Cronos Group aandelen kopen

Het innovatieve bedrijf Cronos Group richt zich op de productie en distributie van cannabis over vijf continenten. Het bedrijf bevordert het cannabisonderzoek, de technologie en de productontwikkeling. De missie van het bedrijf is het verbeteren van het leven van de mensen. Dit willen ze bereiken door het volledige potentieel van cannabis te benutten. Geloof je ook in deze strategie? Dan kan het aantrekkelijk zijn om te beleggen in Cronos Group door de aandelen te kopen.

Waar kan je Cronos Group aandelen kopen?

De wiet markt groeit nog steeds. Heb je er vertrouwen in dat het bedrijf Cronos Group hier slim op weet in te spelen? Dan is het slim om de aandelen te kopen.

Hieronder kan je zien bij welke brokers je de aandelen het goedkoopst kunt aanschaffen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 voor cannabis aandelen. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€1 voor wiet aandelen
Mexem aandelen kopen$0,005 per aandeel met $2,50 minimum
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen$0,01 per aandeel met $1,90 minimum
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de actuele koers van Cronos Group?

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het Cronos Group aandeel? In de onderstaande grafiek zie je hoe de CFD koers van Chronos Group zich heeft ontwikkeld. Ook kan je door middel van de knoppen direct een nieuwe positie openen.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Cronos Group

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Cronos Group.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Cronos Group zien van de laatste 5 dagen:

Is het verstandig om te investeren in Cronos Group?

Wietaandelen zijn nog vrij nieuw. Hierdoor zie je dat de koersen van bedrijven die actief zijn in de cannabismarkt sterk schommelen. Aandelen van een bedrijf zoals Cronos Group kunnen in een jaar gerust tientallen procenten dalen of stijgen. Door hier slim op in te spelen kan je hoge koerswinsten bereiken. Het is dan wel belangrijk om de koersontwikkelingen actief te volgen.

Cronos Group is een relatief veilige marihuana investering door de stabiele financiële positie van het bedrijf. Ze hebben veel geld achtergehouden en zijn niet te agressief bezig met het opkopen van andere bedrijven. Bovendien werken ze samen met de tabaksproducent Altria Group waardoor het makkelijker is om extra kapitaal aan te trekken. Grote uitdagingen zoals de coronapandemie zijn daardoor geen onoverkomelijke problemen voor het bedrijf.

Het bedrijf verkoopt zowel medicinale cannabis onder het merk Peace Natural Brands als recreatieve wiet onder de merken Cove en Spinach. Hierdoor kunnen ze goed inspelen op de toegenomen legalisering van deze producten. Toch pakt niet alles even goed uit voor Cronos Group: ze begonnen enthousiast aan een samenwerking met Altria om vapers te ontwikkelen. Deze producten bleken echter slecht voor de gezondheid en sindsdien is de vraag naar deze producten sterk afgenomen.

Voordat je investeert in Cronos Group aandelen, is het daarom aan te raden om goed te onderzoeken hoe het met de producten van het bedrijf gaat. Op die manier kan je bepalen of Cronos Group het meest interessante marihuana aandeel is om in te investeren.

De merken van de Cronos Group

De Cronos Group werkt aan een portfolio met een aantal merken. Die merken voldoen aan of overschrijden de behoeften en verwachtingen van hun klanten.

  • Het merk Peace Naturals richt zich op het bouwen en vormgeven van de markt voor medicinala cannabis. Er wordt een heel nieuwe benadering van gezondheid gepromoot. Cannabis kan naast dieet en leefstijl gebruikt worden als ondersteunende therapie.
  • Cannabis van het merk Cove behoort tot de beste cannabis in de wereld. Er wordt alleen gebruikgemaakt van de beste bloemen van iedere oogst. De cannabistoppen worden met de hand geplukt.
  • Spinach richt zich op het produceren van de donkerste spinazie in de wereld. Deze spinazie is erg koel.
  • Lord Jones is een CBD-olie met veelzijdige toepassingen. Deze CBD-olie bevat geen smaakjes, kleuren of toevoegingen. Omdat de CBD-olie geen smaak bevat, blijft het originele aroma van CBD-olie behouden.
  • Peace+ is een full spectrum aftreksel van hennep. Dit aftreksel bevat allerlei cannabinoïde en terpenen.

Cronos Group is een investeringsbedrijf

De meeste bedrijven die gericht zijn op de wiet richten zich op het produceren van steeds meer wiet. Cronos Group is slimmer. Het bedrijf investeert vooral in Canadese bedrijven die medicinale marihuana produceren. Cronos Group is 100% eigenaar van de bedrijven Peace Naturals en Original BC. Ook is het bedrijf 21,5% eigenaar van Whistler Medical Marijuana Company. Deze drie bedrijven produceren medicinale cannabis. Peace Natural produceert daarnaast ook cannabis olie.

cronos group

Steeds meer vraag naar medicinale cannabis

De Cronos Group kan profiteren van de groeiende vraag naar medicinale marihuana in Canada. In 2017 groeide het aantal geregistreerde klanten van het medicinale cannabissysteem in Canada met 10% per maand. Denk je dat deze trend zal doorzetten? Dan kan het erg aantrekkelijk te zijn om te beleggen in wiet aandelen zoals Cronos Group.

Risico’s voor het bedrijf

Cronos Group loopt ook een aantal risico’s. Zo wordt het voor bedrijven waarschijnlijk steeds eenvoudiger om een vergunning te krijgen om medicinale cannabis te mogen produceren. Meer concurrentie betekent hogere marketingkosten en lagere marges.

Geloof je dat deze risico’s een investering in Cronos Group te riskant maken? Dan kan het slimmer zijn om actief in het aandeel te beleggen. Je kan dan ook profiteren van dalende koersen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *