Tot €175 bonus wanneer je belegt bij Flatex

 Flatex is een interessante nieuwe partij. Je kan bij deze broker namelijk volledig gratis beleggen. Er worden geen trasactiekosten gerekend waardoor dit een wel erg aantrekkelijke deel is! Nieuwe beleggers ontvangen bovendien een bonus tot maar liefst €175.

Het enige wat je hoeft te doen om een gratis bonus van €175 te ontvangen is het aanmaken van een account in 3 stappen.

Tot €175 bonus in 3 stappen

  1. Bezoek de website van Flatex via deze link
  2. Open een account en vul je gegevens in
  3. Voer één transactie uit

175 euro bonus Flatex

Over de broker Flatex

Flatex is een nieuwe partij in Nederland. In Duitsland is Flatex echter al de grootste broker. Ze zijn daar miljarden waard en willen nu de Nederlandse markt veroveren. Het mooie aan Flatex, is dat het de enige broker is die volledig gratis beleggen mogelijk maakt in Nederland. Bij Flatex hoef je dus geen transactiekosten te betalen: je ontvangt er zelfs tot €175 aan bonussen!

Tip: Lees de Flatex review om meer te leren over deze broker!

Volledig stappenplan 175 euro actie

Wil je de volledige bonus van 175 euro ontvangen? Volg dan de volgende stappen op.

Stap 1: open een account bij Flatex

  • Ga naar de website via deze link
  • Kies de optie open een rekening
  • Vul de gevraagde gegevens in
  • Schrijf je klantnummer en IBAN op

Stap 2: geld storten

Om je account bij Flatex te activeren, moet je eerst een storting doen. Je kan eerst een kleine storting van een paar euro doen. Om serieus te beleggen heb je natuurlijk wel wat meer geld nodig.

Stap 3: verifiëren

Flatex vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom gebruiken ze een uitgebreide controle om vast te stellen dat je echt bent wie je zegt dat je bent. Hiervoor moet je een duidelijke scan of foto insturen van je ID-kaart of paspoort. Ook wordt er via video een extra controle gedaan.

Stap 4: flateXSecure installeren

Om transacties te kunnen uitvoeren bij Flatex, heb je FlateXSecure nodig. Deze applicatie kan je zowel op IOS als Android gebruiken. De applicatie geeft je zogenaamde TAN-codes die je nodig hebt om transacties uit te voeren. Deze extra beveiliging laag zorgt ervoor dat andere mensen niet zomaar transacties kunnen uitvoeren met je account.

Stap 5: vaststellen van je risicoklasse

Voordat je kunt beleggen, moet je eerst je risicoklasse vaststellen. Met risicoklasse D kan je in alle aandelen handelen. Wil je ook in meer risicovolle derivaten zoals CFD’s handelen? Dan zal je wat extra vragen moeten beantwoorden.

Stap 6: beginnen met beleggen

Het is erg eenvoudig om te beleggen bij Flatex. Hiervoor ga je naar handel en zoek je naar het aandeel waarin je wilt handelen. Je kan het aandeel vervolgens eenvoudig kopen met de K knop. Vergeet niet om het aantal aandelen dat je wilt kopen in te voeren. Het is bij Flatex ook mogelijk om gebruik te maken van allerlei orders.

Flatex aandeel kopen

Stap 7: tot 175 euro ontvangen

Door veel te handelen ontvang je uiteindelijk 175 euro. Je kan dit bedrag ontvangen door veel transacties uit te voeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om snel grotere posities te openen en sluiten. Op die manier ontvang je eerder het volledige bedrag.

Wat zijn de voorwaarden van de actie?

Je moet een nieuwe rekening openen: het is niet toegestaan om gebruik te maken van de actie wanneer je al een account hebt gehad in de afgelopen zes maanden. Je moet fiscaal gezien in Nederland wonen om deel te nemen aan de actie. De cashback of bonus wordt uiteindelijk uitbetaald op je rekening.

Het is belangrijk dat je direct begint met actief handelen. Het aantal transacties in de eerste zes maanden bepaalt namelijk het bedrag van de bonus dat je op de rekening ontvangt.

Hoeveel transacties voor een bonus?

  • Voor 25 tot 74 transacties ontvang je 25 euro
  • Voor 75 tot 174 transacties ontvang je 75 euro
  • Voor 175 transacties ontvang je 175 euro

Het is dus duidelijk het aantrekkelijkst om voor een hoog aantal transacties te gaan. Je kan ook veel kleine orders snel uitvoeren wanneer je de 175 euro wilt ontvangen.

Info: deze actie is helaas verlopen! Je hoort het van ons wanneer er weer een nieuwe actie is.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!