Over ons: wie zit er achter beleggen.info?

Alex MostertBeleggen.info wordt beheerd door Site Diensten, een jong en dynamisch internetbedrijf. Ik, Alex Mostert, ben de eigenaar van beleggen.info. Waarschijnlijk zie ik er niet uit als de doorsnee eigenaar van een website over beleggen, maar dat past dan ook goed bij de boodschap van deze website.

Met beleggen.info wil ik namelijk aantonen dat iedereen kan beleggen. Dankzij de mogelijkheid om gebruik te maken van CFD’s kunnen jij en ik nu bereiken wat voorheen alleen voor de rijken en de grote bedrijven was bedoeld.

Wat ik erg belangrijk vindt zijn vertrouwen en eerlijkheid. Daarom vertel ik eerlijk dat deze website beheerd wordt door een jonge ondernemer en dat er geen vast personeel is. Samen met freelancers zorg ik ervoor dat de website interessant blijft en regelmatig gevuld wordt met nieuwe inhoud.

Deze website is er dan ook voor iedereen: de teksten zijn geschreven in begrijpelijke taal zodat ook beginners er direct mee aan de slag kunnen. Wanneer iets uiteindelijk toch niet duidelijk blijft is het mogelijk om contact op te nemen. Wanneer je zin hebt is het zelfs mogelijk om persoonlijk telefonisch contact op te nemen met mij of één van mijn teamleden.

Bedrijfsgegevens

  • Bedrijfsnaam: SiteDiensten
  • Adres: Herengracht 248F, 1016BV Amsterdam
  • KvK: 55807410
  • Telefoonnummer: +31 6 81 82 85 72
  • Mail: stuur ons een mail