Urban Outfitters aandelen kopen

Urban Outiftters is een bekende modeketen die zich op een specifiek soort levensstijl richt. Heb je vertrouwen in de winstgevendheid van het segment waar Urban Outfitters zich op richt? Dan kan het wellicht interessant zijn om Urban Outiftters aandelen te kopen. Op deze pagina lees je hoe je kunt beleggen in Urban Outfitters. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel vinden.

Hoe kan je actief beleggen in Urban Outfitters?

Je kan er ook voor kiezen om actief te beleggen in het bedrijf Urban Outfitters. Wanneer je voor deze optie kiest, is het verstandig om het nieuws nauwlettend te volgen. Positief of negatief nieuws kunnen de koers van het aandeel namelijk beïnvloeden. Een goede partij om te beleggen in CFD’s op Urban Outfitters is Plus500, gebruik de onderstaande knop om een gratis demoaccount te openen bij deze partij:

Plus500 aanmelden

Waar kan je Urban Outfitters aandelen kopen?

Urban Outfitters is een bedrijf dat zich op zogenaamde hipsters richt. Door de focus te leggen op een levensstijl kan het interessant blijven voor deze klanten om de winkel te blijven bezoeken. Denk je dat ze het kunnen blijven opnemen tegen de online concurrentie? Dan kan het kopen van Urban Outfitters aandelen zomaar interessant zijn! Bij eToro kan je geheel zonder commissie dit aandeel kopen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis (demo) account te openen:

etoro aanmelden

Hieronder zie je bij welke aanbieders je dit het beste kunt doen.

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor alle aandelen Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 0,50 + $0,004 aan kosten Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen $0,01 met $5 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Urban Outfitters?

Ben je benieuwd naar de laatste koersgegevens van Urab Outfitters? Hieronder kan je direct de laatste koers van het bedrijf Urban Outfitters zien. Ook kan je met de knoppen direct een positie openen.

Over Urban Outfitters

Het begin van Urban Outfitters is de Free People’s store in Philadelphia die in 1970 werd geopend. Oprichters Dick Hayne en zijn vrouw verkochten er zowel nieuwe als tweedehandskleding. In 1976 werd de naam van de winkel veranderd in Urban-Outfitters. De winkel was direct een succes waardoor er snel meer winkels werden geopend. In 1995 waren er in de VS 23 Urban-Outfitters winkels. De eerste winkel in Canada opende in 1996. Dick Hayne en zijn vrouw besloten om ook nog met een ander concept te beginnen: de Anthologie-keten welke ook een succes werd.

Urban Outfitters

Een lifestyle gerelateerde retailer

Urban Outfitters is een lifestyle gerelateerde retailer. Ze verkopen onder andere kleding en kledingaccessoires. Een belangrijke doelgroep zijn de tieners en jongvolwassenen die er alternatieve mode kunnen vinden die past bij de hipstercultuur. Hipsters dragen bij voorkeur retro- en vintagekleding. 

Wanneer je wilt investeren in Urban Outiftters aandelen, dan is het aan te raden om de laatste modetrends te volgen. Vallen de nieuwe kleren van het merk goed in de smaak? Dan kan het slim zijn om Urban Outfitters aandelen te kopen.

Niet alleen maar kleding

Bij Urban Outfitters wordt niet alleen maar kleding verkocht. Naast kleding verkopen ze ook schoenen, beauty en wellness-producten, huishoudelijke producten en muziek. Ook bij de muziek wordt natuurlijk rekening gehouden met de lifestyle van de doelgroep. Er worden voornamelijk vinylplaten en cassettes verkocht. Veel van de verkochte handelswaar wordt, onder private labels, in eigen huis ontworpen en geproduceerd.

Een succesvolle onderneming

De vanuit een winkel gestarte retailer Urban Outfitters werd een groot succes. Inmiddels zijn er winkels in heel veel verschillende landen: in 2018 waren er 245 winkels in onder andere Denemarken, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Israël en Pakistan.

Polaroid ONE600 Instantcamera

De Polaroid ONE 600 Instantcamera is een product dat al lange tijd niet meer verkrijgbaar is. Deze Polaroid camera met zijn instantfilm past bij de hipstercultuur. Een Oostenrijker verwierf het recht om 700 van deze camera’s te maken. Deze polaroidcamera’s werden in 2011 verkocht in de winkels van Urban Outfitters.

Kopen van restaurants

Ook Urban Outfitters kreeg te maken met minder klanten in hun winkel en met een dalende verkoop. Om deze daling op te vangen, besloot de retailer reden om zijn strategie te wijzigen. Urban Outfitter nam daarop 3 restaurants van de Vetri familie over. De Vetri familie is een restaurantgroep in Philadelphia. 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!