fbpx

Beleggen in AMG: actuele koers & aandeel kopen

AMGAMG staat voor Advanced Metallurgical Group N.V. en is een beursgenoteerd onderneming met het hoofdkantoor Amsterdam. AMG produceert metallurgische producten en systemen voor ernergie, lucht- en ruimtevaart, infrastructuur en speciale metalen en chemicaliën markten. Het bedrijf bestaat uit meerdere bedrijfstakken.

In 2007 is AMG gesplitst in 2 divisies, Engineering Systems en Advanced Materials. De divisie Engineering Systems maakt ovensystemen voor het verwerken van metaal, Advanced Materials ontwerpt en produceert diverse metaalproducten.

Beleggen in AMG

Wil je ook beleggen in deze beursgenoteerde onderneming? Bij Plus500 kan je eenvoudig het CFD aandeel AMG verhandelen. Een groot voordeel van deze broker is het feit dat je al vanaf 100 euro kunt profiteren van zowel stijgingen als dalingen in de actuele koers. Je kan bij deze broker namelijk zowel speculeren op een stijging als op een daling. Op deze pagina kan je de actuele koers van het aandeel AMG bekijken en daarnaast kan je er interessante bedrijfsinformatie lezen.

AMG als groene producent

Op basis van veilige grondstoffen en strategieën, verticale en horizontrale consolidaties en investeringen in technologieën, produceert AMG producenten die bijdragen aan CO2-reductie.

AMG produceert metalen met zeer hoge zuiverheid en complexe metalen producten. Daarnaast ontwerpt en produceert het bedrijf vacuümovens die worden gebruikt om producten met een zeer hoge zuiverheid te produceren. AMG levert duurzame metaal technologie aan de wereldwijde energie-, lucht- en ruimtevaart, infrastructuur en Speciality Metals en Engineering Systems eindmarkten door hun productie know-how te combineren met technische expertises.

Sterke wereldwijde positie

AMG, wiens ontstaan meer dan 100 jaar terug ligt, kan bogen op een rijke historie van het toepassen van metallurgisch gebaseerde technologieën om oplossing te bieden aan industriële uitdagingen. AMG is gevestigd over de gehele wereld met productievestigingen in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika, Tsjechië, Brazilië, Mexico en Sri Lanka. Daarnaast heeft het ook Sales en Customer service kantoren in België, Rusland, China en Japan.

In 2011 had AMG meer dan 3.000 werknemers, verspreidt over de hierboven vermelde vestigingen.

AMG zelf is opgericht in november 2006 in Nederland, terwijl de oorspronkelijk basis van het bedrijf voor de ontwikkeling en productie van speciale metalen al in 1911 is opgericht in Duitsland onder de naam GfE Gesselschaft für Elektrometallurgie mbH in Neurenberg.Bekijk hier de actuele koers van het aandeel AMG en lees hoe je zelf kunt beleggen in dit bedrijf. Lees interessante bedrijfsinformatie en koop of verkoop dit aandeel in enkele stappen.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €1000 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!