Wiet aandelen kopen: hoe kan je beleggen in cannabis?

Investeren in cannabisis populairder dan ook! In dit artikel bekijken we hoe je aandelen in de wietmarkt kunt kopen en ook bespreken we enkele interessante aandelen waarin je kunt handelen.

Hoe kan je wiet aandelen kopen?

In de onderstaande tabel zie je direct tegen welke tarieven je overal wiet aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
Investeren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoBeleg gratis in bekende ETF's & investeer goedkoop in aandelen
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat wil je weten over investeren in cannabis?

Waarom is beleggen in wiet interessant?

In 2018 waren wiet aandelen hot & happening. Canada stond toe dat cannabis legaal geproduceerd & verkocht mocht worden waar veel bedrijven slim op insprongen. Dit bleek echter een forse hype: de aandeelkoersen van veel cannabis gerelateerde aandelen stegen enorm om vervolgens weer in te storten.

Voor de legalisering waren er overigens al verschillende bedrijven actief op de cannabismarkt. Onder de Cannabis for Medical Purposs Regulation konden bedrijven al legaal wiet produceren voor medische doeleinden. Door de nieuwe wet konden deze bedrijven echter ook direct cannabis gaan verkopen voor recreatief gebruik. Voor een bedrijf als Canopy Growth pakte deze ontwikkeling positief uit: de omzet van het bedrijf is meer dan vertienvoudigd!

Naar alle waarschijnlijkheid is er nog genoeg ruimte voor groei. De legale wietmarkt snoept langzaam het marktaandeel van de onderwereld af. In Canada alleen is de cannabismarkt tussen de 5 en 7 miljard Canadese dollars waard!

groei wietmarkt

De wietmarkt zal naar verwachting nog verder groeien

Waarom werd wiet gelegaliseerd?

De overheid besloot om cannabis te legaliseren om de criminaliteit terug te dringen. Ook zou het aanbod op die manier transparanter worden, aangezien op elk product het THC-gehalte moet worden opgeschreven. Ook zou het lastiger worden voor minderjarige om wiet te kopen. Niet al deze doelstellingen werden behaald: doordat criminelen nog steeds goedkoper wiet aanbieden, is er nog steeds een groot crimineel circuit.

Waarom zijn cannabisaandelen ingestort?

Na de hype zijn de aandeelkoersen van cannabisaandelen soms wel 90% gedaald. Toen de legalisering net was doorgevoerd was er duidelijk sprake van een wietbubbel. Doordat de omzet bij bedrijven zo sterk stegen wilde veel beleggers de boot niet missen.

Dit optimisme bleek niet goed onderbouwd: de legalisering in andere landen laat langer op zich wachten dan verwacht en de illegale wietteelt is een vorm van oneerlijke concurrentie. Criminelen betalen geen belastingen en kunnen hun cannabis dan ook goedkoper verkopen. Bedrijven die legaal cannabis verkopen moeten de kwaliteit namelijk steeds bijhouden.

Voor verdere groei moeten we de ontwikkelingen in de Verenigde Staten goed in de gaten houden. In 2012 werd het bijvoorbeeld toegestaan in Colorado en Washington om cannabis recreatief te gebruiken. Op die manier ontstaan er natuurlijk grote, nieuwe markten waar wietbedrijven van kunnen profiteren.

Toch zet de trend door wat in de toekomst een goede reden kan zijn om weer te investeren in cannabis. In 2020 legaliseren Nieuw-Zeeland, Luxemburg en Mexico cannabisteelt naar alle waarschijnlijkheid. In Libanon en Ghana zijn de restricties op het telen van hennepplanten al verminderd. Bovendien zie je dat steeds meer Amerikaanse staten het recreatief gebruik van wiet toestaan.

Canopy Growth koersverloop

De wietmarkt is nog een echte hype. Pas daarom op met het doen van een grote investering in Marihuana aandelen!

Hoe groot is de markt?

Een investering in cannabis kan nog steeds erg interessant zijn. Wereldwijd gebruiken ruim 260 miljoen mensen jaarlijks cannabis en de markt heeft een totale waarde van ruim 344 miljard dollar. Wanneer de wietindustrie op steeds meer locaties legaal wordt, dan kunnen wietbedrijven hier van profiteren. Dit zie je in een nog steeds sterke groei: in 2019 bedroeg de omzet wereldwijd $10,2 miljard om door te groeien tot $14,9 miljard in 2020.

Wanneer je gaat beleggen in cannabis dan is het verstandig om goed te onderzoeken welke bedrijven het meest gaan profiteren van deze enorme groei. Natuurlijk heb je de bedrijven die zelf wiet produceren en verkopen. Daarmee stopt het echter niet: er zijn ook medicijnfabrikanten en biotechnologiebedrijven die medicijnen ontwikkelen met behulp van wiet. Daarnaast zijn er ook landen die apparatuur leveren die nodig is voor het telen van hennep.

Investeren in de wietmarkt met een ETF

Voor veel beleggers is het lastig om te bepalen welke wiet aandelen ze het beste kunnen kopen. Met een ETF kan je in één keer beleggen in een mandje cannabis aandelen. Op die manier spreid je mooi je risico’s en verklein je de kans dat je veel geld verliest doordat één bedrijf niet goed presteert.

De meest bekende cannabis ETF is de Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF (CBDX) en volgt de Medical Cannabis and Wellness Equity Index. De kostenindex van de ETF bedraagt 0,8% wat vrij duur is voor een ETF: door de hoge verwachte groei van de markt kan een investering in deze index alsnog interessant zijn.

De index volgt bedrijven die genoteerd staan in Amerika (82%) en Canada (14%). Voorbeelden van bedrijven in de index zijn GW Pharmaceuticals, Growgeneration Corporation en Zyherba Pharmaceuticals Inc.

Wil je deze ETF kopen? Dit kan je het beste doen bij DEGIRO: DEGIRO is een voordelige, Nederlandse broker waar je tegen lage transactiekosten ETF-fondsen kunt kopen en verkopen. Gebruik de onderstaande knop om een account te openen bij DEGIRO:

Wat zijn de populairste & beste cannabis aandelen?

Wil je weten wat het beste cannabis aandeel is voor een investering? Dan is het verstandig om goed onderzoek te doen! Onderzoek bijvoorbeeld of het wietaandeel goed past binnen je beleggingsportfolio. In dit deel van het artikel bespreken we enkele bekende & populaire wietaandelen waar je in kunt beleggen.

Canopy Growth

Canopy Growth Corporation is het grootste cannabis bedrijf van de wereld. Een grote partij die heeft geïnvesteerd in het bedrijf is Constellation Brands wat een drank producent is. Het bedrijf heeft een belang van ruim 38%. De waarde van het bedrijf is daarmee toegenomen tot boven tien miljard dollar.

Wat Canopy Growth een interessante investering kan maken, is het feit dat het bedrijf ook kijkt naar investeringen buiten Canada. Zo zijn er samenwerkingen met lokale bedrijven in Duitsland en Spanje opgezet. Daarnaast is het bedrijf ook actief in onder andere Jamaica, Chili, Brazilië en Australië. Wanneer de trend doorzet en meer landen wiet legaliseren, is Canpoy Growth klaar om deze gebieden te veroveren.

Aphria

Aphria is ook een grote speler op de cannabismarkt. Het bedrijf heeft een grote kas om cannabis te produceren. Deze kas staat bij Ontario en heet Aphria One. Met maar liefst 300.000 vierkante meter is er voldoende ruimte om een grote hoeveelheid wiet te produceren. Een groot voordeel van het feit dat het bedrijf wiet verbouwt binnen een kas, is dat er hierdoor hogere kwaliteit wiet kan worden geproduceerd tegen lagere kosten.

Het bedrijf ontwikkelt binnen de deuren nieuwe producten en heeft ook samenwerkingen gesloten met verschillende universiteiten. De focus van Aphria ligt zowel op recreatieve als op medische wiet. Het bedrijf wist in 2018 een winstgevend resultaat neer te zetten. Wanneer je bedenkt dat de afzetmarkt waarschijnlijk verder zal blijven stijgen, dan kan Aphria een interessante investering zijn.

Aphria wiet

Aurora Cannabis

Aurora Cannabis is na Canopy Growh het grootste cannabis bedrijf van de wereld. Het is sinds oktober 2018 mogelijk om aandelen van het bedrijf te verhandelen op de beurs. Deze Canadese producent van medische marihuana heeft diverse faciliteiten voor de productie. Er zijn eind 2018 maar liefst acht productiefaciliteiten en het bedrijf doet zaken met ruim 18 landen.

In totaal kan het bedrijf 500.000 kilo wiet per jaar produceren. Hoewel het bedrijf een grote capaciteit heeft, weet het dit jaar nog geen winst te maken. Doordat de legalisatie doorzet, kan dit in de toekomst nog wel eens veranderen! Ook heeft het bedrijf de overname van Medreleaf Corperation aangekondigd wat in de toekomst meer kan opleveren.

Aurora Cannabis

CARA Therapeutics

CARE Therapeutics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bestrijding van pijn. Nu wiet of marihuana voor medische doeleinden geaccepteerd wordt, kan het bedrijf verder groeien. Het bedrijf ontwikkelt CR845, een medicijn dat moet werken tegen extreme jeuk en tegen pijn.

Het bedrijf is interessant genoeg om de interesse te wekken van diverse grote bedrijven. Zo wil Renal Pharma de verdere distributie van de medicijnen op zich nemen. Wanneer het bedrijf inderdaad doorbreekt met dit niet verslavende middel, kan de koers van het aandeel flink stijgen. Wall Street houdt Cara Therapeutics dan ook goed in de gaten.

Het toekomstperspectief voor het bedrijf is dan ook goed: wereldwijd zijn er 1,2 miljard mensen die baat kunnen hebben bij de producten die CARA Therapeutics ontwikkelt. Het bedrijf heeft slechts een fractie van deze groep nodig om mooie winstcijfers te noteren.

cara therapeutics

Medicijnen waar CARA Therapeutics aan werkt

Cronos Group (CRON)

Dit is het eerste cannabis aandeel dat op de NASDAQ stond genoteerd. Door gebruik te maken van samenwerkingen en joint ventures is het Cronos Group gelukt om activiteiten op te starten op vijf continenten. Het bedrijf maakt diverse medische producten: denk hierbij bijvoorbeeld aan het merk Peace Naturals. Ook voor recreatief gebruik heeft het bedrijf producten: denk hierbij bijvoorbeeld aan Cove en Spinach.

Altria, een tabaksbedrijf, nam in 2018 een belang in het bedrijf waarmee de waardering uitkwam op $4,5 miljard. Even later namen ze in 2019 Redwood Holding over, een bedrijf dat CBD-producten produceert. Ook is Cronos Group actief in de ontwikkeling van vaporizers in Israel.

Ondanks dat het bedrijf in 2019 een verlies neerzette, heeft het door de grote cashpositie voldoende mogelijkheden om uit te bereiden. Dit kan het aantrekkelijk maken om te investeren in Coronos Group.

Andere cannabis aandelen waar je in kunt beleggen

 • Amyris
 • Arena Pharmaceuticals
 • Cara Therapeutics
 • Cronos
 • GW Pharmaceuticals
 • Innovative Industrial Properties
 • OrganiGram Holdings

Op welke beurs kan je beleggen in wiet aandelen?

Veel van de meest populaire & bekende wietaandelen zijn te vinden op de Amerikaanse Nasdaq en New York Stock Exchange. Daarnaast kan je ook veel bedrijven vinden die actief zijn met wiet op de Canadese Toronto aandelenbeurs. Je kan bij bijna iedere broker handelen in aandelen die genoteerd staan op deze beurzen.

Er zijn ook nog veel kleinere bedrijven of penny stocks die te verhandelen zijn. Dit gebeurt vaak Over The Counter. Wanneer je een aandeel koopt in een opkomend wietbedrijf dan kan je daar een erg hoog rendement mee behalen. Tegelijkertijd liggen de risico’s ook een stuk hoger aangezien dit soort startende bedrijven ook regelmatig falen.

Waar moet je op letten wanneer je gaat investeren in cannabis aandelen?

Wanneer je goede resultaten wilt neerzetten met beleggingen in cannabis aandelen, dan is het belangrijk om op een slimme manier te beleggen. In dit deel van het artikel bekijken we waar je rekening mee moet houden wanneer je cannabis aandelen wilt kopen.

Financiële gegevens

Het is belangrijk om de financiële gegevens van het bedrijf goed te onderzoeken. Bekijk of het bedrijf groeit en of het bedrijf voldoende groeipotentie heeft. Voor beleggers die graag beperkte risico’s nemen, is het ook aan te raden om op de stabiliteit van het bedrijf te letten. Schommelt de aandelenkoers bijvoorbeeld sterk of beweegt deze in voorspelbare patronen?

Je kan ook kijken naar specifieke ratio’s om beter te begrijpen hoe het bedrijf in elkaar zit. De Price to Earnings Ratio laat bijvoorbeeld zien tegen hoeveel keer de winst het aandeel verhandeld wordt. Met de Debt to Equity Ratio kan je onderzoeken hoe de schulden in verhouding staan tot het vermogen van de onderneming.

Soms is het ook verstandig om onderzoek te doen naar het management. Zeker bij kleinere bedrijven speelt het management een belangrijke rol. Het is dan een goed teken wanneer het management een goede toekomstvisie heeft en voldoende ervaring met het beheren van een bedrijf.

Ten slotte is het voor veel beleggers aantrekkelijk om naar het dividend te kijken. Bedrijven die een groot deel van hun winst delen met beleggers zijn extra aantrekkelijk.

beleggen in wiet aandelen

Concurrentie

De concurrentie is belangrijk bij wietaandelen. De wietmarkt is nog nieuw en bedrijven vechten voor hun marktaandeel. Onderzoek daarom of het bedrijf waar je in wilt investeren een superieur product of een betere bedrijfsstrategie heeft.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de wietmarkt een vrij nieuwe markt is. Er komen nog steeds veel nieuwe spelers bij en sommige bestaande spelers zullen het waarschijnlijk niet overleven. Toen het internet net nieuw was zag je ook dat de aandeelkoersen enorm stegen en dat de resultaten bij veel bedrijven achterbleven. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit ook bij wietaandelen gebeurt: uiteindelijk blijven er dan een handjevol grote en sterke bedrijven over.

Grootte van het bedrijf

Er bestaan al een paar wiet bedrijven die een stabiele bedrijfspositie hebben opgebouwd. Wanneer je op zoek bent naar stabiliteit dan kan je aandelen kopen van een vergelijkbaar stabiel bedrijf of je kunt investeren in een cannabis ETF.

Vind je het niet erg om grotere risico’s te nemen en wil je kans maken om een hoger rendement neer te zetten? Dan kan het aantrekkelijk zijn om te beleggen in kleinere cannabisbedrijven.

Aandelen van biotech bedrijven

Er zijn verschillende biotechbedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van medicijnen op basis van cannabis. Let erop dat sommige biotechnologische bedrijven ook medicijnen ontwikkelen die niets met cannabis te maken hebben. Wanneer een bedrijf toestemming krijgt van de FDA om een nieuw medicijn te gaan verkopen, dan kan dit de koers een forse boost geven. Let daarom goed op de onderzoeksontwikkelingen binnen het bedrijf.

AbbVie

Het farmaceutische bedrijf AbbVie heeft een medicijn met cannabis op de markt gebracht onder de naam Marinol. Marinol wordt gebruikt om kankerpatiënten te helpen met het verminderen van misselijkheid na chemotherapie en voor Aidspatiënten om de eetlust te verbeteren.

Het is belangrijk om ook de andere medicijnen die AbbVie lanceert te onderzoeken. AbbVie is een groot bedrijf dat ook veel medicijnen beheert die niets te maken hebben met cannabis. Hierdoor kan je de risico’s van je cannabis investering wel verlagen.

GW Pharmaceuticals

Ook GW Parhaceuticals heeft een medicijn op de markt gebracht dat cannabis bevat. Het medicijn Epidiolex kan heftige varianten van epilepsie behandelen. Nadat het medicijn werd goedgekeurd leefde de koers van het aandeel op. Het bedrijf bracht ook nabiximols op de markt voor de behandeling van multiple sclerose.

Cara Therapeutics

Care Therapeutics is een ander voorbeeld van een biotech bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van een medicijn op de basis van cannabis. Ze werken bijvoorbeeld aan medicijnen die helpen bij het verlichten van jeuk en chronische pijn.

Axim Biotechnologies

Axim Biotechnologies werkt aan medicijnen die droge ogen kunnen behandelen. Daarnaast werken ze ook aan medicijnen die helpen bij het stoppen van verslavingen zoals roken. Ook dit aandeel is flink in waarde gezakt: op het hoogtepunt in 2017 bedroeg de waarde ruim 13 dollar terwijl de koers ondertussen gedaald is tot een halve dollar.

Aandelen leveranciers

Na de legalisatie van de cannabismarkt moet er ook veel nieuwe infrastructuur worden opgezet. Denk hierbij aan het produceren van verpakkingsmateriaal, het openen van winkels en het vervoeren van cannabis. Wanneer de markt verder blijft groeien, kan het interessant zijn om te investeren in bedrijven die zich bezighouden met de levering van cannabis.

KushCo Holdings

Dit bedrijf levert verpakkingsmateriaal voor wietproducenten. Ze laten andere partijen ook logo’s op het materiaal zetten. Met 12 vestigingen verspreid over Amerika en een fors stijgende omzet is het een interessant aandeel om in de gaten te houden.

The Scotts Miracle-Gro Company

Een ander cannabis bedrijf aandeel dat je kunt kopen is The Scotts Miracle-Gro Company. Dit bedrijf leverde in het verleden al diverse tuinbenodigdheden en besloot om in 2016 ook producten te leveren voor cannabis producenten. Hierdoor werd het marktaandeel van het toch al grote bedrijf flink vergroot. Let erop dat het bedrijf ook verschillende andere consumentenproducten produceert en verkoopt: denk hierbij bijvoorbeeld aan gazonzaad en materiaal voor ongediertebestrijding.

GrowGeneration Corp

GrowGeneration Corp bezitten winkels die producten verkopen voor het verbouwen van hennepplanten. In Nederland kennen we deze winkels ook wel als growshops. Het bedrijf groeit snel en kan daardoor een interessante investering zijn.

Zakelijke dienstverlening

Er is veel geld nodig voor het opzetten van de nieuwe cannabismarkt. Je kunt ook investeren in bedrijven die het benodigde kapitaal verstrekken voor de wietmarkt. In deze sectie behandelen we enkele bedrijven die zich bezighouden met de zakelijke dienstverlening binnen de wiet industrie.

Innovative Industrial Properties

Dit is een bedrijf dat industrieel vastgoed bezit dat wordt gebruikt voor het produceren van medische wiet. Deze panden bevinden zich onder andere in Californië, New York en Arizona. Het aandeel verdubbelde in 2019 in waarde wat het een interessant aandeel maakt voor actieve speculatie.

General Cannabis Corp

Een ander bedrijf dat actief is binnen de cannabismarkt. Het bedrijf voorziet in vastgoed, consulting en beveiliging van bedrijven die actief zijn binnen de sector. Ze verkopen voor de liefhebber zelfs kleding met cannabis erop. Ook dit bedrijf ging flink over de kop en behaalde een waarde van meer dan 20 dollar om vervolgens te dalen naar 50 dollarcent. Dit laat maar weer zien dat er veel kansen en risico’s verbonden zijn aan investeringen in wiet!

In het kort: waarom kan het kopen van wietaandelen slim zijn?

 • Schaarste: er is veel vraag naar marihuana. De vraag is vaak hoger dan het aanbod, waardoor bedrijven de wiet verbouwen goede resultaten kunnen neerzetten.
 • Legalisatie: de afzetmarkt groeit doordat steeds meer landen wiet legaliseren.
 • Groeimarkt: de legale wietmarkt is nog veel kleiner dan de totale markt, waardoor er veel ruimte is voor verdere groei.

De invloed van wiet op drank & tabak

In de toekomst zitten huisvrouwen misschien wel aan een jointje in plaats van aan een glas rosé. Als het aan de bedrijven ligt die actief zijn op de cannabismarkt dan wordt wiet net zo normaal als een glas wijn. Uit onderzoek komt dan ook naar voren dat de verkopen van alcohol en tabak kunnen leiden onder de groeiende wietmarkt. Toch zijn er ook bedrijven die weer slim inspelen op de trend door cannabis gerelateerde producten te introduceren.

Heineken heeft bijvoorbeeld Hi-Fi Hops op de markt gebracht wat bubbelwater is met THC-concentratie. Ook Molson Coors Brewing Company & Constellation Brands komen met een eigen cannabisdrankje. Denk je dat dit in de toekomst de winstgevendheid van deze bedrijven kan verbeteren? Dan kan het slim zijn om de aandelen te kopen!

investeren cannabis aandelen

Hoe koop je marihuana aandelen in 3 stappen?

Ben je een beginnende belegger en weet je nog niet goed hoe je aandelen kunt kopen? In deze korte handleiding bespreken we hoe je binnen 3 stappen je eerste cannabis aandeel kunt kopen.

Stap 1: een account openen bij een broker

Het is in de meeste gevallen niet erg praktisch om naar een bedrijf te lopen en om daar aandelen fysiek te kopen. Helemaal niet wanneer je bedenkt dat veel wietbedrijven zich op een ander continent bevinden. Gelukkig hoeft dit ook niet: je kunt cannabis aandelen namelijk eenvoudig kopen bij een online broker.

Wil je weten bij welke brokers je tegen gunstige tarieven kunt beleggen in marihuana aandelen? Bekijk dan ons overzicht van beste brokers:

Stap 2: doe voldoende onderzoek

Het is belangrijk om voldoende te onderzoeken of het marihuana aandeel dat je wilt kopen een goed toekomstperspectief heeft. Vergelijk het bedrijf met de concurrentie en bekijk of het bedrijf een sterke financiële positie heeft.

Stap 3: plaats een aandelenorder

Nadat je hebt besloten dat je het cannabis aandeel wilt kopen, kan je een order plaatsen. Je hebt hierbij twee type orders die je kunt gebruiken:

 • Market order: hiermee open je de positie tegen de huidige koers.
 • Limiet order: hiermee kies je een prijs waartegen je het aandeel koopt.

Blijf nadat je een belegging hebt geopend de situatie goed in de gaten houden. Zeker met wietaandelen kunnen de koersen snel stijgen & dalen.

Veel gestelde vragen over cannabis aandelen

In het laatste deel van dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over het kopen & verkopen van wietaandelen.

Kan je aandelen kopen van wiet bedrijven?

Dat kan zeker! Bekende wietbedrijven zoals Aphria, Aurora Cannabis en Canopry Growth zijn genoteerd aan de beurs.

Waarom komen veel grote cannabis bedrijven uit Canada?

Dit komt door het flexibele overheidsbeleid voor wiet in Canada. Al Sinds 2001 is het in Canada toegestaan om wiet te telen voor medisch gebruik en sinds kort is wiet ook voor recreatief gebruik toegestaan. Hierdoor lopen ze voor op Amerika waar het pas sinds kort mogelijk is om (in sommige staten) zaken te doen.

Hierdoor is Canada al helemaal voorbereid om cannabis als exportproduct te gaan verhandelen. Wanneer steeds meer landen wiet legaliseren, dan kunnen Canadese wietbedrijven hier flink van profiteren.

Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

Op de lange termijn blijft de wietmarkt naar alle waarschijnlijkheid groeien. Wereldwijd gebruiken mensen veel wiet en momenteel wordt het product vooral via het criminele circuit geleverd. Cannabis wordt ondertussen in steeds meer landen gelegaliseerd waardoor bedrijven hier mooi op kunnen instappen.  Er zijn dus nog volop kansen om in te spelen op de cannabis markt. Het is wel belangrijk om de ontwikkelingen goed in de gaten te houden: aangezien het een nieuwe markt is, kan de koers ook plotseling flink dalen.

Sundial Growers aandelen kopen
Canopy Growth aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Tilray aandelen kopen (2024) – koers & analyse
Cronos Group aandelen kopen
Insys Therapeutics aandelen kopen
Aphria aandelen kopen
Aurora Cannabis aandelen kopen (2024) – koers & analyse
GW Pharmaceuticals aandelen kopen