Gratis trading signalen

Bij Beleggen.info kan je je nu inschrijven voor 100% gratis trading signalen. Trading signalen zijn kant en klare trades die automatisch worden uitgevoerd op je beleggingsrekening. Je kan dan professionele beleggers volgen en daarmee betere beleggingsresultaten behalen.

Direct gratis inschrijven

Je kan 100% gratis gebruik maken van de trading signalen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account openen bij de broker eToro. Het openen van een account kost slechts enkele minuten. Vervolgens kan je de trading signalen direct risicovrij uitproberen door middel van een demo. Ben je ervan overtuigd dat ze werken? Dan kan je met echt geld aan de slag.

Gratis singalen

Hoe werken signalen?

Je kunt signalen eenvoudig gebruiken. Binnen de online applicatie kan je eenvoudig één of meerdere beleggers kiezen die je wilt volgen. Hiervoor hoef je alleen de optie Beleggers Kopiëren te selecteren. Wanneer je een belegger volgt, worden de posities automatisch geopend op je account.

Trading signalen
Binnen de app kan je op zoek gaan naar een signaal dat bij je past

Hoe selecteer je een geschikt signaal?

Niet elk signaal is voor iedereen geschikt. De risicoscore geeft aan hoe risicovol de betreffende belegging is. Binnen elk signaal kan je zien hoe volatiel de beleggingen zijn. Ook kan je lezen wat de strategie is van de signaalprovider. Op die manier kan je achterhalen of de beleggingsstrategie goed bij je past.

risico signaal

Waarvoor kan je signalen ontvangen?

Je kunt als belegger zelf bepalen voor welk type effect je signalen ontvangt. Je kan hierbij denken aan signalen voor bijvoorbeeld aandelen, grondstoffen, Forex en cryptocurrencies! Je kan eenvoudig op zoek gaan naar een belegger die zich bezig houdt met bepaalde effecten. Op die manier investeer je alleen in producten waar je vertrouwen in hebt! Ben je op zoek naar een specifiek type signaal? Onder CopyPortfolios kan je beleggingen binnen een bepaalde categorie vinden.

portfolio signaal

Hoe zien de signalen eruit?

Bij elk signaal kan je een duidelijke onderbouwing zien. De trading signalen komen tot stand aan de hand van technische analyse. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, wordt er bij elke trade aangegeven wat een goed instapmoment is en wat het koersdoel is. Hierdoor kan je de trade eenvoudig overnemen bij je broker.

Veel gestelde vragen

Hoe komen de signalen tot stand?

Beleggen.info werkt samen met verschillende professionele partijen. De signalen worden gepubliceerd door professionele technische analisten. Deze experts zijn afkomstig uit de gehele wereld: Ottawa, Parijs en Hong Kong om maar wat voorbeelden te noemen.

Hoe moet je de signalen gebruiken?

Signalen zijn natuurlijk niet garanties. Ook technische analisten kunnen het niet altijd bij het juiste eind hebben. Het is daarom belangrijk om de signalen op een slimme manier te gebruiken. Zet niet al je geld in op één belegging en ga op een verstandige wijze om met je risico’s. In de gids over daytraden leer je meer over het managen van je risico’s.

Wat zijn de risico’s?

Beleggen neemt de nodige risico’s met zich mee. Beleg alleen met geld dat je kunt missen. Er bestaat het risico dat je je volledige inleg verliest. Bij deze CFD service aanbieder verliest 75% geld.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!