Informatie over beleggen

geld verdienen met beleggenWil je ook gaan beginnen met beleggen of ben je al een professionele belegger? Dan ben je hier aan het juiste adres! Binnen deze kennisbank vind je interessante, leuke en nuttige artikelen die te maken hebben met beleggen.

Drie stappen tot succes

Beleggen is geweldig! Zie het als een spel waarmee je ontzettend rijk kan worden. Miljoenen mensen proberen de koers te voorspellen en beïnvloeden deze ook. Bij beleggen spelen psychologie, het laatste nieuws en technische analyses een belangrijke rol. Als beginnende belegger kan je echter al goede resultaten behalen door het toepassen van een uitgebalanceerde strategie waarbij je rekening houdt met de risico’s.

In onze CFD categorie lees je meer over de nieuwe manier van beleggen waarmee het mogelijk is om in onder andere gronstoffenForex, infexfondsen en aandelen te beleggen bij één van de vele brokers. Binnen ons broker overzicht kan je de beste brokers met elkaar vergelijken zodat je direct aan de slag kunt.

Sparen of beleggen?

Met de historisch lage spaarrente kijken steeds meer mensen naar de mogelijkheid om geld te verdienen met beleggen. In dit artikel bekijken we welke mogelijkheden er zijn om te beleggen en we bekijken ook de voor- en nadelen van zowel sparen als…

Lees meer: Sparen of beleggen?

Beleggen met nepgeld

Vandaag ontving ik via de mail de vraag of het mogelijk is om te beleggen met nepgeld. Het antwoord op deze vraag is gelukkig ‘ja’! Door te oefenen met nepgeld ontdek je vanzelf hoe je succesvol kunt beleggen. Maar waar kan je nu eigenlijk met…

Lees meer: Beleggen met nepgeld