Gratis persoonlijke cursus beleggen op locatie

Beleggen.info is opgericht om het mogelijk te maken voor iedereen om te leren beleggen. Om dit mogelijk te maken hebben we contact met professionele trainers die het leuk vinden om je meer over beleggen te leren. Met onze gratis beleggingscursus op locatie leer je alles wat je moet weten om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wat leer je tijdens de cursus?

Elke cursus is uniek! Eerst bekijkt de trainer wat je wensen zijn wanneer het op beleggen aankomt. Vervolgens kan de trainer je direct laten zien hoe beleggen in zijn werking gaat. Natuurlijk kan je op elk moment vragen stellen. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat voor beleggingsproducten zijn er zoal?
  • Hoe open je een beleggingspositie?
  • Wanneer kan je het beste instappen?
  • Wat zijn fundamentele en technische analyse?
  • Hoe beperk je het risico zoveel mogelijk?

Direct aanmelden voor een gratis cursus

Maak je geen zorgen, we kijken samen welke tijd uitkomt en wat een handige locatie is!

Voor wie is de cursus handig?

De cursus is handig voor iedereen die erover nadenkt om te gaan beleggen. Je ontdekt de mogelijkheden van online beleggen en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Op die manier raak je op een erg persoonlijke manier in aanraking met de mogelijkheden van beleggen.

Waar wordt de cursus gegeven?

De beleggen cursus wordt overal in Nederland gegeven. Denk hierbij aan grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Groningen. Wanneer je verder weg woont, is het ook geen probleem. We hebben namelijk trainers verspreid over Nederland die je graag wat bijbrengen over beleggen.

Is het mogelijk om de cursus met een groep te volgen?

Jazeker! Je kan je ook aanmelden met meerdere mensen. Wanneer we contact met je opnemen kan je aangeven dat je met een groepje komt. Op die manier kan je samen met je partner of vriendengroep ontdekken hoe beleggen precies werkt.

Wanneer je uiteindelijk toch geen interesse hebt om een cursus te volgen dan kan je je natuurlijk altijd afmelden. Je bent vanzelfsprekend nergens toe verplicht en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!