Vodafone aandelen kopen

Vodafone is de marktleider op het gebied van mobiele communicatie. Ook proberen ze in te spelen op nieuwe trends zoals het internet of things waarmee je alle apparaten in je huis met elkaar kunt verbinden. Wil je beleggen in de toekomst van Vodafone? Dan kan je hier direct zien waar je het beste de aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van Vodafone opvragen.

Hoe kan je actief beleggen in Vodafone?

Wil je actief beleggen in Vodafone? Dan kan je het beste gebruik maken van derivaten. Met een derivaat kan je namelijk orders plaatsen op stijgende en op dalende koersen. Geeft Vodafone een winstwaarschuwing af? Dan kan je een order plaatsen op een dalende prijs. Op die manier kan je altijd binnen alle marktomstandigheden profiteren van je beleggingen.

Een goede partij om in CFD-aandelen Vodafone te handelen is Plus500. Bij Plus500 kan je de mogelijkheden bovendien geheel gratis uitproberen met een demoaccount. Klik op de onderstaande knop om direct te beginnen met online beleggen (76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's):

Plus500 aanmelden

Waar kan je Vodafone aandelen kopen?

Denk je erover na om Vodafone aandelen voor de lange termijn te kopen? Dan kan bij een online broker! Een online broker is een partij die het mogelijk maakt om aandelen aan je portefeuille toe te voegen. Je wordt dan mede-eigenaar van het bedrijf. Een goede partij om Vodafone aandelen te kopen is eToro. Bij eToro betaal je namelijk geen transactiekosten wanneer je aandelen koopt. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij deze broker:

etoro aanmelden

Hieronder kan je overzichtelijk zien bij welke brokers je het voordeligst Vodafone aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel Vodafone Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €4 + 0,058% voor Vodafone Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,1% met £9 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Vodafone? 

De actuele koers van Vodafone is constant in beweging. Je kan hier als handelaar van profiteren! Hieronder zie je de koers van het CFD-aandeel Vodafone. Wil je handelen in Vodafone? Gebruik dan de kopen of verkopen knop.

Over Vodafone

Vodafone is de marktleider op het gebied van communicatie via de mobiel, het vaste net, breedband en ook televisie. Het bedrijf is altijd aan het innoveren en bereidt zich goed voor op de toekomst. Het internet of things is hiervan een goed voorbeeld. Het is al sterk in opkomst en Vodafone bereid dit goed voor.

Ook met de opkomst van mobiele betaaldiensten zijn ze zeer actief. Daarnaast zijn ze ook actief met de digitale transformatie van opkomende markten. Vodafone is een wereldspeler en niet alleen actief in Nederland of Europa. Het bedrijf is in 1985 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Nu zijn ze actief in 42 landen met hun eigen mobiele netwerken of die van partners en ook met het breedbandinternet.

Beleggen in Vodafone

Vodafone is een wereldspeler!

Het bedrijf heeft 625 miljoen mobiele klanten (in 2019), 27 miljoen breedbandklanten en 22 miljoen televisie klanten. Ze hebben deze klanten via hun eigen bedrijven of samen met partners in de verschillende landen en geassocieerde bedrijven van Vodafone. Ze werken aan de digitale toekomst die voor iedereen werkt.

Mobiel en Vodafone

Er zijn verschillende mobiele services waar de klanten van Vodafone mee kunnen bellen, sms’en en toegang hebben tot databundels. Ze hebben een sterk en goed netwerk en gaan voor 100% kwaliteit. Vodafone heeft in Europa het grootste 5G netwerk.

Het grootste breedband netwerk van Europa

Vodafone beschikt in Europa over het grootste netwerk voor breedband oplossingen. Ze verbinden in Europa 118 miljoen mensen met het internet. Het is hiermee een zeer dominante en belangrijke speler op de breedbandmarkt. Ze zorgen er continu voor dat het allemaal perfect werkt.

Denk je dat ze deze positie kunnen behouden? Dan kan het interessant om Vodafone aandelen te kopen.

Andere diensten van Vodafone

Daarnaast hebben ze ook oplossingen voor internet of things door te zorgen voor een veilige communicatie over de netwerken van Vodafone. Daarnaast biedt Vodafone Cloud Diensten aan voor bedrijven en huishoudens. Het is prettig om jouw bestanden veilig in de cloud op te slaan. Voor de zakelijke markt hebben ze ook op maat diensten pakketten. Ze werken voor kleine thuis kantoren tot aan de grote multinationals.

Belangrijke cijfers voor aandeelhouders van Vodafone

Eind 2019 werd bekend dat het Britse Vodafone iets minder omzet heeft gemaakt. Het eerste halfjaar van 2019 was de omzet 21,9 miljard. Ze verdienden hiermee 577 miljoen euro. In vergelijking met een verlies van twee miljard een jaar eerder is dit natuurlijk goed te noemen.

Het bedrijf mikt op een omzet van 15 miljard. Ze zijn met de kasstroom wat voorzichtiger. Met de bedragen is ook duidelijk te zien dat het hier om een ware telecomreus gaat. Ze zijn een wereldspeler van formaat. Denk je dat de resultaten zich positief blijven ontwikkelen? Dan kan je een investering in Vodafone zeker overwegen!

En hoe zit het met de toekomst?

Er komen steeds meer innovatieve oplossingen bij om steden slimmer te maken. Een bedrijf als Vodafone speelt hier een belangrijke rol bij. Via hun netwerk is het mogelijk om apparaten en mensen met elkaar te laten communiceren. Het helpt bij de doorstroming van het verkeer, het openbaar vervoer, het afval, fiets vervoer en ook bij de hulp in huis.

De koelkast kan straks volautomatisch doorgeven aan de supermarkt dat de melk op is. De techniek gaat straks nog grotere sprongen maken dan we nu verwachten. Vodafone en andere communicatie bedrijven zullen hier een grote rol bij gaan spelen. Een grote kans dus voor Vodafone. Tenminste wanneer ze hun concurrentie voor kunnen blijven. Denk je dat ze dit lukt? Dan kan het interessant zijn om te beleggen in Vodafone door de aandelen te kopen.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment