Algemene Voorwaarden beleggen.info

Voor het gebruik van beleggen.info gelden de volgende voorwaarden.

Inhoud van derden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele inhoud van derden op beleggen.info. Hiertoe behoren onder andere de geautomatiseerde advertenties en externe webinhoud, maar ook reacties en artikelen van externe partijen.

Aansprakelijkheid

De inhoud beleggen.info kan fouten bevatten en dient dan ook niet gebruikt te worden voor het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Stel bij grote bedragen altijd een professional aan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade door de inhoud op de website.

Privacy

Wij zullen uw gegevens niet direct aan derden verstrekken. Na registratie kunt u periodiek een nieuwsbrief verwachten waar u zich voor kunt uitschrijven via de nieuwsbrief zelf. Bekijk hier de volledige privacy voorwaarden.

Auteursrechten

Alle inhoud, tevens van derden, op deze website is beschermd met het auteursrecht. Het onrechtmatig overnemen, dupliceren of verspreiden van inhoud is dan ook niet toegestaan zonder dat daar nadrukkelijk toestemming voor gegeven is.

Commerciële boodschappen

Het is niet toegestaan om commerciële boodschappen te plaatsen op beleggen.info. Wanneer dit met regelmaat gebeurt kunnen we tot een ip ban overgaan waarna de toegang tot de site voor u is ontboden. U kunt contact met ons opnemen om te adverteren op beleggen.info.

Onafhankelijk

Beleggen.info is volledig onafhankelijk. De redactie achter beleggen.info bepaald zelf welke artikelen worden gepubliceerd. Alle overzichten weergeven de mening van de auteur en moeten dus niet als feiten gezien worden.

Inkomsten

Beleggen.info ontvangt van sommige brokers een commissie voor het aanbrengen van nieuwe beleggers. We werken alleen samen met partijen die naar onze mening een goede service bieden.

 

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!