AMG aandelen kopen

Wil je beleggen in AMG of Advanced Metallurgical Group N.V.? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres! Je kunt hier lezen waar & hoe je het beste in AMG aandelen kunt beleggen! Ook vind je op deze pagina de laatste koersinformatie van AMG.

Waar kan je AMG aandelen kopen?

Wil je investeren in AMG aandelen? Dit kan je goedkoop doen bij de broker eToro. Bij eToro betaal je namelijk geen commissies wanneer je aandelen koopt & verkoopt. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij deze broker:
eToro aanmelden

Hieronder zie je een overzicht van brokers waar je de aandelen van het bedrijf AMG kunt kopen. Je kan eenvoudig zien waar je dit het goedkoopste kunt doen.

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor aandeel AMG Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 2 + 0,038% voor AMG Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden

Actief beleggen in AMG

Wil je ook beleggen in deze beursgenoteerde onderneming? Bij Plus500 kan je eenvoudig het CFD-aandeel AMG verhandelen. Een groot voordeel van deze broker is het feit dat je al vanaf 100 euro kunt beleggen in AMG-aandelen.

Je kan bij deze broker zowel speculeren op een stijging als op een daling van de koers. Bij Plus500 kan je de mogelijkheden geheel zonder risico uitproberen door middel van een gratis demo. Gebruik de onderstaande knop om een gratis account te openen:

Plus500 aanmelden

Actuele koers AMG

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het AMG-aandeel? Bekijk dan hieronder de CFD koers van aandelen AMG. Wil je direct een order plaatsen? Gebruik dan één van de knoppen!

Hoe kan je het beste beleggen in aandelen?

Voordat je aandelen AMG koopt, is het belangrijk om te begrijpen hoe je het beste kunt beleggen in aandelen. Het is belangrijk om de koop- en verkoop van aandelen altijd voldoende te motiveren. Dit kan je doen door een aandeel analyse uit te voeren. Twee voorbeelden van analyses die je kunt uitvoeren zijn technische en fundamentele analyse.

Technische analyse werkt vooral goed op de korte termijn. Je kan deze vorm van analyse gebruiken om te bepalen wanneer je het beste AMG aandelen kunt kopen. Technische niveaus zijn niveaus waarop de prijs vaak omhoog of omlaag stuitert.

Bij fundamentele analyse kijk je meer naar de prestaties van het bedrijf. Je kijkt dan bijvoorbeeld naar de laatste cijfers om te bepalen of het aandeel momenteel koopwaardig is. Ook vergelijk je het bedrijf met andere partijen in de markt.

Het is voor de rest verstandig om voldoende spreiding toe te passen. Investeer niet al je geld in aandelen AMG. Ga ook voor andere sectoren en andere regio’s. Op die manier zorg je voor een gezonde portfolio die voldoende verdeeld is over de verschillende type aandelen.

Over AMG

AMG staat voor Advanced Metallurgical Group N.V. en is een beursgenoteerd onderneming met het hoofdkantoor Amsterdam. AMG produceert metallurgische producten en systemen voor energie, lucht- en ruimtevaart, infrastructuur en speciale metalen en chemicaliën markten. Het bedrijf bestaat uit meerdere bedrijfstakken.

In 2007 is AMG gesplitst in 2 divisies, Engineering Systems en Advanced Materials. De divisie Engineering Systems maakt ovensystemen voor het verwerken van metaal, Advanced Materials ontwerpt en produceert diverse metaalproducten.

Strategie en toekomst

AMG zal altijd in de gaten moeten houden hoe de markt zich ontwikkelt. Momenteel lijken materialen als vanadium, aluminium, chroom en titanium interessante markten te zijn. Daarnaast is het bedrijf ook geïnteresseerd in lithium wat steeds meer wordt gebruikt.

Beleggen in AMG

AMG als groene producent

Op basis van veilige grondstoffen en strategieën, verticale en horizontale consolidaties en investeringen in technologieën, produceert AMG producenten die bijdragen aan CO2-reductie.

AMG produceert metalen met zeer hoge zuiverheid en complexe metalen producten. Daarnaast ontwerpt en produceert het bedrijf vacuümovens die worden gebruikt om producten met een zeer hoge zuiverheid te produceren. AMG levert duurzame metaal technologie aan de wereldwijde energie-, lucht- en ruimtevaart, infrastructuur en Speciality Metals en Engineering Systems eindmarkten door hun productie know-how te combineren met technische expertises.

Sterke wereldwijde positie

AMG bestaat al meer dan 100 en weet daardoor perfect hoe het op metallurgisch gebaseerde technologieën kan toepassen op industriële uitdagingen. AMG is gevestigd over de gehele wereld met productievestigingen in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika, Tsjechië, Brazilië, Mexico en Sri Lanka. Daarnaast heeft het ook Sales en Customer service kantoren in België, Rusland, China en Japan.

Deze internationale spreiding maakt het extra interessant om AMG-aandelen te kopen. Wanneer één regio achterblijft, kan je de resultaten compenseren met de resultaten in een andere regio. 

AMG zelf is opgericht in november 2006 in Nederland, terwijl de oorspronkelijk basis van het bedrijf voor de ontwikkeling en productie van speciale metalen al in 1911 is opgericht in Duitsland onder de naam GfE Gesselschaft für Elektrometallurgie mbH in Neurenberg.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!