Beleggen in aandelen

Beleggen in aandelen kan altijd! Veel mensen zijn een beetje huiverig geworden wanneer het op aandelen aankomt. Na de crisis in 2008 daalden de koersen immers extreem. Dit was voor de millenniumwisseling wel anders! Wie met een startkapitaal van €1000,00 begon te beleggen in 1980 zou nu een klein kapitaal bezitten! Maar hoe kan je nu eigenlijk zelf beleggen in aandelen?

Direct aan de slag?

Hoe kan je beleggen in aandelen?

Het aantal mensen dat interesse heeft in beleggen in aandelen is de laatste tijd fors toegenomen. Na de verschillende crisissen is er weer veel ruimte voor groei. Bovendien is beleggen in aandelen aantrekkelijker dan ooit door de introductie van verschillende online brokers. Met online brokers kan je namelijk snel profiteren van koersdalingen en koersstijgingen.

Wil je aandelen kopen? Dan kan je het beste een account aanmaken bij een bekende Nederlandse broker. Hieronder zie je een overzicht van brokers waar je tegen gunstige tarieven aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
DEGIRO-review-logoBeleg voordelig in bekende ETF's & aandelen. Je kunt je inleg verliezen.
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Een online broker is de handigste methode om in aandelen te beleggen.

Je kunt in aandelen beleggen op de website van de broker binnen enkele minuten nadat je je account hebt aangemaakt en gefinancierd. Gebruik maken van een full-service broker of aandelen rechtstreeks van het bedrijf dat ze uitgeeft kopen, is ook nog een keuze die je hier kunt maken.

Het is even eenvoudig als een bankrekening openen om een online brokersrekening te openen: je vult een rekening aanvraag in, stuurt een legitimatiebewijs op, en beslist hoe je de rekening financiert.

Wat zijn aandelen?

Voordat je gaat beleggen in aandelen is het belangrijk dat je begrijpt wat aandelen precies zijn. Een aandeel is een eigendomsbewijs in een bedrijf. Grote bedrijven geven aandelen uit om geld op te halen. Iedereen kan vervolgens via de beurs aandelen kopen. Wanneer je een aandeel koopt word je mede-eigenaar van een aandeel. Je kan vervolgens op twee manieren geld verdienen met aandelen. Klik hier als je in detail wilt lezen over wat aandelen zijn.

Hoe kan je geld verdienen met aandelen?

Wanneer je aandelen bezit kan je daar op twee manieren geld mee verdienen: met koerswinst en dividend. Hoe gaat dit precies in zijn werking?

Manier 1: met koerswinst

De meeste mensen weten dat de prijzen van aandelen constant op en neer gaan. Je kan geld verdienen met aandelen door ze met winst te verkopen. Je moet de aandelen dan op het juiste moment kopen. Als je de aandelen tegen een relatief lage prijs koopt kan je ze vervolgens tegen een hogere prijs weer verkopen.

Manier 2: met dividend

Sommige bedrijven kiezen er ook voor om een deel van hun winst te delen met de aandeelhouders. De winst wordt dan uitgekeerd in de vorm van dividend. Met dividend kan je dus een extra inkomen verdienen met je aandelen. Wil je meer weten over dividend? Lees dan dit artikel.

Waarom is beleggen in aandelen verstandig?

Nu je begrijpt hoe je kunt beleggen in aandelen en wat aandelen precies zijn, vraag je jezelf misschien af waarom je in aandelen zou moeten beleggen.

Een groot nadeel van normaal spaargeld is dat het in waarde daalt. Op je spaarrekening ontvang je amper rente. Daarnaast is er sprake van inflatie: de prijzen van producten stijgen elk jaar. Daar bovenop betaal je ook nog eens belasting over je vermogen. Wanneer je niet belegt weet je dus in ieder geval zeker dat je geld verliest.

Beleggen is daarentegen op de lange termijn een winstgevende aangelegenheid. Het gemiddelde rendement op de AEX was de afgelopen 25 jaar bijvoorbeeld ongeveer zeven procent. Beleggen in aandelen lijkt op de lange termijn daardoor dus de verstandige beslissing.

geld verdienen aandelen

Het is tijd om aandelen te kiezen als je je broker hebt gekozen

Onderzoek naar firma's die je al kent, is een fantastische manier om te beginnen als je gaat handelen in aandelen. Laat je niet overweldigen door de lawine van gegevens en real time marktschommelingen terwijl je je onderzoek uitvoert. Houd je doel voor ogen: je zoekt bedrijven waarin je zou willen investeren.

Kies hoeveel je wilt beleggen in aandelen.

Beginnen met beleggen in aandelen met een beurse simulator is een goed plan.

Om te beginnen in het handelen en verhandelen van aandelen kan oefenen met nepgeld. Dit kan bijvoorbeeld via een beurs simulator en is zeker verstandig als je voor het eerst wilt gaan beleggen in aandelen.

Een andere optie is om met een kleine aandelenportefeuille te beginnen totdat je klaar bent om echt geld te investeren. Je kunt slechts één aandeel kopen om een gevoel te krijgen hoe het is om individuele aandelen te bezitten en of je het uithoudingsvermogen hebt om koersdalingen met weinig slaapverlies te doorstaan. Naarmate je de juiste manier onder knie hebt, kun je je positie in de loop van de tijd vergroten.

Wil je je geld verdubbelen?

Met de lage rente van vandaag is het wel erg lastig om met een bankrekening ook maar iets van rente terug te zien. Om je geld te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen, moeten beleggers in aandelen meestal een risico nemen in ruil voor de mogelijke winst.

Maak je aandelenportefeuille efficiënter

We hopen dat je eerste aandelen het begin zijn van een succesvolle beleggingscarrière. De sleutel tot succes op lange termijn is je perspectief te bewaren en je te concentreren op de dingen die je kunt beheersen. Marktschommelingen horen daar niet bij. Je hebt echter wel invloed op een paar dingen.

Zoals de tijd nemen om je te verdiepen in andere aspecten van de financiële sector nadat je de procedure voor het beleggen van aandelen onder de knie hebt. Welke rol zullen beleggingsfondsen spelen in je beleggingsstrategie? Een rekening openen bij een broker en beleggen in aandelen is een goed begin, maar het is nog maar het begin van je financiële avontuur.

Nadat je een broker hebt gekozen…

Moet je een rekening openen en die financieren voor je kunt beginnen te handelen in aandelen. Het is nu eenvoudiger dan ooit om een rekening te openen bij een broker en geld online over te maken. Je kunt er ook voor kiezen periodiek geld op je brokersrekening te storten om je portefeuille gestaag te laten groeien.

Wat zijn de risico’s van beleggen in aandelen?

Het is nu duidelijk dat je doorgaans meer geld verdient met aandelen. Toch zijn aandelen niet geheel zonder risico. Je kan tot je volledige inleg verliezen wanneer je gaat beleggen in aandelen. De koersen van aandelen kunnen flink onderuit gaan waardoor je een groot deel van je inleg kan verliezen. Bovendien bestaat er een kans dat een bedrijf failliet gaat. Wanneer dit gebeurt, verlies je vaak je volledige inleg.

Beleggen in aandelen is dus zeker niet geheel zonder risico! Je kan je risico’s enigszins beperken door spreiding toe te passen. Je investeert dan in aandelen uit verschillende regio’s en sectoren. Ook is het belangrijk om alleen met geld te beleggen dat je enkele jaren kunt missen. Op die manier kan je ook crisissen overleven en hoef je niet je aandelen tegen te lage prijzen te verkopen.

Alle specifieke risico’s hebben we hieronder voor je op een rij gezet:

 • Je hebt het risico om je volledige vermogen te verliezen.
 • Je hebt het marktrisico: de gehele markt kan omlaag gaan tijdens een crisis.
 • Je hebt het volatiliteitsrisico wat betekent dat de markt sterk kan bewegen.
 • Sector specifiek risico wat betekent dat bepaalde sectoren het slecht kunnen doen.
 • Je hebt aandeel specifiek risico wat betekent dat een aandeel het slecht kan doen.
 • Timing risico wat betekent dat je een aandeel op het verkeerde moment koopt.
 • Je kunt verlies maken op vreemde valuta’s wat we het valutarisico noemen.

Hoe komt de prijs van een aandeel tot stand?

De prijs van een aandeel komt tot stand door het spel van vraag en aanbod. De prijs van een aandeel zal dus stijgen wanneer er meer vraag is naar een specifiek aandeel. De prijs van een aandeel zal dalen wanneer er juist minder vraag is naar een specifiek aandeel. Wanneer je succesvol wilt beleggen in aandelen, zul je dan ook zoveel mogelijk de laatste marktontwikkelingen in de gaten moeten houden.

Er zijn twee stromingen die je kunt gebruiken voor het voorspellen van de koers van een aandeel:Beleggen in aandelen met een fonds

Wil je periodiek een bedrag beleggen, maar heb je weinig tijd om aandelen te bestuderen? Dan kan het aantrekkelijk zijn om je geld te beleggen in een beleggingsfonds. Een beleggingsfonds is een fonds dat je geld automatisch belegt in verschillende aandelen. Een groot voordeel van een fonds is dat het vaak mogelijk is om een goede en uitgebreide spreiding toe te passen.

Bij beleggingsfondsen kan je kiezen uit meer actieve en passieve fondsen. Actieve fondsen proberen de markt te verslaan en zijn vaak duurder. Passieve fondsen volgen een index en zijn vaak goedkoper. Voor de meeste mensen zal een passief beleggingsfonds de juiste keuze zijn.

Verschillende strategieën met aandelen

Je kan op verschillende manieren beleggen in aandelen. Hieronder bespreken we enkele mogelijke strategieën.

Vermogensgroei

Je kan ervoor kiezen om aandelen te kopen met als doel het laten groeien van je vermogen. Je koopt dan aandelen in de hoop dat ze in de toekomst meer waard zijn.

Opbouwen van een inkomen

Andere beleggers willen een inkomen opbouwen met hun aandelen. Je koopt dan aandelen die regelmatig dividend uitkeren: denk hierbij bijvoorbeeld aan shell.

Short selling

Je kan er ook voor kiezen om short te gaan op aandelen. Je verdient dan geld wanneer de koers van een aandeel daalt. Deze manier van beleggen is meer speculatief.

Wat zijn de voordelen van beleggen in aandelen?

 • Je kan hoge winsten behalen met aandelen.
 • Je kan een inkomen opbouwen met dividend.
 • Aandelen zijn gemakkelijk te kopen en verkopen.
 • Je hebt een uitgebreid aanbod aan aandelen om te kiezen.

Wat zijn de nadelen van beleggen in aandelen?

 • Je kan veel geld verliezen op individuele aandelen.
 • Het rendement is niet voorspelbaar.
 • Je moet er actiever mee bezig zijn dan bij spaargeld.

Beleggen in aandelen tips

Met deze tips zorg je ervoor dat je betere resultaten behaalt met je beleggingen in aandelen. Voordat je een aandeel koopt is het verstandig om het bedrijf eerst goed te onderzoeken. Bekijk eerst de algemene economische situatie en bekijk dan hoe het bedrijf het de afgelopen jaren heeft gedaan. Let ook op de toekomstvisie van het bedrijf en bekijk of deze overeenkomt met je eigen ideeën.

Ook is het verstandig om voldoende te oefenen. Spring niet direct in het diepe. Slimme beleggers beginnen met een kleiner bedrag en bekijken eerst of ze beleggen in aandelen goed gebruiken. Op deze pagina hebben we diverse partijen op een rij gezet waar je beleggen geheel gratis en zonder risico kunt uitproberen door middel van een demo.

Wil je meer tips ontvangen over beleggen in aandelen? Lees dan het artikel aandelen voor dummies!

beleggen in aandelen tips

Lange termijn strategie

Wanneer je vooral op de lange termijn belegt moet je op de korte termijn niet een hoog rendement verwachten. Er zijn nog steeds aandelen die flink stijgen, maar over de gehele linie komt het ook regelmatig voor dat aandelen dalen. Het kan dan ook verstandig zijn om iedere maand voor een vast bedrag aan aandelen te kopen. Op die manier spreid je je inleg en voorkom je dat je al je geld inzet op de top.

Dankzij de introductie van CFD brokers in Nederland is het ook voor consumenten mogelijk om in grote mate te profiteren van stijgende en dalende koersen. Bij CFD brokers is het namelijk ook mogelijk om short te gaan waardoor je geld verdient wanneer de koers daalt. Vooral voor daytraders, mensen die iedere dag actief beleggen, kan deze volatiliteit de mogelijkheden tot het behalen van een hoog rendement mogelijk maken.

Categorie beleggen in aandelen: meer lezen

In de categorie beleggen in aandelen bespreken we alles wat komt kijken bij het beleggen in aandelen. Denk hierbij onder andere aan het selecteren van je aandelen, het bespreken van specifieke aandelen en het bespreken van de verschillende beschikbare beleggingsmethoden.

Na de verschillende crisissen is er weer veel ruimte voor groei. Bovendien is beleggen in aandelen aantrekkelijker dan ooit door de introductie van verschillende online brokers. Met online brokers kan je immers snel profiteren van koersdalingen en koersstijgingen.

In welke aandelen wil je beleggen?

Europa

Amerika

Azië

Speciaal

7-eleven aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Aalberts Industries aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Aandelen ASM International kopen (2024) – koers & analyse
Aandelen kopen: hoe kan je dat het beste doen?
Aandelen voor dummies: hoe beginnen met aandelen?
Ab InBev aandelen kopen (2024) – koers & analyse
ABN AMRO aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Accenture aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Acer aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Activision Blizzard aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Adecco aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in Adecco?
Adidas aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Adobe aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Adyen aandelen kopen (2024) – koers & analyse Adyen
AEGON aandelen kopen (2024) – koers & analyse
AFC Ajax aandelen kopen
Ageas aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Ahold aandelen kopen (2024) – koers & analyse
AIG aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in AIG?
Air France-KLM aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Airbnb aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in Airbnb?
Airbus aandelen kopen (2024) – koers & analyse
AkzoNobel aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Alibaba aandelen kopen (2024) – analyse & koers
Alipay aandelen kopen (2024): kan je beleggen in Alipay?
Allianz aandelen kopen (2024) – analayse & actuele koers
Alpha Pro Tech aandelen kopen
Altice aandelen kopen
AMD aandelen kopen (2024) – koers & analyse
American Airlines aandelen kopen (2024) – koers & analyse
American Express aandelen kopen (2024) – koers & analyse
AMG aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Ant Group aandelen kopen (2024) – alles over de beursgang
Aperam aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Aphria aandelen kopen
Apple aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Arcadis aandelen kopen (2024) – koers & analyse
ArcelorMittal aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Ascena Retail Group aandelen kopen
Ascensus aandelen kopen
ASMI aandelen kopen (2024) – koers & analyse
ASML aandelen kopen (2024) – koers & analyse
ASR Nederland (2024) aandelen kopen – koers & analyse
Assa Abloy aandelen kopen (2024) – koers & analyse
AT&T aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Aurora Cannabis aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Avantium aandelen kopen
AXA aandelen kopen (2024) – actuele koers & analyse
Bacardi aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in Bacardi?
Baidu aandelen kopen (2024) – analyse & koers
Ballast Nadem aandelen kopen
BAM aandelen kopen
Banco Santander aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Bank of America aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Bank of China aandelen kopen (2024): koers & analyse
Barrick Gold aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Basic-Fit aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Bavaria aandelen kopen
Bayer aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Beleggen in SpaceX: hoe kan je SpaceX aandelen kopen?
Beleggen in techaandelen: hoe doe je dit?
Berkshire Hathaway aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Besi aandelen kopen
Beyond Meat aandelen kopen (2024) – analyse & koers
BlackBerry aandelen kopen (2024) – koers & analyse
BMW aandelen kopen (2024) – koers & analyse
BNP Paribas aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Boeing aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Bol.com aandelen kopen (2024): wel of niet doen?
Boskalis aandelen kopen (2024) – koers & analyse
BP aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in BP?
Brunel aandelen kopen
Bumble aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Burberry aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Burger King aandelen kopen (2024) – koers & analyse
CaixaBank aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Canadian Solar aandelen kopen
Canon aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Canopy Growth aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Carlsberg aandelen kopen
Carnival aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Carrefour aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Caterpillar aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Chesapeake Energy Corporation aandelen kopen
Chevron aandelen kopen (2024) – koers & analyse
China Mobile aandelen kopen (2024) – koers & analyse
China Telecom aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Christian Dior aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Cisco Systems Inc. aandelen kopen
Citigroup aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Cloudfare aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Coca-Cola aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Coinbase aandelen kopen (2024): koers & analyse
Colgate-Palmolive aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Colruyt aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Coolblue aandelen kopen (2024) – direct beleggen!
Corbion (CSM) aandelen kopen
Cronos Group aandelen kopen
CVS Health aandelen kopen
Cyclische aandelen: wat zijn het en hoe beleg je erin?
Danone aandelen kopen (2024) – koers & analyse
De liquiditeitsbegroting bij aandelen
Deliveroo aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Dell aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Delta Air Lines aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Deutsche Bank aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Deutsche Post (2024) aandelen kopen: beleggen in DHL
Discord aandelen kopen (2024): hoe beleg je in Discord?
Discovery aandelen kopen
Domino’s Pizza aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Douwe Egberts aandelen kopen
Dropbox aandelen kopen (2024) – koers & analyse
DSM aandelen kopen
EasyJet aandelen kopen (2024) – koers & analyse
eBay aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Eldorado Gold aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Electrolux aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Endo International aandelen kopen
Ericsson’s aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Essity aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Eurocommercial Properties aandelen kopen
Euronext aandelen kopen (2024) – koers & analyse
ExxonMobil aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Facebook (META) aandelen kopen (2024) – koers & analyse
FedEx Corporation aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Ferrari aandelen kopen (2024) – koers & analyse
FIAT aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in Fiat?
Flow Traders aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Foot Locker aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Ford Motor aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Frontier Communications Corporations aandelen kopen
Fugro aandelen kopen
Galapagos aandelen kopen (2024) – koers & analyse
GameStop aandelen kopen (2024): koers & analyse
Gazprom aandelen kopen (2024) – analyse & koers
Gemalto aandelen kopen
General Electric aandelen kopen (2024) – koers & analyse
General Motors aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Gilead Sciences aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Gokken op de aandelenbeurs: hoe doe je dat?
Goldman Sachs aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Google (Alphabet) aandelen kopen: hoe beleggen in Google?
GoPro aandelen kopen (2024) – koers & analyse
GW Pharmaceuticals aandelen kopen
H&M aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Harley-Davidson aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Heineken aandelen kopen (2024) – koers & analyse
HelloFresh aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Herbalife aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Hermès aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Hertz aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Hewlett-Packard (HP) aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Hitachi aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Hoe kan je beleggen als Warren Buffett?
Hoe kan je beleggen in Bilibili aandelen (2024)?
Hoe kan je ChatGPT aandelen kopen? Beleggen in OpenAI
Hoe kan je geld verdienen met handelen in aandelen?
Hoe kan je Hornbach aandelen kopen (2024)? – analyse
Hoe kan je Instagram aandelen kopen (2024)?
Hoe kan je Reddit aandelen kopen (2024)?
Hoe kan je rijk worden met beleggen in aandelen?
Hoe komt de prijs van een aandeel tot stand?
Hoe werkt de beurshandel?
Honda aandelen kopen (2024) – koers & analyse
HSBC aandelen kopen (2024) – koers & analyse
HTC aandelen kopen (2024): hoe beleg je in HTC?
Huawei aandelen kopen (2024): kan je beleggen in Huawei?
Hugo Boss aandelen kopen (2024) – koers & analyse
IBM-aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Ikea aandelen kopen (2024) – koers & analyse
ING aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Instacart aandelen kopen (2024) – analyse + beleggen tips!
Insys Therapeutics aandelen kopen
Intel aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in Intel?
Intelsat aandelen kopen
Amazon aandelen kopen
iQIYI aandelen kopen (2024): hoe beleggen in iQIYI?
Johnson & Johnson aandelen kopen (2024) – koers & analyse
JP Morgan Chase aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Jumbo aandelen kopen (2024) – in 3 stappen beleggen
Just Eat Takeaway (Thuisbezorgd) aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Kellogg aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Keurig Dr. Pepper aandelen kopen (2024) – koers & analyse
KFC-aandelen kopen (2024) – beleggen in Yum! Brands
Kia Motors aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Kingfisher aandelen kopen
KPN aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Kraft Heinz aandelen kopen (2024) – koers & analyse
L’Oréal aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Lego aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Levi Strauss aandelen kopen (2024): beleggen in Levi Strauss
Louis Vuitton (LVMH) aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Luckin Coffee aandelen kopen
Lufthansa aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Lyft aandelen kopen (2024) – koers & analyse
MasterCard aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Mazda aandelen kopen (2024) – koers & analyse
McDonald’s aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Mercedes-Benz aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Michelin aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Microsoft aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Mitsubishi aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Morgan Stanley aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Nabor Industries aandelen kopen
Naturgy (Gas Natural Fernosa) aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Nestlé aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Netflix aandelen kopen (2024): beleggen in Netflix
New Gold aandelen kopen
Nextdoor aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Nike aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Nikola aandelen kopen (2024) – koers & uitgebreide analyse
Nintendo aandelen kopen (2024) – koers & analyse
NIO aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Nissan aandelen kopen (2024) – koers & analyse
NN Group aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Nokia aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Norwegian Cruise Line aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Novacyt aandelen kopen
Novavax aandelen kopen
Nutreco aandelen kopen
NVIDIA aandelen kopen (2024) – analyse & koers
OnlyFans aandelen kopen (2024): hoe beleg je in OnlyFans?
Oracle aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Panasonic aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Peloton aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Pepsico aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Petrobras aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Peugeot Citroën (Stellantis) aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Pfizer aandelen kopen (2024) – koers & analyse
PG&E (Pacific Gas and Electric Company) aandelen kopen
Pharming aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Philip Morris aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Philips aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Pinterest aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Polestar aandelen kopen: hoe beleggen in Polestar?
Pornhub aandelen kopen (2024): analyse van het aandeel
Porsche aandelen kopen: hoe kan je beleggen in Porsche?
PostNL aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Prada SpA aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Randstad aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Regeneron aandelen kopen (2024) – koers & analyse
RELX (Reed Elsevier) aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Renault aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Rite Aid aandelen kopen
Robinhood aandelen kopen (2024): analyse & koers
Roblox aandelen kopen (2024) – koers & uitgebreide analyse
Roku aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Rolls-Royce aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Royal Bank of Scotland Group aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Ryanair aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Samsung aandelen kopen (2024) – koers & analyse
SAP aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in SAP?
Saudi Aramco aandelen kopen (2024) – koers & analyse
SBM Offshore aandelen kopen (2024) – koers & analyse
ServiceNow aandelen kopen
Shell aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Shopify aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Siemens aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Signify aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Singapore Airlines aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Sinopec Group aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Six Flags aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Skanska aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Sligro aandelen kopen (2024) – koers & analyse
SMA Solar Technology aandelen kopen
Snapchat aandelen kopen (2024) – koers & analyse
SnowWorld aandelen kopen
Société Générale aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Sony aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in Sony?
SpineGuard aandelen kopen
Spotify aandelen kopen (2024): beleggen in Spotify
Square aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Starbucks aandelen kopen (2024) – koers & analyse
StoneCo LTD aandelen kopen
Stripe aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Subway aandelen kopen (2024) – hoe kan je beleggen in Subway?
Sundial Growers aandelen kopen
SunPower aandelen kopen
Superior Energy Services aandelen kopen
Suzuki aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Tencent aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Tesla aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Thomas Cook Group aandelen kopen
Thomson Reuters aandelen kopen (2024) – analyse & koers
ThoughtSpot aandelen kopen
TikTok aandelen kopen (2024): alles wat je moet weten!
Tilray aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Tinder aandelen kopen (2024) – koers & analyse
TomTom aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Toshiba aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Total aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Toyota aandelen kopen (2024) – koers & analyse
TUI aandelen kopen (2024) – analyse & koers
Tullow Oil plc aandelen kopen
Twitch aandelen kopen (2024): wel of niet?
Twitter aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Uber aandelen kopen (2024) – koers & uitgebreide analyse
Ubisoft aandelen kopen (2024) – koers & analyse
UiPath aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Umicore aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Unibail-Rodamco-Westfield aandelen kopen
Unibet aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Unilever aandelen kopen (2024) – koers & analyse
United Airlines aandelen kopen (2024) – koers & analyse
UnitedHealth Group aandelen kopen (2024) – koers & analyse
UPS aandelen kopen (2024) – koers & uitgebreide analyse
Urban Outfitters aandelen kopen (2024) – koers & analyse
US Steel aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Verizon Communications aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Virgin Galactic aandelen kopen (2024): koers & analyse
Virtueel beleggen in onder andere aandelen & valuta’s!
Visa aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Vivendi aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Vodafone aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Volkswagen aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Volvo aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Vopak aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Waarom stijgen & dalen de aandeelkoersen?
Walmart aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Walt Disney aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Wat is de AEX?
Wat is de invloed van de rente op de aandelenmarkt?
Wat is de NYSE of New York Stock Exchange?
Wat is de quick ratio?
Wat is de winst per aandeel (EPS)?
Wat is een aandeleninkoopprogramma?
Wat is een aandelensplitsing of stock split?
Wat is een rating bij aandelen? De triple A (AAA) rating
Wat zijn aandelen en hoe werken ze?
Wat zijn de nadelen van beleggen in aandelen?
Wat zijn je rechten bij een aandeel?
Wat zijn kwartaalcijfers en hoe lees je ze?
Wat zijn oprichtersaandelen?
Wat zijn preferente aandelen?
Wat zijn prioriteitsaandelen of gouden aandelen?
Weatherford International plc aandelen kopen
WeChat aandelen kopen (2024): zo beleg je in WeChat!
Welke aandelen moet je nu kopen?
Wereldhave aandelen kopen (2024) – koers & analyse
WhatsApp aandelen kopen (2024): in 3 stappen beleggen in WhatsApp
Whiting Petroleum aandelen kopen
Wirecard AG aandelen kopen
Wolters Kluwer aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Xiaomi aandelen kopen (2024): beleggen in Xiaomi
Yahoo! Aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Yandex aandelen kopen (2024) – koers & analyse
YouTube aandelen kopen (2024): zo beleg je in YouTube!
Zalando aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Zoom Video Communications aandelen kopen (2024) – koers & analyse