Ik heb geld nodig: hoe krijg ik dit?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen. Heb je ook geld nodig? Wie niet! Gelukkig hebben we een leuke en interessante manier gevonden die je kunt gebruiken om een extra zakcentje bij te verdienen op het internet. Door de traden kan je geld verdienen met het kopen en verkopen van onder andere aandelen en grondstoffen.

Hoe werkt traden

geld wereldbolBij traden voorspel je de koers van een effect zoals aandelen Apple of de grondstof goud. Wanneer je denkt dat de koers gaat stijgen kan je dit aangeven, en wanneer je denkt dat de koers gaat dalen kan je dit aangeven. Uiteindelijk verdien je geld wanneer je voorspelling uitkomt en je verliest geld wanneer je voorspelling niet uitkomt.

Het mooie van deze manier van geld verdienen is het feit dat je al met 100 euro de slag kan. Met een dusdanig klein bedrag kan je de mogelijkheden uitproberen terwijl je slechts een gering risico loopt. Klinkt goed, niet?

Heb je ook geld nodig? Oefen dan met een demo en ontdek of beleggen wat voor jou is!

Hoeveel geld heb je nodig?

Wanneer je geld wilt verdienen met traden is het slim om vast te stellen hoeveel geld je nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld €500,00 zijn voor een vakantie of een maandelijks bedrag van €100,00 voor de afbetaling van je televisie. Bereken vervolgens hoeveel procent dit is van het bedrag dat je investeert: bij traden zijn rendementen van 3-10% realistisch en rendementen van 40+% mogelijk.

Wanneer je veilig en gericht op de lange termijn wilt beleggen is het verstandig om te rekenen met drie procent. Om iedere maand €100,00 bij te verdienen zou je dan ongeveer 3300 euro op je trading account moeten storten. Dankzij de mogelijkheid om met een hefboom te handelen kan je dit resultaat echter ook met een lager bedrag behalen.

Met een hefboom gaat alles sneller

Wanneer je echt snel geld nodig hebt kan je gebruik maken van de hefboom die online brokers aanbieden. Met een hefboom kan je een klein bedrag opblazen en daardoor veel meer investeren. Bij de broker Plus500 heb je bijvoorbeeld een hefboom van één om twintig wat betekent dat je met 100 euro voor 2000 euro aan effecten kan kopen.

Maar wat is nu eigenlijk het gevolg van de hefboom op je resultaten? Wel, wanneer de koers van het aandeel dat je met een hefboom van 1:20 hebt gekocht met één euro stijgt zal het effect twintig keer zo sterk zijn. Je verdient dan dus in één keer twintig euro. Bedenk echter dat een hefboom ook tegen je kan werken: de risico’s zijn ook groter.

Echt veel verdienen?

Wil je nooit meer geld nodig hebben? Dan is het zonde om met een te hoge hefboom te gaan traden! Wanneer je namelijk echt leert hoe je succesvol kunt traden kan je enorme bedragen verdienen met deze winstgevende activiteit. Door je vermogen langzaam om te bouwen kan je steeds grotere bedragen inzetten en zal je winst langzamerhand stijgen.

Door te blijven oefenen kan je in een jaar of twee een sterke trader zijn die zijn of haar inkomen behaalt uit het verhandelen van allerlei effecten op de beurs. Dit kost tijd: maar ben jij bereid om 2 jaar te traden om vervolgens te leren hoe je dit voor altijd succesvol kunt doen? Bedenk dat je op een gegeven moment je loon kunt vervangen door traden en dan hoef je nooit meer hard te werken!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!