Nuls kopen: hoe kan je beleggen in Nuls?

Wil je jouw eigen vermogen opbouwen dan is investeren natuurlijk dé manier om dit te doen. Nu is het wel zo dat er heel wat dingen zijn waar je in kunt beleggen. Waar zou je voor moeten kiezen? Beleggen in digitale valuta is op dit moment mateloos populair. Eén van de projecten waar je zelf in kunt investeren is Nuls. Ben je benieuwd wat Nuls is en wat je precies kunt verwachten van deze investering? Lees dit artikel dan zeker even op je gemak door, we hebben de belangrijkste informatie namelijk voor je op een rijtje gezet!

Hoe kan je Nuls kopen?

Nuls moet het mogelijk maken om aanpasbare modules toe te passen op de blockchain. Hierdoor hebben ontwikkelaars meer vrijheid wanneer ze applicaties op de blockchain willen ontwikkelen. Dit kan het aantrekkelijker maken om Huls cryptomunten te kopen, maar hoe doe je dit eigenlijk?

Er bestaan veel aanbieders waar je cryptomunten kunt kopen. Zelf ben ik een fan van Bitvavo: bij deze partij kan je namelijk snel via het internet cryptovaluta’s kopen en verkopen tegen lage transactiekosten. Je betaalt nooit meer dan 0,25% aan transactiekosten over je Nuls munten en over de eerste € 1000 betaal je helemaal niets. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Bitvavo:

Wat is Nuls – functie van het project

Nuls is aan te merken als een speciale soort blockchain vergeleken met de normale blockchain. De Nuls blockchain maakt namelijk gebruik van slimme contracten en van diverse soorten aanpasbare modules. De slimme contracten maken het makkelijk voor DApp ontwikkelaars om de Dapps te ontwerpen. Dit zijn applicaties die op de blockchain worden gemaakt, zie het een beetje al een soort Play Store van Google. Door gebruik te maken van slimme contracten kan iedereen Dapps ontwikkelen op de Nuls blockchain. Je hoeft niet echt superveel kennis te hebben van coderen om aan de slag te gaan met je eigen DApp.

Alles is namelijk vastgelegd in het smart contract. Een ontwikkelaar hoeft alleen de logistiek van de DApp die hij of zij graag wil hebben aan te geven. Met de meervoudige blockchains kunnen ontwikkelaars van gedecentraliseerde applicaties een DApp maken en deze aan de hoofd blockchain koppelen. De meervoudige blockchains helpen om het verkeer op de hoofd blockchain te verlichten. De hoofd blockchain behandelt alleen de belangrijke informatie die wordt doorgegeven van de andere hoofd blockchains via het Proof-of-Credit consensusmechanisme.

Het consensusmechanisme verifieert of de gegevens die aan het grootboek van een blockchain worden toegevoegd wel overeenkomen met het specifieke grootboek. Er wordt dus geprobeerd om een soort consensus te bereiken tussen de gegevens die op een blockchain worden geplaatst. Het speciale mechanisme zorgt ervoor dat het huidige blok de meest actuele transacties weergeeft die op de blockchain zijn verricht. Het mechanisme voorkomt dat er een storing kan ontstaan op de blockchain. Dit systeem kan een goede reden zijn om te beleggen in Nuls.

De ingebouwde modules van Nuls

Nuls is voorzien van vier verschillende soorten ingebouwde modules. Deze kunnen gebruikt worden door de Dapp ontwikkelaars voor het ontwikkelen van de verschillende applicaties. De vier modules omvatten de netwerk-, consensus-, opslag- en de algoritmische modules. De modules bevatten specificaties voor het ontwikkelen van specifieke segmenten van een gedecentraliseerde toepassing die standaard netwerken, consensus, opslag en algoritme omvatten.

De modules helpen de ontwikkelaars hierdoor enorm bij het ontwikkelen van gedecentraliseerde toepassingen. Ze hoeven namelijk alleen maar te kiezen welke module ze willen gebruiken. Ook zijn de modules aanpasbaar en vervangbaar in het geval de ontwikkelaar ze niet nodig heeft.

Belangrijke voordelen van Nuls

Nu je wat meer weet over wat Nuls is, is het tijd om te kijken naar de belangrijkste voordelen die dit project met zich mee weet te brengen. Om het overzichtelijk te houden hebben we de belangrijkste voordelen even voor je op een rijtje gezet, zo weet je waarom investeren in Nuls zo gek nog niet is:

  • Nuls is erg flexibel – een groot voordeel is dat Nuls erg flexibel is ten opzichte van andere projecten. De blockchain infrastructuur is zeer aanpasbaar. Een ontwikkelaar kan gemakkelijk de ingebouwde modules inpluggen en vervangen door geschikte modules. De ingebouwde modules kunnen worden aangepast of vervangen wanneer een ontwikkelaar op zoek is naar een bepaalde uitkomst.
  • Nuls is open source – het volgende voordeel is dat Nuls is aan te merken als open source. De ontwikkelaars hebben de vrijheid om de code van de blockchain vrij te gebruiken om hun eigen gedecentraliseerde app te maken. Eén van de belangrijkste doelstellingen van het team is om ervoor te zorgen dat de slimme contracten zoveel mogelijk programmeertalen ondersteunen. Op deze manier zullen de ontwikkelaars een breed scala aan opties hebben voor het maken van de apps.
  • Nuls kan eenvoudig bewerkt worden – Omdat de modules van de blockchain aanpasbaar zijn, kunnen de ontwikkelaars de modules gemakkelijk veranderen voor hun project. Het is een fundamentele eigenschap omdat de technologie voortdurend evolueert. Als de technologie evolueert, kunnen de ontwikkelaars snel de modules veranderen om de problemen aan te pakken. Dit is iets wat we maar bij erg weinig andere aanbieders terugzien.

In Nuls beleggen via een exchange

Heb je door het bovenstaande nu interesse gekregen om zelf ook te investeren in Nuls dan vraag je je waarschijnlijk af waar je precies terecht kunt. Voor het beleggen kom je eigenlijk altijd uit bij de exchange. De exchange is de beurs waar je heen kunt gaan voor het kopen van Nuls. Het is belangrijk om te kiezen voor een beurs met een betrouwbare reputatie. Dit is namelijk de enige manier waarop je in staat bent om op een veilige manier te beginnen met het beleggen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een beurs als Bitvavo als je zeker wilt weten dat je jouw munten veilig aan kunt schaffen. Na aankoop is het mogelijk om de munten over te zetten naar een wallet als je dit graag wilt.

Conclusie – in Nuls beleggen of niet?

Hoewel Nuls op dit moment wat minder bekend is dan de andere projecten die er op de markt te vinden zijn, is het wel degelijk een munt om in de gaten te houden. Dit komt met name door het feit data Nuls in staat is om een nieuwe soort blockchain op te zetten. Het is een bedrijf wat echt aardig wat doelstellingen op de planning heeft staan. Nu zijn er ook mensen die denken dat het Nuls niet zal lukken. Is het verstandig om te beleggen in Nuls? Dit is echt een persoonlijke keuze om te maken. Het hangt volledig af van de vraag over wat jij denkt over het team en het project. Met dit artikel weet je in ieder geval beter wat Nuls eigenlijk inhoudt.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *