Kan je met 100 euro Bitcoins kopen?

Steeds meer mensen zijn in de ban van de Bitcoin: dit is niet vreemd wanneer je bedenkt dat je in de periode 2020-2021 een rendement van 1000% had kunnen behalen. Maar is het ook mogelijk om met 100 euro Bitcoins te kopen?

Hoe kan je met 100 euro Bitcoins kopen? – stappenplan

  • Stap 1: open een account bij een betrouwbare crypto exchange
  • Stap 2: stort een bedrag van bijvoorbeeld 100 euro op je account
  • Stap 3: vul in dat je voor 100 euro Bitcoins wilt kopen
  • Stap 4: druk op de kopen knop & ontvang direct je Bitcoins!

Je kunt tijdelijk je eerste € 1000 aan Bitcoin geheel zonder transactiekosten kopen. Klik hier & profiteer direct van deze mogelijkheid.

Kan je met 100 euro Bitcoins kopen?

Dat kan zeker! Nadat je een account hebt geopend bij Bitvavo, kan je direct voor je eerste 100 euro aan Bitcoins kopen. Laten we kijken hoe dit in zijn werking gaat.

Het openen van een account is een fluitje van een cent. Nadat je een mailadres en wachtwoord hebt aangemaakt, kan je direct inloggen op je nieuwe Bitcoin account.

Bitvavo aanmelden

Nadat je een account hebt aangemaakt, moet je nog wel geld toevoegen. Dit kan je bij Bitvavo doen via bijvoorbeeld bankoverschrijving, creditcard of iDEAL. Je vult hier simpelweg € 100 in en binnen de kortste keren kan je beginnen met handelen.

100 euro storten Bitvavo

Navigeer binnen de online software vervolgens naar de Bitcoin en druk op de kopen knop. Hier kan je invullen dat je voor € 100 aan Bitcoins wilt kopen. Nadat je op kopen hebt gedrukt, wordt er gezocht naar een verkoper. Voordat je het weet wordt de 100 euro aan Bitcoins toegevoegd aan je account.

100 euro Bitcoin kopen

Periodiek beleggen met 100 euro

Je kunt er ook voor kiezen om periodiek met 100 euro te investeren in Bitcoins. Wanneer je iedere maand 100 euro kunt investeren, kan je profiteren van een gemiddeld rendement.

Het is dan slim om van tevoren te bedenken op welke dag van de maand je de Bitcoins koopt. Op die manier haal je de emotie uit het handelen waardoor je een consequenter resultaat kunt neerzetten.

Hoeveel Bitcoins kan je kopen met 100 euro?

Dit wisselt sterk en hangt af van de actuele Bitcoin koers. Het mooie aan de Bitcoin is dat deze kan worden opgedeeld. Je kunt dus ook 0,01 0,001 of 0,00001 Bitcoin kopen. Hierdoor kan je eigenlijk altijd met een bedrag van 100 euro Bitcoins kopen.

Kan je in nog meer beleggen?

Met 100 euro kan je in nog veel meer beleggingsproducten investeren: denk bijvoorbeeld aan aandelen of ETF’s. Ook met een klein bedrag kan je al beginnen met het opbouwen van een vermogen. Gebruik de onderstaande knop & ontdek wat de mogelijkheden zijn:

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *