fbpx

Gratis trading signalen

Bij Beleggen.info kan je je nu inschrijven voor 100% gratis trading signalen. Trading signalen zijn kant en klare trades die door middel van de telefoon naar je worden verstuurd. Je kunt deze vervolgens eenvoudig overnemen op je beleggingsaccount. Door professionele signalen te volgen kan je betere beleggingsresultaten behalen.

Direct gratis inschrijven

Je ontvangt de downloadlink voor de applicatie direct in je mail! 

Hoe werken signalen?

Je kunt signalen eenvoudig gebruiken. Je ontvangt via onze gratis app een notificatie wanneer er een signaal is gepubliceerd. Bij een signaal zie je altijd duidelijk op welke waarde je kan instappen. Vervolgens staat er ook bij wat het koersdoel is en bij welke waarde je het beste kunt uitstappen. Het enige wat je hoeft te doen, is het overnemen van de exacte gegevens van de trade.


Trading signaal meldingBinnen de app krijg je een melding wanneer er een interessant signaal gevonden is

Waarvoor kan je signalen ontvangen?

Je kunt als belegger zelf bepalen voor welk type effect je signalen ontvangt. Je kan hierbij denken aan signalen voor bijvoorbeeld aandelen, grondstoffen, Forex en cryptocurrencies! Binnen de app kan je op elk moment eenvoudig signalen voor bepaalde effecten aan en uit zetten. Op die manier ontvang je alleen maar meldingen die interessant voor je zijn!

;Signalen kiezen

Kies eenvoudig welke signalen je wilt ontvangen

Hoe zien de signalen eruit?

Bij elk signaal kan je een duidelijke onderbouwing zien. De trading signalen komen tot stand aan de hand van technische analyse. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, wordt er bij elke trade aangegeven wat een goed instapmoment is en wat het koersdoel is. Hierdoor kan je de trade eenvoudig overnemen bij je broker.

Instapmomentel signalenElk signaal is duidelijk onderbouwd. Op die manier weet je wat je moet doen om de belegging uit te voeren.

Veel gestelde vragen

Hoe komen de signalen tot stand?

Beleggen.info werkt samen met verschillende professionele partijen. De signalen worden gepubliceerd door professionele technische analisten. Deze experts zijn afkomstig uit de gehele wereld: Ottawa, Parijs en Hong Kong om maar wat voorbeelden te noemen.

Hoe moet je de signalen gebruiken?

Signalen zijn natuurlijk niet garanties. Ook technische analisten kunnen het niet altijd bij het juiste eind hebben. Het is daarom belangrijk om de signalen op een slimme manier te gebruiken. Zet niet al je geld in op één belegging en ga op een verstandige wijze om met je risico’s. In de gids over daytraden leer je meer over het managen van je risico’s.

Wat zijn de risico’s?

Beleggen neemt de nodige risico’s met zich mee. Beleg alleen met geld dat je kunt missen. Er bestaat het risico dat je je volledige inleg verliest.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €175 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!