Gratis 100 euro aan geld om mee te beleggen bij Flatex!

Gratis beleggen is echt mogelijk! We hebben een mooie deal gesloten met een betrouwbare broker. Een broker is een partij waar je kunt beleggen in bijvoorbeeld aandelen. Nieuwe beleggers ontvangen namelijk tijdelijk gratis 100 euro aan kapitaal op hun account!

Gratis 100 euro in 3 stappen

  1. Bezoek de website van Flatex via deze link
  2. Open een account en vul je gegevens in
  3. Voer één transactie uit

Wat is Flatex?

Flatex is een nieuwe broker in Nederland. De partij probeert naamsbekendheid op te bouwen in Nederland door te stunten met dit soort acties. Hier kan je natuurlijk lekker van profiteren. Als serieuze belegger kan je de mogelijkheden op die manier uitgebreid uitproberen. Maar ook wanneer je niets met beleggen hebt is de actie interessant. Je krijgt de 100 euro immers al na het uitvoeren van één kleine transactie.

Tip: Meer weten over Flatex? Lees onze uitgebreide review.

Wat zijn de voorwaarden van de actie?

We hebben het goed uitgezocht en er zijn gelukkig geen vervelende verborgen lettertjes te bespeuren. De actie is 100% betrouwbaar en je krijgt het geld direct na het uitvoeren van een transactie bijgeschreven. Het direct openen en sluiten van een kleine positie is dus al genoeg. Je kan vervolgens het geld van de rekening afhalen of verder gaan met beleggen.

Wel is het belangrijk om te begrijpen dat de actie slechts geldig is tot 30 september. Wacht dus niet te lang met het openen van een gratis account via deze knop:

Account openen

Wat kan je met de 100 euro?

Je kan ervoor kiezen om de gratis 100 euro te gebruiken om verder te beleggen. Op die manier behaal je eigenlijk direct een risicovrij rendement.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je geld direct weer op te nemen. In dit geval heb je 100 euro extra te besteden aan leuke dingen. De keuze is aan jou!

Tip: Klik hier & ontvang direct gratis €100 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!