Plus500 uitbetalen & geld opnemen

Bij Plus500 kan je eenvoudig een uitbetaling aanvragen. In dit artikel bekijken we hoe je snel je geld kunt opnemen. Wanneer je een leuke winst met beleggen hebt behaald is het immers fijn om je winst te incasseren zodat je daarmee weer leuke dingen kunt doen.

Wat zijn de voorwaarden voor een uitbetaling?

Voordat je uitbetaald kunt worden is het van belang dat je account goedgekeurd is. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je moet een geldige kopie van je identificatiebewijs hebben ingestuurd zodat Plus500 je identiteit kan controleren. Dit is vereist doordat Plus500 zich aan Europese richtlijnen houdt en doorat ze onder controle staan van de Financial Conduct Authority’, een financiële waakhond die erop toeziet dat brokers op betrouwbare wijze omgaan met de tegoeden van klanten.

Hoe kan je geld opnemen bij Plus500?

Geweldig, je account is goedgekeurd en nu is het tijd om daadwerkelijk het geld op te nemen! Navigeer hiervoor binnen de Plus500 software naar fondsen.

Plus500 saldobeheer

Druk vervolgens op de knop opnemen.

Geld opnemen Plus500

Hier kan je het geld laten overmaken naar je bankrekening. Je moet het bedrag invullen dat je wilt laten overmaken.

Uitbetaling Plus500

Hoe lang duurt het voordat je geld wordt uitbetaald?

Het duurt normaal gesproken één tot drie werkdagen totdat het geld wordt bijgeschreven op je account. Duurt het lang voordat het geld wordt bijgeschreven op je bankrekening? Dan kan het verstandig zijn om contact op te nemen met de klantenservice. Ze kunnen je helpen met je transactie.

Betaalt Plus500 echt uit?

Plus500 betaald altijd uit. Het bedrijf staat genoteerd bij de Financial Conduct Authority’ en door deze regulatie zijn ze verplicht om op vertrouwelijke wijze om te gaan met de tegoeden van klanten. Winsten die je behaald en je eigen inleg kan je altijd en zonder voorwaarden opnemen. Wil je meer weten over de betrouwbaarheid van Plus500? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de betrouwbaarheid van Plus500.

Hoe wordt je transactie verwerkt?

Nadat je het opnameverzoek hebt ingediend, wordt het bedrag van je saldo afgetrokken. Totdat het verzoek verwerkt is kan deze nog geannuleerd worden. Dit kan je zelf doen. Plus500 kan het opnameverzoek ook nog annuleren wanneer je open posities hebt en niet meer voldoende geld op je account hebt staan.

Nadat het opnameverzoek goedgekeurd is kan deze niet meer geannuleerd worden. Het bedrag wordt dan spoedig op je bankrekening bijgeschreven.

Let op: je kan alleen het ongebruikte saldo opnemen. Wanneer er reeds open posities zijn kan je de benodigde marge voor deze posities niet opnemen voordat je de posities hebt gesloten.

Een account openen bij Plus500? Klik dan hier en ontvang direct € 40.000 aan demogeld!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *