Ten Cate aandelen kopen

Tencate

Koninklijke Ten Cate NV is een onderneming die kunstgrasvezels ontwikkelt. Speel je wel eens een potje voetbal op kunstgras? Dan is de kans groot dat dit van Ten Cate afkomstig is. Wil je beleggen in Ten Cate aandelen? Op deze pagina kan je zien waar je het beste Ten Cate aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel raadplegen.

Belangrijk: Ten Cate staat niet meer genoteerd op de beurs, aangezien het bedrijf is verkocht.

Hoe kan je actief beleggen in Ten Cate?

Zie je brood in Ten Cate NV? Bij Plus500 kan je zelf CFD-aandelen Ten Cate verhandelen. Door de koersgrafieken goed in de gaten te houden kan je goede resultaten behalen door de aandelen op het juiste moment te kopen en verkopen.

Ook wanneer het wat slechter gaat met Ten Cate hierop inspelen door te handelen in de aandelen van het bedrijf. Je kunt namelijk short gaan en dan behaal je een positief resultaat wanneer de koers daalt. Bij Plus500 kan je de mogelijkheden zonder risico uitproberen met een demo. Met de onderstaande knop open je direct een gratis demoaccount bij Plus500

Plus500 aanmelden

Waar kan je Ten Cate aandelen kopen?

Wanneer je vertrouwen hebt in de toekomst van een bedrijf, kan je een lange termijn investering overwegen. Wanneer je wilt investeren in Ten Cate kan je de aandelen kopen. Dit doe je bij een online broker. Een bekende online broker is eToro. eToro is vooral bekend omdat je er volledig zonder commissies aandelen kunt kopen en verkopen. Wil je de mogelijkheden gratis proberen? Gebruik dan de onderstaande knop om een gratis account te openen:

eToro aanmelden

We hebben de beste brokers om aandelen Ten Cate te kopen en verkopen voor je op een rijtje gezet:

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor aandeel Ten Cate Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 2 + 0,038% voor Ten Cate Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers  van Ten Cate?

Wil je weten hoe het aandeel Ten Cate het doet? Dan is het slim om naar de laatste koers te kijken. Hieronder zie je een grafiek met de koers van het CFD-aandeel Ten Cate. Ook kan je met de knoppen direct een koop- of verkooporder plaatsen:

Beleggen in Ten Cate

Zie je brood in Ten Cate NV? Bij Plus500 kan je zelf CFD aandelen Ten Cate verhandelen. Door de koersgrafieken goed in de gaten te houden kan je winst maken door de aandelen op het juiste moment te kopen en verkopen. Ook wanneer het wat slechter gaat met Ten Cate kan je geld verdienen door te handelen in de aandelen van het bedrijf: je kunt namelijk short gaan en dan verdien je geld wanneer de koers daalt. Bekijk hieronder de actuele koers en lees meer over het bedrijf op deze pagina.

Wat produceert Ten Cate?

Koninklijke Ten Cate NV is een Nederlandse onderneming die internationaal opereert en behoort tot de wereldmarktleiders op het gebied van kunstgrasvezels voor diverse sporten. Daarnaast produceren ze ook beschermmaterialen, composieten voor lucht- en ruimtevaart, tentdoeken en zonweringen en  antiballistische materialen voor persoonlijke en voertuigbescherming.

Voor de rest ontwikkelt het bedrijf geosynthetics voor de bouw, milieumarkt, agrarische sector, tuinbouw en outdoortoepassingen. Daarnaast produceert Ten Cate ook beschermende (veiligheids)weefsels, rollers voor papiertransport en beeldoverbrenging in printers en copiers, en nog veel meer dergelijke producten.

Succes van Ten Cate

Het hoofdkantoor van Ten Cate staat in Nederland en er zijn tal van werkmaatschappijen in vele Europese landen, in Noord-Amerika en in Azië. Ten Cate heeft meer dan 5.000 werknemers. Ze zijn tevens beursgenoteerd aan de Euronext in Amsterdam.

Omdat Ten Cate volgens de jury de meest innovatieve en competitieve organisatie van Nederland was kreeg het in 2007 de Erasmus Innovatie Award.

Geschiedenis

KTC komt oorspronkelijk voort uit het Almelose bedrijf H. ten Cate Hzn. & Co., opgericht in 1704, alhoewel de familie Ten Cate al in 1691 bezig was met handel in textiel. Oorspronkelijk was het een handels- en handwerkbedrijf. Vanaf het begin van de 19e eeuw groeide het bedrijf uit tot een belangrijk industrieel textielbedrijf.

In 1957 fuseerde Ten Cate met Koninklijke Stoomweverijen (KSW) uit Nijverdal, dat in 1836 is opgericht, en kreeg aanvankelijk de naam NV Koninklijke Textielfabrieken ten Cate/KSW. Later, in 1982, werd dat omgedoopt tot Koninklijke Nijverdal-Ten Cate en in 1995 tot Koninklijke Ten Cate NV om vervolgens in 2006 te worden gewijzigd in Ten Cate.

Koninklijke Ten Cate is hoofdsponsor van Heracles Almelo, een voetbalclub uit de Nederlandse Eredivisie. Heracles Almelo speelt op kunstgras van Ten Cate.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!