USG People aandelen kopen

 USG People is een beursgenoteerd Nederlands detacheringsbureau met het hoofdkantoor in Almere. Wil je beleggen in een detacheringsbureau? Dan kan je dus overwegen om aandelen in USG People te kopen. Op deze pagina kan je direct zien waar je USG People aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van USG People bekijken.

Belangrijk: USG People is overgenomen door Recruit en is daarom vanaf juli 2016 niet meer op de beurs te vinden.

Hoe kan je actief beleggen in USG People?

In loondienst geld verdienen kan iedereen. Maar wist je dat het ook mogelijk is om actief in aandelen te handelen? Je kunt bijvoorbeeld actief handelen in CFD´s USG People, een vrij bekend detacheringsbureau.

Bij Plus500 kan je voordat je een positie op een aandeel opent kiezen of je denkt dat de koers gaat stijgen of dalen. Je kan dus een positie openen op een stijgende of op een dalende koers. Natuurlijk moet je dan wel de juiste beslissing maken. Bij Plus500 kan je de mogelijkheden van online handel gratis uitproberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om een gratis account te openen.

Plus500 aanmelden

Waar kan je USG People aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de uitzendmarkt? Denk je dat het goed blijft gaat met de economie? Dan is de kans groot dat USG People nog steeds mensen zal kunnen uitzenden. Je kan via een online broker een lange termijn investering doen in USG People. Wanneer je een investering wilt doen in USG People, dan kan je dit het beste doen bij eToro. Bij eToro betaal je als klant namelijk geen transactiekosten over je aandelen. Met de onderstaande knop kan je de mogelijkheden met een demo uitproberen:

eToro aanmelden

Hieronder kan je overzichtelijk zien bij welke partij dit het voordeligst kan:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel USG People Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €2 + 0,038% voor USG People Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de toekomst van het aandeel? 

Detacheringsbedrijven zijn sterk afhankelijk van de economische situatie. Gaat het voorspoedig met de economie en de vraag naar oproepkrachten? Dan zal de koers van USG People waarschijnlijk stijgen. Komen er wolken voor de zon en stort de boel een beetje in? Dan is het wellicht verstandig om je aandelen te verkopen.

Wat is de actuele koers van USG People?

Wil je weten hoe de koers erbij staat? In de onderstaande grafiek kan je de actuele koers van het aandeel USG People bekijken. Je kan met de knoppen ook de CFD kopen of verkopen:  

Uitzending, detachering en HR-diensten

USG People is in 1972 opgericht door Alex Mulder onder de naam Unique Uitzendbureau. In 2001 is de naam gewijzigd in USG People, na de fusie van Unique met Goudsmid. Oprichter Alex Mulder is toen lid van de raad van commissarissen van USG People geworden.

USG People

Op het gebied van uitzending, detachering en HR-diensten is USG People met meer dan 119.000 werknemers actief in meer dan 10 Europese landen, namelijk Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Spanje en Zwitserland.

Sinds 1997 is de organisatie genoteerd aan de effectenbeurs Euronext in Amsterdam, destijds nog onder de naam Unique International NV. In 2008 is het beursaandeel van USG People gepromoveerd van de Midcap Index naar de hoofdgraadmeter AEX.  Dat was echter van korte duur, want een half jaar later degradeerde het weer naar de AMX Index.

Unieke werkmaatschappijen

USG People bestaat uit verschillende werkmaatschappijen die elk afzonderlijk opereren. Enkel dochters zijn het oorspronkelijke bedrijf Unique, Start People, Studenten.net, Receptel, Technicum, Ad Rem Young Professionals, Creyf’s, USG Innotiv, USG Capacity, USG Financial Forces, USG Legal Forces, USG Juristen en USG HR Forces.

Elke dochteronderneming heeft zijn eigen doelgroepen met eigen specialisaties als het gaat om werving en selectie, uitzending, detachering, re-integratie en andere verschillende HR-diensten. Door de overnames van Start en Solvus Resource Group is USG People de afgelopen jaren flink in omvang gegroeid.

Almere

In 1979 is het hoofdkantoor van Unique Uitzendbureau als een van de eerste bedrijven verplaatst naar de nieuwe stad Almere. 10 Jaar later, in 1989, werden de Nederlandse grenzen overschreden door een Unique vestiging in België te openen.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!