Profit Clicking gratis geld verdienen: scam?

De laatste tijd komt de website Profit Clicking steeds vaker voorbij. Deze ietwat oubollige website belooft de bezoeker een rendement van maar liefst twee procent per dag op iedere open positie zonder dat hij of zij daar iets voor hoeft te doen.  Wanneer je bedenkt dat banken nu slechts twee tot drie procent rente per jaar geven lijkt dit te mooi om waar te zijn, maar is dit ook zo?

Ponzi en Profit Clicking

ponziAlhoewel ik het niet direct kan bewijzen zie ik wel veel overeenkomsten met de methode die Ponzi gebruikte om mensen op te lichten. Wanneer we het over Ponzifraude hebben gaat het om een piramideconstructie waarbij de stortingen van de nieuwe leden worden gebruikt voor het uitkeren van de rendementen voor alle leden.

Een mooie constructie die werkt totdat de piramide instort en teveel leden zich terugtrekken. Toch kan je veel geld verdienen met een piramideconstructie, maar het blijft een grote gok.

Profit Clicking: kan je er geld mee verdienen?

Veel mensen geloven echter dat Profit Clicking een echte investeringsbank is. Op de website beweren de makers dan ook dat ze het vermogen opnieuw investeren en een geweldige methode hebben gevonden om veel geld te verdienen. Dat laatste is misschien waar, maar meer dan twee procent aan rendement per dag beloven is gewoonweg bedrog.

Dit kan even werken, maar zeker op de lange termijn is dit onmogelijk. Ter vergelijking: een rendement van twintig procent op jaarbasis is al erg netjes en extreem goed. Profit Clicking heeft dus alles weg van een scam.

Denk maar eens na: een investeringsbank zou toch wel wat mensen in dienst hebben om een fatsoenlijke site te ontwerpen. De website ziet er uit alsof deze afkomstig is uit de periode voor het knappen van de Internetzeepbel. Het is illegaal om een vergelijkbare scam op te zetten, maar het is wel mogelijk om geld te verdienen aan Profit Clicking. Op het moment is het echter erg onverstandig om in te stappen binnen het Profit Clicking programma aangezien het nu vrij bekend is dat het een scam is. De piramide kan op elk moment instorten…

Informatief: Voorheen heette dit programma JustBeenPaid

Geld verdienen met Profit Clicking

ponzi piramideWetende dat Profit Clicking een piramideconstructie huisvest maakt het mogelijk om alsnog geld te verdienen door middel van deze website. Aangezien je twee procent rente ontvangt op je positie begin je na vijftig dagen al winst te maken. Na iets minder dan twee maanden kan je het aantal open posities dus al verdubbelen.

Het komt dan uiteindelijk neer op geluk ofwel simpel gokwerk. Wanneer de piramide omvalt is een mysterie, dit kan morgen gebeuren of pas over enkele jaren. Wanneer je niet wilt werken en toch wat wilt verdienen kan een vergelijkbare piramideconstructie dan ook erg aantrekkelijk zijn.

Alhoewel ik het zou afraden is het dus wel mogelijk om op deze manier geld te verdienen: er zitten echter de nodige risico’s aan verbonden. Wanneer je gebruik wilt maken van Profit Clicking is het dan ook niet verstandig om meer dan duizend euro te storten.

Profit Clicking scam en alternatief

Update: Profit Clicking is 100% zeker een scam en betaald nog amper uit. Ik ken meerdere mensen die zijn ingestapt en nu op papier duizend dollar per dag verdienen. Deze bedragen kunnen ze echter niet opnemen doordat het programma niet meer genoeg geld weet aan te trekken. Profit Clicking is dus een bevestigde scam en het is onverstandig om hier je geld in te stoppen.

Tip: wil je een echte kans maken om geld te verdienen? Probeer dan beleggen in Forex of aandelen met een gratis demo! Je ontvangt bij veel brokers een gratis demo waardoor je dit zonder risico kunt uitproberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *