Over ons: wie zit er achter beleggen.info?

Geen of negatieve spaarrente en een torenhoge inflatie… dagelijks verdampt je vermogen. Tegelijkertijd kan het erg lastig zijn om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen. Met Beleggen.info probeer ik je hand vast te pakken en je te navigeren door het complexe beleggingslandschap. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar door je te laten zien wat je kunt doen.

Sinds de oprichting van Beleggen.info heb ik meer dan 1.000.000 mensen geïnformeerd over meer dan 800+ verschillende beleggingsonderwerpen.

Eigen ervaringen

Veel bedrijven die actief zijn in de financiële sector verschuilen zich achter jargon en formele bedrijfsstructuren. Dit is niet mijn stijl; ik deel graag mijn eigen ervaringen met je zodat je zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Uiteindelijk zul je zelf een beslissing moeten nemen: ga je voor spannende speculatie of verstandig vermogensbehoud? Investeer je in innovatie of kies je voor de bekende cashcows?

Ik hoop je met mijn ervaringen enthousiast te maken! Zelf vind ik beleggen namelijk ook vooral erg leuk. Door zelf te investeren neem je zelf de controle over je eigen toekomst.

Beleg verstandig

Sinds de corona pandemie zijn steeds meer mensen gaan beleggen. Dit is goed nieuws: wanneer je op de lange termijn belegt vergroot dit de kans dat je een goed vermogen opbouwt. Tegelijkertijd is het belangrijk om niet overmoedig te worden; steeds meer beleggers doen meer aan gokken dan aan beleggen.

Daarom heb ik in 2023 besloten om het mijn missie te maken om beleggers nog beter te informeren over de risico’s. Het is belangrijk om alleen met geld te investeren dat je kunt missen, aangezien je altijd het risico loopt om (een deel van) je inleg te verliezen.

Ik ben constant bezig met het bijwerken en publiceren van nieuwe artikelen. In deze artikelen zal ik steeds meer aandacht besteden aan de risico’s, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wie zit er achter Beleggen.info?

alex mostert eigenaar beleggenBeleggen.info wordt beheerd door Site Diensten B.V., een jong en dynamisch internetbedrijf. Ik, Alex Mostert, ben de eigenaar van beleggen.info. Waarschijnlijk zie ik er niet uit als de doorsnee eigenaar van een website over beleggen, maar dat past dan ook goed bij de boodschap van deze website.

Met beleggen.info wil ik namelijk op een toegankelijke manier laten zien hoe je kunt beleggen. Veel jonge mensen wachten te lang met beleggen, waardoor ze veel rendement laten liggen.

Wat ik erg belangrijk vindt zijn vertrouwen en eerlijkheid. Daarom vertel ik eerlijk dat deze website beheerd wordt door een jonge ondernemer en dat er geen vast personeel is. Samen met freelancers zorg ik ervoor dat de website interessant blijft en regelmatig gevuld wordt met nieuwe inhoud.

Deze website is er dan ook voor iedereen: de teksten zijn geschreven in begrijpelijke taal zodat ook beginners er direct mee aan de slag kunnen. Wanneer iets uiteindelijk toch niet duidelijk blijft is het mogelijk om contact op te nemen.

Wie is Alex Mostert?

Ik stel me graag aan je voor! Klik hier om mijn persoonlijke auteurspagina te bezoeken.

Wil je connecten?

Je kunt me vinden op LinkedIN en Instagram!

Bedrijfsgegevens

  • Bedrijfsnaam: Site Diensten B.V.
  • Adres: Herengracht 248F, 1016BV Amsterdam
  • KvK: 82574081
  • Telefoonnummer: +31 6 81 82 85 72
  • Mail: stuur ons een mail

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!