Automatisch beleggen met ZuluTrade

Groeit je banksaldo niet snel genoeg maar heb je geen zin om zelf te beleggen? Dan is de nieuwe mogelijkheid om automatisch beleggen een ideale optie voor je! Tientallen professionele beleggers stellen hun eigen resultaten beschikbaar en dankzij innovatieve software kan je de beleggingen automatisch volgen binnen je eigen account.

Voordelen van ZuluTrade

 • Zonder moeite toch goed geld verdienen met beleggen.
 • Goede bescherming tegen verliezen: beperk je verlies, verhoog je winst!
 • Nederlandstalig, eenvoudig te gebruiken website omgeving.
 • Al vanaf 100 euro mogelijk om te starten.
 • Onbeperkt uitproberen met een demo.

Automatisch beleggen gratis met een demo uitproberen? Klik hier!

Hoe kan je automatisch beleggen bij ZuluTrade?

ZuluTrade automatisch beleggenEén van de beste websites alwaar je automatisch kunt beleggen is ZuluTrade. ZuluTrade heeft een platform waarbinnen duizenden traders proberen om de beste trades aan je beschikbaar te stellen. Dit doen ze overigens niet voor niets; de winstgevende beleggingen leveren ze zelf geld op aangezien ze met hun eigen geld beleggen en daarnaast ontvangen ze een deel van de spread van de broker voor een ieder die hen volgt. 

De beleggers op ZuluTrade proberen dus altijd de beste resultaten neer te zetten aangezien ze op die manier zelf het meeste verdienen. Beleggen kan je leren, en de beste leden op deze website hebben daar een groot deel van hun leven aan besteed. Door een gratis account te openen op de site kan je beginnen met het volgen van deze beleggers zodat je gratis op de automatische piloot geld kunt verdienen!

Het openen van een demoaccount is erg eenvoudig en hiermee kan je de verschillende signaalproviders testen. Wanneer je overtuigd bent kan je geld storten bij één van de aangesloten brokers waarna je geld automatisch begint te groeien!

Tip: open eerst een demo account en test verschillende providers. Zijn de providers winstgevend? Plaats ze dan pas in je live account en laat ze met je echte geld beleggen!

Succesvol automatisch beleggen

Wanneer je besluit om automatisch te gaan beleggen hoef je niet langer ingewikkelde beslissingen te nemen rondom het wel of niet aanschaffen van bepaalde effecten. Je moet echter wel bepalen welke beleggers je vertrouwt met je geld. Hierbij is het vanzelfsprekend belangrijk om te kijken naar het rendement op de lange termijn. Op ZuluTrade kan je in één oogopslag zien op welke wijze het rendement van een belegger zich heeft ontwikkelt.

Houd bij het samenstellen van je signaalproviders overigens wel rekening met het risico. Controleer of de grafiek (vrijwel) vloeiend verloopt en controleer of de provider een niet al te sterke drawdown heeft. Drawdown is het maximale verlies van de open posities binnen een bepaalde periode. Op die manier kan je genieten van het gratis geld dat je automatisch verdient zonder al te grote risico’s te nemen.

Hoe werkt automatisch beleggen?

Het principe van automatisch beleggen bij ZuluTrade is eenvoudig. Op deze website vind je verschillende mensen met interesse in Forex handel of de handel in valuta's. Deze mensen vinden het leuk om hun beleggingen te delen met bezoekers en verdienen hierdoor wat extra geld. Deze beleggers worden signaalproviders genoemd.

Als bezoeker kan je deze signaalproviders volgen met een bedrag vanaf 100 euro. Wanneer de signaalprovider een positie opent, opent de positie ook automatisch binnen je eigen account. Hierdoor verdien je net zoveel als de professionele belegger!

Algemene informatie over ZuluTrade

ZuluTrade is een financieel bedrijf waarvan het hoofdkantoor in New York staat. De dagelijkse bedrijfswerkzaamheden worden uitgevoerd vanuit Cyprus en daarnaast heeft ZuluTrade kantoren staan in onder andere Hong Kong, Shanghai, Athene en Griekenland.

Het bedrijf is opgericht in 2007 en werkt via een peer2peer systeem waarbij traders onderling trades uitwisselen. Door een account te openen bij een broker is het mogelijk om als gebruiker automatisch geld te verdienen met het volgen van de beleggingen van andere gebruikers.

Waarom automatisch beleggen bij ZuluTrade?

 • Zonder tijd te investeren kan je toch profieren van beleggingen!
 • Volg automatisch professionals met jarenlange ervaring.
 • Lage transactiekosten: je verdient veel op je belegging.
 • Risico's beperken dankzij de handige tools bij ZuluTrade.
 • Handige voorspellingen waardoor je weet welk rendement je kunt verwachten.
 • ZuluTrade kan je 100% gratis uitproberen met een demo.

 Geld verdienen met ZuluTrade in drie stappen

 1. Maak een account aan op de website.
 2. Zoek en selecteer signaalproviders.
 3. Stort geld en de posities worden automatisch geopend!

Zelf beleggen met een gratis demo? Bekijk ons overzicht van brokers!

Pagina in het Engels 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment