Hoe wordt geld gemaakt door miljonairs?

In dit artikel bekijken we hoe de miljonairs geld maken door het gebruik van ingenieuze constructies. Het mooie is dat jij en ik ook geld kunnen maken, het enige wat er nodig is om veel geld te maken is de juiste mindset en een zekere mate van doorzettingsvermogen.

Hoe maken de miljonairs geld?

  • Door het starten van een succesvolle onderneming
  • Door te investeren in onroerend goed
  • Door te handelen in aandelen, grondstoffen, Forex en indexfondsen

Wil je ook geld maken als een rijk iemand?

geld makenHier boven staat de enige drie manieren die je kunt gebruiken om rijk te worden. Wanneer je echt veel geld wilt verdienen zal je in ieder geval één van de bovenstaande dingen moeten gaan doen. Bedenk bovendien dat je niet rijk wordt door in loondienst te werken: de enige die hier grof aan verdient is je baas. Work smarter, not harder!

De instapdrempel voor het starten van een succesvolle onderneming is vrij hoog. Je hebt een creatief idee nodig en je moet tijd hebben om dit idee uit te voeren. Ook onroerend goed is voor veel mensen nog een stap te ver. Om succesvol te kunnen investeren in onroerend goed heb je een behoorlijk vermogen nodig en bovendien moet je precies kunnen inschatten of een huis is ondergewaardeerd.

Naar mijn mening is handelen of trading dan ook de beste manier om snel veel geld te maken. Het geld dat je hiermee verdient kan je vervolgens desgewenst gebruiken om onroerend goed op te kopen of om een bedrijf te starten.

Waarom trading om geld te maken?

  • Trading kost weinig tijd en kan perfect gecombineerd worden met een baan.
  • Met weinig geld kan je al goede resultaten behalen.
  • Trading vergt geen creativiteit, alleen maar discipline

Al met al kunnen we concluderen dat trading het minst vergt van onze tijd en geld. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend wel zo dat als je meer tijd en meer geld investeert je ook sneller zult groeien als een trader. Het is echter ook perfect mogelijk om te beginnen als trader met één uur tijd in de week en een bedrag van 100 euro. Maar wat doe je als trader nu eigenlijk?

Traders gaan om met risico’s

Traders doen eigenlijk twee dingen. Het eerste wat ze doen is het herkennen van patronen in grafieken. Gaat de prijs voornamelijk omhoog dan koop je en gaat de prijs voornamelijk omlaag dan verkoop je. Wanneer de trader een mooie mogelijkheid om geld te maken heeft gespot plaatst hij een order en begint hij met geld verdienen.

Het tweede aspect van trading is het kunnen omgaan met risico’s en verlies. Met traden kan je per saldo meer verliezen en toch winst maken zolang je maar goed omgaat met je risico’s. Zorg ervoor dat een winnende trade gemiddeld altijd meer oplevert dan een verliezende trade kost: op die manier kan je ook wanneer je vaak verliest gewoon goed geld maken!

Zelf beginnen met het maken van geld?

Wil je zelf beginnen met het maken van geld? Probeer dan de broker Plus500 eens uit! Bij deze broker kan je een gratis demo account openen waardoor je traden helemaal zonder risico kunt uitproberen. 

Wil je echt beginnen met het maken van geld? Stel jezelf dan een doel, open een account en begin met oefenen. Het is tijd om de stap naar financiële vrijheid te nemen! 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!