60 dollar winst met AUD SGD | Nieuwsbrief

Beste lezer,

Na een prachtige zomer(vakantie) zit het er voor de meeste mensen weer op: het is weer tijd om te gaan werken! Gelukkig kunnen we nog een paar dagen genieten van de zon en het prachtige weer, maar zou het niet geweldig zijn om ook na de zomer te kunnen genieten van de zon door gewoon even een weekje weg te gaan naar een warm land? Wanneer je begint met beleggen kan je extra geld verdienen zonder al te veel moeite en met dit geld kan je bijvoorbeeld lekker op vakantie!

In deze nieuwsbrief: een aantrekkelijke promotie waarmee je direct kunt beginnen met beleggen, een voorbeeldbelegging die ik zelf heb gemaakt & een extra tip die je kunt gebruiken om beter te beleggen.

Zelf gratis aan de slag met beleggen?

Heb je beleggen nog niet zelf uitgeprobeerd? Open dan een gratis demo probeer de mogelijkheden uit. Klik hier om een gratis account te openen bij Plus500. Op die manier kan je beleggen dus zonder risico uitproberen.

Mijn meest recente belegging: nu al 60 dollar in de plus

Zelf beleg ik vooral op technische wijze, ik bekijk dan een grafiek en probeer niveaus te herkennen alwaar de prijs niet zo 123 doorheen lijkt te breken. Door hier vervolgens op te reageren door te kopen (je verdient dan geld bij een stijgende prijs) of door te verkopen (je verdient dan geld bij een dalende prijs) kan je veel geld verdienen. Ik ben net twee weekjes terug van mijn vakantie uit de VS en ik heb op deze belegging dan ook nog niet zoveel geld ingezet... eerst weer even inkomen...

AUD SGD

Zie je het horizontale niveau waar de prijs niet doorheen lijkt te breken? Dit is de daggrafiek van AUD/SGD en ik heb verkocht op de achtste balk van links toen het horizontale niveau werd aangeraakt, maar niet werd doorbroken. Momenteel staat de positie zo'n 60 dollar in de plus, maar ik laat hem nog openstaan. Door elke dag de stop loss wat te verlagen heb ik wel een gegarandeerde winst, maar deze kan gerust nog verder groeien. 

beleggingen

Liever op nieuws handelen?

Veel mensen handelen liever op het nieuws, wanneer je dit soort niveaus niet kunt herkennen kan dit ook een prachtige manier zijn om geld te verdienen met beleggen. Luister naar een nieuwsbericht en bedenk wat het effect van een bepaald nieuwsbericht zal zijn --> op die manier kan je zeker op de korte termijn een erg leuke winst behalen! In deze geinige commercial zie je eigenlijk precies wat ik bedoel, en de grap is dat het in het echt vaak ook zo werkt!

 

Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt hoor ik het graag :) Het is altijd leuk om mensen te helpen met beleggen en alle mails die we ontvangen worden vanzelfsprekend gelezen & beantwoord!

Met vriendelijke groet & tot de volgende maand,

Alex Mostert

Ook lid worden van de nieuwsbrief? klik hier om je gratis aan te melden!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!