fbpx

Informatie over beleggen

geld verdienen met beleggenWil je ook gaan beginnen met beleggen of ben je al een professionele belegger? Dan ben je hier aan het juiste adres! Binnen deze kennisbank vind je interessante, leuke en nuttige artikelen die te maken hebben met beleggen.

Drie stappen tot succes

Beleggen is geweldig! Zie het als een spel waarmee je ontzettend rijk kan worden. Miljoenen mensen proberen de koers te voorspellen en beïnvloeden deze ook. Bij beleggen spelen psychologie, het laatste nieuws en technische analyses een belangrijke rol. Als beginnende belegger kan je echter al goede resultaten behalen door het toepassen van een uitgebalanceerde strategie waarbij je rekening houdt met de risico’s.

In onze CFD categorie lees je meer over de nieuwe manier van beleggen waarmee het mogelijk is om in onder andere gronstoffenForex, infexfondsen en aandelen te beleggen bij één van de vele brokers. Binnen ons broker overzicht kan je de beste brokers met elkaar vergelijken zodat je direct aan de slag kunt.

Beleggen in Afrika

Je kunt je focussen op Europa, Amerika en China als je een deel van jouw vermogen wil beleggen, maar je kunt je ook op andere landen richten. Hoewel de meeste mensen in de Europese markt of de Amerikaanse markt beleggen, zijn er ook steeds meer…

Lees meer: Beleggen in Afrika

Beleggen in Neo doe je zo

Beleggen in NEO is nog steeds mogelijk! De virtuele munt is al sterk gestegen: in het begin van 2017 was de koers nog een luttele 17 cent en ondertussen loopt deze in de tientallen euro’s. Het koerspotentieel is dus duidelijk, maar hoe kan jij…

Lees meer: Beleggen in Neo doe je zo