Wirecard AG aandelen kopen

Financieel dienstverlening- en technologiebedrijf Wirecard AG is wereldwijd actief. Door dit bedrijf worden betaalverwerkingsdiensten, kaartuitgiftediensten en risicobeheersingsdiensten uitgevoerd. Het bedrijf is wereldwijd actief. Door het betaalverwerkings- en risicobeheerplatform van dit bedrijf worden ruim 85 lokale en internationale betaal- en frauderingsystemen ondersteund. Het hoofdkantoor van Wirecard bevindt zich in Duitsland. Wil je beleggen in Wirecard door de aandelen te kopen? In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

Hoe kan je actief beleggen in Wirecard?

Wil je liever actief beleggen in Wirecard? Dat kan door middel van CFD’s. Met een CFD kan je zowel orders plaatsen op stijgende als op dalende koersen. Dit maakt het mogelijk om in te spelen op nieuws. Wanneer er bijvoorbeeld signalen uitkomen dat een bedrijf fraude heeft gepleegd, kan je short gaan op het aandeel. Je behaalt dan een positief effect bij een dalende koers.

Wil je deze manier van beleggen uitproberen? Dan is Plus500 een goede partij. Je kan bij deze brokers met CFD’s speculeren op het prijsverloop van Wirecard (76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's):

Plus500 aanmelden

Waar kan je Wirecard AG aandelen kopen?

Online betalen heeft de toekomst. Naar verwachting zullen steeds meer mensen online transacties uitvoeren. Dit kan het erg aantrekkelijk maken om te investeren in bedrijven die zich hiermee bezig houden. Wil je ook beleggen in Wirecard door de aandelen te kopen? Dan is eToro een goede keuze! Bij deze broker kan je namelijk zonder transactiekosten Wirecard aandelen kopen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo te openen:

etoro aanmelden

Bekijk hieronder dan direct bij welke partijen je het goedkoopste Wirecard aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel Wirecard Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €2 + 0,038% voor Wirecard Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers  van Wirecard?

Ben je benieuwd naar de actuele CFD koers van het bedrijf Wirecard? Hieronder kan je zien wat het koersverloop van het bedrijf is. Ook kan je met de knoppen direct een positie openen.

Een eigen internetbetaalsysteem

Wirecard is ook de naam van het door het bedrijf ontwikkelde betalingssysteem. Dit systeem werd in 2006 geïntroduceerd. Consumenten kunnen door zich online te registreren een rekening openen bij de Wirecard Bank. Deze rekening moet door de consument worden gevuld. Dat vullen van de rekening kan met contanten, overschrijvingen, kaarten of een lokaal betaalsysteem.

wirecard

Gratis prepaid virtuele Mastercard

Het internetbetaalsysteem biedt ook een virtuele Mastercard voor consumenten aan. Met die virtuele Mastercard kan wereldwijd bij Mastercard-locaties worden betaald. Gebruikers van het internetbetalingssysteem van Wirecard kunnen ook realtime geld verzenden aan elkaar. Klanten kunnen ook kiezen voor een echte MasterCard.

Automatische afhandeling wereldwijde betalingen

Een van de producten van Wirecard is Supplier and Commission Payments (SCP). Met de SCP kunnen betalingen aan leveranciers en verkopers in heel de wereld automatisch worden afgehandeld. Er zijn leveranciers- of commissiebetalingen die internationaal gebeuren. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de intermediaire commissies die hotels aan reisbureaus moeten betalen.

Hoe worden deze betalingen verwerkt en afgehandeld? Door het elektronisch verwerken van ‘’virtuele’’ creditcardnummers. Het zijn creditcardnummers die beperkt worden gebruikt.

Uitgave van creditcards

Zakelijke klanten kunnen bij de Wirecard Bank AG kaarten van Mastercard, VISA en JCB kopen. Aan particuliere en zakelijke klanten worden verschillende soorten creditcards en bankpasjes uitgegeven.

2019: Boekhoudfraude door betalingsverwerker?

In oktober 2019 zette de Financial Times documenten online. Uit die documenten zou blijken dat Wirecard boekhoudfraude heeft gepleegd. Cijfers over omzet en winst zouden te zijn opgekrikt. Door het bedrijf werd de boekhoudfraude ontkent. Het bedrijf heeft accountsbureau KPMG om onafhankelijk onderzoek te doen.

Dit soort nieuwsberichten kunnen de koers van een aandeel sterk onder druk zetten. Dit kunnen mooie koop of verkoopmomenten zijn voor aandelen.

2019: Kassa rinkelt in 2019

In 2019 rinkelt het bedrijf voor Wirecard. Het bedrijf profiteert van het steeds meer online winkelen. In het derde kwartaal van 2019 steeg het bedrijfsresultaat naar 211,1 miljoen euro. Dat is een stijging van 34%. Onder de streep was de winst 149,2 miljoen euro. De omzet steeg met bijna 37% naar 731,5 miljoen euro. Het bedrijf verwacht in 2020 een bedrijfsresultaat van tussen de 1 en 1,12 miljard euro.

Wirecard in cijfers

Het bedrijf heeft 5300 werknemers en 279.000 klanten. Het bedrijfsresultaat was in 2018 568,3 miljoen euro. De omzet was in 2018 2,1 miljard euro.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment