Gratis 1000 euro aan transactietegoed bij DEGIRO

We hebben weer een mooie actie gevonden! Bij de bekende broker DEGIRO kan je nu profiteren van €1000 aan gratis transactietegoed. Met dit geld kan je dus voor een langere periode gratis beleggingstransacties uitvoeren. Het openen van een account bij DEGIRO kost slechts enkele minuten.

Waarom beleggen bij DEGIRO?

  • Bij DEGIRO kan je beleggen in alle (Nederlandse) aandelen
  • DEGIRO is één van de goedkoopste brokers van Nederland
  • De online software is erg eenvoudig te gebruiken
  • Het openen van een account bij DEGIRO is snel gedaan

Wil je profiteren van €1000 transactietegoed? Zelfs wanneer je niet direct een aandeel wilt kopen is het slim om alvast een account te openen. Je hebt namelijk maar tot 27 februari om gebruik te maken van dit aanbod. Het enige wat je hoeft te doen is het achterlaten van je mailadres. Gebruik de onderstaande knop om direct je €1000 transactietegoed te claimen:

Deze actie is ondertussen afgelopen..

Gratis €1000 claimen

Wat zijn de voorwaarden van de actie?

Hoe ontvang je het tegoed?

Je ontvangt het tegoed voor de komende 100 handelsdagen. Deze beginnen pas nadat je de voorwaarden van de beleggingsdiensten hebt geaccepteerd. Vervolgens heb je 10 euro aan gratis transactietegoed per dag. Je ontvangt deze gemaakte kosten aan het einde van de maand terug op je DEGIRO account.

Voor wie is de actie toegankelijk?

De actie is alleen toegankelijk voor nieuwe, Nederlandse klanten. Zakelijke klanten kunnen niet deelnemen aan de actie. Per individu kan je slechts één keer meedoen.

Zijn er verplichtingen?

Nee! Je hoeft geen minimaal aantal transacties te doen of iets dergelijks. Je kan wanneer je dat wilt je account direct opzeggen. Zelfs wanneer je niet direct nu wilt beleggen bij DEGIRO is het dus slim om mee te doen met de actie. Je ontvangt dan immers direct €1000 aan transactietegoed dat je de komende 100 dagen kunt gebruiken.

Zijn er risico’s?

Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee. Je kan je volledige inleg verliezen. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!