fbpx

Beleggen in TRON: munten kopen & verkopen

Tron is een vrij nieuwe en veelbelovende cryptocurrency. Bloomberg gaf al aan dat TRON wellicht de meest veelbelovende crypto is van het moment en het volume van de dagelijkse transacties ligt al hoger dan dat van Ethereum. Maar wat is de cryptocurrency Tron precies en op welke manier kan je er het beste in beleggen?

TRON: een munt van betekenis

Momenteel is Tron één van de grotere cryptomunten met een marktwaarde van meer dan één miljard dollar. De cryptomunt legt de focus op de entertainment industrie en werd opgezet door Justin Sun, een bekende Chinese ondernemer. De munt wordt niet geproduceerd door middel van mining: er is een vaste hoeveelheid munten beschikbaar die onder het beheer vallen van de non-profit organisatie Tron Foundation.

De oprichter achter Tron is een slimme man. In China is hij onder andere verantwoordelijk voor Pweiwo wat een grote sociale media applicatie is met meer dan tien miljoen gebruikers. Het is hem gelukt om TRON een stuk sneller te maken dan Ethereum waardoor de munt op technisch gebied sterker is. TRON kan maar liefst 10.000 transacties aan per seconden terwijl het bij Ehtereum niet hoger komt dan 25 transacties per seconde. Daarnaast worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Verderop bekijken we of het verstandig is om te beleggen in TRON. Eerst bekijken we hoe je eigenlijk kunt beleggen in Tron.

Hoe kan je beleggen in TRON?

Er zijn twee manieren waarop je kunt beleggen in TRON: door gebruik te maken van derivaten en door ze actief op te kopen.

Actief beleggen in TRON

Je kunt actief beleggen in TRON door in te spelen op koersdalingen en koersstijgingen. Doordat de waarde van één TRON vrij beperkt is, kan je ook makkelijk met kleine bedragen de TRON cryptocurrency verhandelen. Hierbij kan je gebruik maken van zogenaamde CFD’s. CFD’s maken het mogelijk om actief te speculeren op een koersdaling op koersstijging. 76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

Momenteel biedt de broker Plus500 de mogelijkheid aan om actief te handelen in TRON. Klik hier om een gratis demo account aan te maken.

TRON kopen

Het is ook mogelijk om de TRON cryptocurrency te kopen. Dit is vooral verstandig wanneer je een lange termijn strategie wilt hanteren. Wanneer je de crytpocurrency koopt is het belangrijk om gebruik te maken van een goede wallet. De munten kunnen anders immers eenvoudig gestolen worden. De beste partij om TRON te kopen is Binance. Bij deze aanbieder kan je alle bekende cryptocurrencies opkopen.

TRON beleggen

Is het verstandig om TRON te kopen?

Voordat je gaat beleggen in TRON, wil je natuurlijk weten of dit verstandig is. In deze korte analyse bekijken we waarom TRON kopen een goede zet kan zijn.

Een interessant punt bij TRON is dat de gebruikers van de munt recht hebben op een deel van de winst. Of hier veel uitkomt is uiteindelijk maar de vraag. Het doel van de munt is immers om de gebruikers te voorzien in entertainment.

Een andere interessante ontwikkeling is dat de CEO Justin Sun zijn eigen platform Peiwo wilt integreren met de munt. Aangezien dit platform al tien miljoen gebruikers heeft, kan dit flink bijdragen aan de populariteit van de munt. Bij de lancering ontvingen veel gebruikers van Ethereum ook gratis munten wat ook heeft bijgedragen aan de groei van deze altcoin.

Ook een positief teken voor de TRON munt is dat er een sterk team achter staat. Zo staat de CEO onder toezicht van de oprichter van de Alibaba groep. Het team van ontwikkelaars is sterk en bestaat uit ruim 100 man waarbij veel van hen afkomstig zijn van technologische bedrijven als Tencent en Amazon. Dit maakt de basis achter de munt een stuk sterker.

Wel is het opvallend dat er een enorme voorraad van TRON munten is. Er zijn maar liefst 100 miljard Tronix en bij een hoog aanbod blijft de prijs doorgaans lager. Het doel van de munt is echter om wereldwijd door te breken en wanneer dit lukt zijn er ook veel munten nodig. Het kopen van TRON kan dan wel interessant zijn.

Moet je beleggen in TRON?

Of TRON op de lange termijn zijn beloftes waarmaakt, moet nog blijken. Wel is het bekend dat er op de TRON net zoals bij andere cryptocurrencies sterke koersschommelingen plaatsvinden. Hier kan je als belegger van profiteren. Door de munt op de juiste momenten te kopen en verkopen kan je een goed resultaat behalen, ongeacht de richting van de koers.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €1000 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!