GW Pharmaceuticals aandelen kopen

Met de legalisering van wiet in grote delen van Noord-Amerika is het een echte groeimarkt geworden. GW Pharmaceuticals is één van de bedrijven die hiervan profiteert. Met cannabidiol behandelen ze onder andere tubereuze sclerose gerelateerde aanvallen. Wil je beleggen in dit veelbelovende bedrijf? Ontdek dan snel hoe je aandelen kunt kopen in GW Pharmaceuticals of bekijk de actuele koers!

Hoe kan je actief beleggen in GW Pharmaceuticals?

Aandelen met veel volatiliteit kunnen erg interessant zijn voor de actieve beleggers. Op die manier kan je immers alle korte ritjes omlaag en omhoog meepakken. Het aandeel GW Pharmaceutials kent sterke bewegingen en is dan ook erg geschikt voor de actieve handel.

Ben je op zoek naar een partij waar je actief kunt beleggen in GW Pharmaceutials? Dan is Plus500 een goede optie! Je kan de mogelijkheden bij Plus500 uitproberen met een gratis demo. Gebruik de onderstaande knop om direct te beginnen met beleggen bij Plus500 (76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's):

Plus500 aanmelden

Waar kan je GW Pharmaceuticals aandelen kopen?

GW Pharmaceutials is een bedrijf met veel potentie. De markt voor wiet wordt steeds opener en hier kan een bedrijf dat medicijnen ontwikkelt op basis van Marihuana natuurlijk alleen maar van profiteren.  Bij eToro profiteer je dubbel, aangezien je het aandeel daar geheel zonder transactiekosten kunt verhandelen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo te openen bij eToro:

etoro aanmelden

Hieronder kan je direct zien bij welke brokers je het beste GW Pharmaceutials aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor alle aandelen Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €4 + 0,058% voor GW Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,1% met £6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van GW Pharmaceuticals? 

Wil je weten hoe het koersverloop van GW Pharmaceutials is? Bekijk hieronder dan de actuele koers van het CFD aandeel GW Pharmaceutials. Ook kan je met de knoppen direct een nieuwe order plaatsen.

Meer over GW Pharmaceuticals

GW Pharmaceutials is een biofarmaceutisch bedrijf wat actief is op het gebied van innovatie, ontwikkeling en het commercieel maken van geneesmiddelen. Het gaat om nieuwe geneesmiddelen die nog niet op de markt zijn.

Het belangrijkste product van hun is een cannabinoïde product. Het heet cannabidiol (CBD) en helpt bij de behandeling van aanvallen gerelateerd aan tubereuze sclerose complex. GW Pharmaceuticals Plc is in 1998 opgericht. Brian Whittle en Geoffrey William Guy zijn de oprichters.

Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn de wereldleider op het gebied van innovatie voor geneesmiddelen welke op basis van cannabinoïden wordt gemaakt. Het helpt naast de behandeling van multiple sclerose ook bij enkele epilepsievormen bij kinderen.

Beleggen in GW Pharmaceuticals

De geschiedenis van GW Pharmaceuticals

Het bedrijf is opgericht in 1998 en heeft direct een teeltvergunning gekregen om legaal cannabis te telen. Hiermee konden ze direct starten met onderzoeken voor medicinaal gebruik van de plant. Het bedrijf ging een jaar later samenwerken met HortaPharm bv.

Het is een cannabis onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf in Amsterdam. Het bedrijf mag gespecialiseerde cannabis soorten ontwikkelen van de Nederlandse overheid. In 2001 kreeg GW Pharmaceuticals een notaring aan de AIM. Het is een junior markt op de London stock Exchange. In 2013 kreeg het ook een notaring op Nasdaq. Het is dus mogelijk om aandelen te kopen van dit bedrijf.

De producten van GW Pharmaceuticals

Het belangrijkste product van dit moment is Sativex. Het is een cannabis extract welke via een mondspray wordt toegediend. Het medicijn is in 2010 goedgekeurd en helpt mensen met multiple sclerose (MS). Het medicijn helpt om de pijn te bestrijden. Daarnaast helpt het om de spasticiteit te verbeteren en om de blaas te verlichten.  In 2011 hebben ze een partnership opgezet met Bayer om het medicijn te distribueren. Jaarlijks maken ze nu 100 ton medicinale cannabis.

Nieuwe producten ontwikkelen

Ook zijn ze actief met het ontwikkelen van nieuwe producten. Epidiolex is hiervan een goed voorbeeld. Het is in 2019 op de markt gebracht en was direct een ware hit. Ze hebben al voor 296 miljoen dollar verkocht aan Epidiolex.

Dit nieuwe medicijn kan een groot succes worden voor 2020 is de verwachting. Het kan een reden zijn om aandelen van dit bedrijf te kopen. GW Pharmaceuticals is zeer te spreken over de lancering van het medicijn wat een groot verschil kan maken voor haar patiënten.

Marihuana, een nieuwe groeimarkt?

Eigenlijk zou het geen vraag moeten zijn. Het is duidelijk een groeimarkt in Noord Amerika. De legale verkoop van marihuana kan met 26 procent toenemen tot aan 2021. De hele markt kan tot 150 miljard uitgroeien. Ongekende en ook realistische bedragen zijn dit!

Deze groei komt door de legalisatie voor medisch en privé gebruik. Wanneer je hier financieel je slag mee wil slaan, moet je wel in de juiste bedrijven investeren. GW Pharmaceuticals wordt genoemd als een goede kanshebber om sterk te groeien dankzij ontwikkelingen.

Epidiolex wordt momenteel door de FDA (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten onderzocht. Als het goedgekeurd wordt kan het heel snel gaan. Een goedkeuring wordt trouwens niet zomaar gegeven. Het is dus nog geen gelopen zaak. Houdt hier rekening mee als je aandelen koopt van dit bedrijf.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment