Gratis 100 euro aan geld om mee te beleggen bij Flatex!

Gratis beleggen is echt mogelijk! We hebben een mooie deal gesloten met een betrouwbare broker. Een broker is een partij waar je kunt beleggen in bijvoorbeeld aandelen. Nieuwe beleggers ontvangen namelijk tijdelijk gratis 100 euro aan kapitaal op hun account!

Het enige wat je hoeft te doen is minimaal één aandeel kopen van €5. Daarna is het geld helemaal van jou en mag je het ook weer van je rekening afhalen.

Gratis 100 euro in 3 stappen

 1. Bezoek de website van Flatex via deze link
 2. Open een account en vul je gegevens in
 3. Voer één transactie uit

Wat is Flatex?

Flatex is een nieuwe broker in Nederland. De partij probeert naamsbekendheid op te bouwen in Nederland door te stunten met dit soort acties. Hier kan je natuurlijk lekker van profiteren. Als serieuze belegger kan je de mogelijkheden op die manier uitgebreid uitproberen. Maar ook wanneer je niets met beleggen hebt is de actie interessant. Je krijgt de 100 euro immers al na het uitvoeren van één kleine transactie.

Tip: Meer weten over Flatex? Lees onze uitgebreide review.

Volledige stappenplan 100 euro actie

Hieronder bespreken we alle stappen die je moet doorlopen om de gratis 100 euro op je account te ontvangen.

Stap 1: het openen van een account

 • Ga naar de website via deze link.
 • Druk op de knop open een rekening.
 • Vul de gevraagde gegevens in.
 • Schrijf je klantnummer en de IBAN ergens op.

Flatex account openen

Stap 2: geld storten

Vervolgens moet je een storting maken op je account. Geld storten kan bij Flatex al vanaf €1, maar het is verstandig om minimaal €5 te storten. Op die manier weet je zeker dat je een aandeel kunt kopen wat nodig is voor het ontvangen van de gratis 100 euro.

Stap 3: verifiëren

Je ontvangt een wachtwoord via SMS. Het kan even duren voordat je het wachtwoord ontvangt vanwege de ervaren drukte. Het is bijvoorbeeld belangrijk om duidelijke foto’s te maken van je ID-kaart of paspoort bij de verificatie. Duurt het erg lang? Dan kan je ze het beste even een mailtje sturen.

Log vervolgens in op de website met je gegevens. Je kan dan zelf een wachtwoord kiezen.

Stap 4: flateXSecure installeren

Nadat je een account hebt geopend moet je eerst de flateXSecure installeren. FlateXSecure werkt op zowel IOS als in Andriod en je gebruikt deze app om je account te verifiëren. Nadat je dit hebt gedaan, ontvang je TAN-codes via deze app.

Stap 5: risicoklasse bepalen

Bepaal je risicoklasse. Afhankelijk van de risicoklasse kan je bepaalde beleggingen wel of niet uitvoeren. Met risicoklasse D kan je in alle aandelen handelen. Wanneer je ook in meer risicovolle derivaten wilt handelen, moet je eerst meer vragen beantwoorden.

Stap 6: aandelen kopen

 • Ga naar handel en druk op order indienen
 • Zoek het aandeel dat je wilt kopen (bijvoorbeeld ING)
 • Klik op de K om het aandeel te kopen
 • Vul het aantal aandelen in dat je wilt kopen
 • Druk op bevestigen binnen 5 seconden om het aandeel te kopen.

Flatex aandeel kopen

Stap 7: je 100 euro ontvangen

Nadat je een aandeel hebt gekocht, ontvang je de 100 euro de volgende dag. Je kan het aandeel weer vervolgen via rekening en dan portefeuille door op de V knop te drukken. Je kan het geld direct op je account storten door te drukken op rekening en dan overboeken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om verder te beleggen met de 100 euro.

Flatex geld overmaken

Wat zijn de voorwaarden van de actie?

We hebben het goed uitgezocht en er zijn gelukkig geen vervelende verborgen lettertjes te bespeuren. De actie is 100% betrouwbaar en je krijgt het geld direct na het uitvoeren van een transactie bijgeschreven. Het direct openen en sluiten van een kleine positie is dus al genoeg. Je kan vervolgens het geld van de rekening afhalen of verder gaan met beleggen.

Wel is het belangrijk om te begrijpen dat de actie slechts geldig is tot 30 september. Wacht dus niet te lang met het openen van een gratis account via deze knop:

Account openen

Wat kan je met de 100 euro?

Je kan ervoor kiezen om de gratis 100 euro te gebruiken om verder te beleggen. Op die manier behaal je eigenlijk direct een risicovrij rendement.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je geld direct weer op te nemen. In dit geval heb je 100 euro extra te besteden aan leuke dingen. De keuze is aan jou!

Veelgestelde vragen over de actie

Kan je meerdere keren meedoen?

Je kan maar één keer per persoon meedoen. Per adres kan je dus wel meerdere keren meedoen. Wanneer je partner of huisgenoot ook interesse heeft in beleggen, dan kan hij of zij ook gewoon een account aanmaken.

Waarom doet Flatex dit?

Flatex ontvangt veel bekendheid dankzij deze actie. Aangezien het een markt is met veel concurrentie hebben ze die bekendheid nodig om een grote positie op te bouwen. In Duitsland is Flatex reeds een erg succesvolle broker. Ze hebben dan ook genoeg financiële middelen tot hun beschikking om gratis geld weg te geven.

Waarom duurt het zo lang?

Dit komt doordat Flatex momenteel erg veel nieuwe klanten ontvangt. Gratis geld trekt veel nieuwe klanten aan. Het is volgens de wet verplicht om goed na te gaan of iedere klant inderdaad is wie hij of zij zegt te zijn. Zodra dit gecontroleerd is ontvang je de 100 euro op je account.

Waarom vragen ze om zoveel gegevens?

Flatex is een bank. Volgens de wet moeten banken voldoende persoonlijke gegevens van hun klanten verzamelen. Hier wordt voor de rest niets spannends mee gedaan, je gegevens staan net zo veilig als bij een bank als ABN of ING.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!