fbpx

Beleggen in USG People: bedrijfsinformatie & laatste koers

USG PeopleUSG People is een beursgenoteerd Nederlands detacheringsbureau met het hoofdkantoor in Almere. USG People is in 1972 opgericht door Alex Mulder onder de naam Unique Uitzendbureau. In 2001 is de naam gewijzigd in USG People, na de fusie van Unique met Goudsmid. Oprichter Alex Mulder is toen lid van de raad van commissarissen van USG People geworden.

Beleggen in USG People

In loondienst geld verdienen kan iedereen, maar wist je dat het ook mogelijk is om geld te verdienen door te handelen in aandelen? Je kunt bijvoorbeeld geld verdienen door te handelen in CFD´s USG People, een vrij bekend detacheringsbureau. Bij Plus500 kan je voordat je een positie op een aandeel opent kiezen of je denkt dat de koers gaat stijgen of dalen, je kan dan dus ongeacht de richting van de koers geld verdienen. Natuurlijk moet je dan wel de juiste beslissing maken. Bekijk hieronder de laatste koersgegevens en lees de verdere informatie over USG People.

Uitzending, detachering en HR-diensten

Op het gebied van uitzending, detachering en HR-diensten is USG People met meer dan 119.000 werknemers actief in meer dan 10 Europese landen, namelijk Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Spanje en Zwitserland. Sinds 1997 is de organisatie genoteerd aan de effectenbeurs Euronext in Amsterdam, destijds nog onder de naam Unique International NV. In 2008 is het beursaandeel van USG People gepromoveerd van de Midcap Index naar de hoofdgraadmeter AEX.  Dat was echter van korte duur, want een half jaar later degradeerde het weer naar de AMX Index.

Unieke werkmaatschappijen

USG People bestaat uit verschillende werkmaatschappijen die elk afzonderlijk opereren. Enkel dochters zijn het oorspronkelijke bedrijf Unique, Start People, Studenten.net, Receptel, Technicum, Ad Rem Young Professionals, Creyf’s, USG Innotiv, USG Capacity, USG Financial Forces, USG Legal Forces, USG Juristen en USG HR Forces. Elke dochteronderneming heeft zijn eigen doelgroepen met eigen specialisaties als het gaat om werving en selectie, uitzending, detachering, re-integratie en andere verschillende HR-diensten. Door de overnames van Start en Solvus Resource Group is USG People de afgelopen jaren flink in omvang gegroeid.

Almere

In 1979, na 7 jaren van groei, is het hoofdkantoor van Unique Uitzendbureau, als een van de eerste bedrijven, verplaatst naar de nieuwe stad Almere. 10 Jaar later, in 1989, werden de Nederlandse grenzen overschreden door een Unique vestiging in België te openen.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €175 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!