Gratis e-Book & Webinar over beleggen: ook voor beginners

Heb je nog nooit belegd en ben je op zoek naar een manier om betere resultaten te behalen? Of heb je al wat beleggingen, maar ben je op zoek naar manieren om een hoger rendement te behalen? Dan helpen we je graag op weg! Op deze pagina kan je gratis e-books over beleggen aanvragen en je inschrijven voor een gratis webinar met tips om beter te leren beleggen.

Gratis e-book over beleggen

Wil je meer leren over beleggen? Vraag dan direct onze gratis e-books aan! We helpen je op weg met de volgende titels:

  • gratis ebook beleggenHoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten?
  • 7 geheimen voor succesvol beleggen
  • De valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten
  • Big Pharma en de strijd tegen het coronavirus
  • De 10 gewoontes van succesvolle ondernemers

Wil je meer leren over beleggen? Vraag dan direct het gratis e-book aan met de onderstaande knop, het is gratis dus je hebt niets te verliezen:

Gratis webinar over beleggen

We hebben een samenwerking afgesloten met Harm van Wijk, een bekende belegger die mensen al 32 jaar helpt met beleggen. Hij is ook bekend van BNR, Eenvandaag, nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Businessclass en de beleggersfair. Bovendien is Harm werkzaam geweest als adviseur bij de SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lunx, De Financiële Telegraaf en ABN.

Elke week geeft hij een Webinar waarin hij laat zien hoe beleggers met zijn strategie 7,4% tot 20,6% rendement behalen op jaarbasis. Je kunt deze strategieën toepassen binnen gebruiksvriendelijke software en het beheren van je portefeuille kost maar 5 minuten per week. Het mooie is dat je zijn strategie al kunt toepassen vanaf € 250. Wil je deze gratis Webinar volgen? Gebruik dan de onderstaande knop en meld je direct aan:

Wat leer je in de gratis e-books?

Je kunt op beleggen.info verschillende gratis e-books aanvragen. In dit deel van het artikel bespreken we wat je kunt leren van de e-books die je kunt aanvragen op deze pagina.

Hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten

Dit e-book is erg geschikt voor de beginnende belegger die wilt investeren in aandelen. Wanneer je succesvol wilt beleggen in aandelen, is het belangrijk om de juiste aandelen te selecteren. In dit e-book wordt kort maar krachtig besproken waar je op kunt letten wanneer je aandelen wilt kopen. Ook bespreekt het e-book de stappen die je moet doorlopen om een aandeel te selecteren.

De titel van het boek is misschien wel wat over de top: je leert zeker enige nuttige strategieën, maar in de praktijk is het verstandig om toch wat meer tijd te besteden aan het selecteren van aandelen. Toch is het e-book erg nuttig voor de nieuwe belegger die niet precies weet hoe hij moet beginnen.

7 geheimen van succesvol beleggen

De concepten die in het boek worden beschreven zijn eigenlijk de bouwstenen van een succesvolle beleggingsstrategie. Wanneer je deze concepten toepast, behaal je eigenlijk bijna gegarandeerd betere resultaten. Veel beginnende beleggers begrijpen bijvoorbeeld niet de kracht van rente op rente: een rendement van 8% lijkt dan niet interessant. Wanneer je vervolgens ontdekt dat je met kleine, maandelijkse stortingen met je pensioen misschien wel miljonair kan zijn, dan wordt het plotseling een stuk interessanter.

In het boek leer je echt hoe je een goede en complete beleggingsstrategie opstelt. Dit boek is dan ook wat uitgebreider opgezet dan het boek hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten. Ga er daarom lekker bij zitten wanneer je dit gratis e-book leest en steek wat nieuwe informatie op!

De valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten

Dit gratis e-book legt de focus op een erg specifieke tak van investeren: investeringen in gouden & zilveren munten. Zeker in onzekere tijden kan je een goed rendement behalen door in gouden en zilveren munten te investeren, maar je moet wel op de nodige zaken letten. Waar kan je bijvoorbeeld het beste zilveren en gouden munten kopen en waar moet je op letten? In dit gratis e-book word je op weg geholpen in de soms verwarrende wereld van investeren in gouden en zilveren munten.

Big Pharma en de strijd tegen het coronavirus

De coronapandemie is natuurlijk vreselijk: het virus heeft enorm veel schade en leed veroorzaakt. Toch kan je de coronapandemie ook zien als een nieuwe kans: juist nu kan je een mooi rendement neerzetten op de aandelenbeurs. In het gratis e-book Big Pharma en de strijd tegen het coronavirus worden de verschillende bedrijven besproken die bezig zijn met het ontwikkelen van een vaccin. Een must read voor beleggers die het interessant vinden om te investeren in deze tijden!

De 10 gewoontes van succesvolle ondernemers

Naast beleggen vind ik het persoonlijk ook geweldig om te ondernemen. Wanneer je een goede onderneming opzet, dan kan je daar een mooi inkomen mee opbouwen. Je bouwt dan echt aan iets voor jezelf en met je winst kan je vervolgens weer op de aandelenbeurs investeren. Met de 10 tips in dit e-book leer je eigenlijk de basis die goed moet zijn om goede resultaten te bereiken. Een leuke extra voor beleggers die er ook over nadenken om te gaan ondernemen.

Aan de slag met een e-book!

Kennis is macht en dit geldt ook zeker voor beleggers. Het is daarom verstandig om regelmatig nieuwe boeken te lezen en om nieuwe strategieën te testen. Wil je deze e-books over beleggen direct gratis ontvangen? Klik dan op de onderstaande knop en begin direct met lezen:

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *