opbouwen vanuit hun werkgever. In de Verenigde Staten is dit namelijk nog niet verplicht en als het dan wel zo is, dan valt de hoogte van het pensioen vaak erg tegen. Ascensus doet daarom goede zaken door vooral de pensioenen te regelen voor zowel individuele werknemers als de volledige pensioenregeling van ondernemers op zich te nemen.

Ascensus is een oude rot in het vak. Het bedrijf is opgericht in 1980 en is sinds 2016 de organisatie die in Oregon alle verzekeringen voor niet-verzekerden regelt. Later kwam Illinois hier ook bij. Bijzonder voor een onderneming die is gevestigd in Dresher, Pennsylvania. Samen met deze groepen en de rest van de klanten voorziet Ascensus voor ongeveer 12 miljoen Amerikanen de zakelijke dienstverlening van verschillende soorten spaarrekeningen. Bij elkaar bedragen deze rekening een bedrag van 2,32 miljard dollar.

Naast pensioenen regelt Ascensus ook financiële diensten als speciale spaarplannen. Enkele bekende spaarplannen, waar het bedrijf ook voor geroemd wordt, zijn het 529-plan - een vorm van studiefinanciering voor het hoger onderwijs, een spaarplan waar je goedkoper uit kunt zijn als je een gezonde levensstijl aanhoudt en een speciaal plan voor mensen met een handicap.

Zoals je ziet biedt Ascensus een uitgebreide selectie aan financiële producten aan. Ascensus kan hierdoor meerdere markten bedienen wat goed kan zijn voor de winstgevendheid van het bedrijf. Heb je er vertrouwen in dat Ascensus meer klanten weet te trekken met deze originele producten? Dan kan het slim zijn om Ascensus aandelen te kopen.

De waarde van de aandelen

De waarde van Ascensus stond eind 2020 op een bedrag van 302 miljoen Amerikaanse dollar. Dit gaf een mooi uitgangspunt voor de dienstverlener om de waarde van de aandelen op te baseren. Omdat de aanvraag nog niet akkoord is, is nog niet met zekerheid te vertellen wat de aanschafwaarde van de aandelen wordt.

In de Verenigde Staten wordt het steeds belangrijker dat iedereen een spaarrekening of verzekering heeft. Daardoor is de kans groot dat bedrijven als Ascensus meer klanten en dus meer vermogen krijgen. Daarbij komt dat Ascensus er veel moeite voor wil doen om deel te kunnen nemen aan de aandelenbeurs, waardoor beleggers er wel oor naar hebben. Wanneer de aandelen van Ascensus dus toegankelijk worden wordt het waarschijnlijk een rush op de eerste exemplaren.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!