fbpx

Plus500 uitbetalen & geld opnemen

Bij Plus500 kan je vrij eenvoudig een uitbetaling aanvragen. In dit artikel bekijken we hoe je snel je geld kunt opnemen. Wanneer je een leuke winst met beleggen hebt behaald is het immers fijn om je winst te incasseren zodat je daarmee weer leuke dingen kunt doen.

Voorwaarden voor een uitbetaling

plus 500 geld opnemenVoordat je uitbetaald kunt worden is het van belang dat je account goedgekeurd is. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je moet een geldige kopie van je identificatiebewijs hebben ingestuurd zodat Plus500 je identiteit kan controleren. Dit is vereist doordat Plus500 zich aan Europese richtlijnen houdt en doorat ze onder controle staan van de Financial Conduct Authority’, een financiële waakhond die erop toeziet dat brokers op betrouwbare wijze omgaan met de tegoeden van klanten.

Geld opnemen

Geweldig, je account is goedgekeurd en nu is het tijd om daadwerkelijk het geld op te nemen! Navigeer hiervoor binnen de Plus500 software naar saldobeheer en druk op opnemen. Hier kan je kiezen tussen de volgende mogelijkheden: Bankcheque, PayPal, Skrill en elektronische overboeking. Kies de methode die je voorkeur geniet, vul het bedrag in dat je wilt opnemen en de rest gebeurt vanzelf! Het duurt normaal gesproken één tot maximaal vijf werkdagen totdat het geld wordt bijgeschreven op je account.

Let op: je kan alleen het ongebruikte saldo opnemen. Wanneer er reeds open posities zijn kan je de benodigde marge voor deze posities niet opnemen voordat je de posities hebt gesloten.

Betaald Plus500 echt uit?

Plus500 betaald altijd uit. Het bedrijf staat genoteerd bij de Financial Conduct Authority’ en door deze regulatie zijn ze verplicht om op vertrouwelijke wijze om te gaan met de tegoeden van klanten. Winsten die je behaald en je eigen inleg kan je altijd en zonder voorwaarden opnemen. 

Een account openen bij Plus500? Klik dan hier en ontvang direct €40.000 aan demogeld!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!