fbpx

Is Plus500 betrouwbaar?

Veel mensen vragen zich af of Plus500 een betrouwbare broker is. Zelf beleg ik al meer dan een jaar met Plus500 en in al die tijd heb ik nog geen problemen ondervonden. In dit artikel gaan we dieper in op de betrouwbaarheid van deze broker zodat je kunt besluiten of je het aandurft om de stap te nemen en om te beginnen met beleggen bij deze broker.

Plus500 betrouwbaarheid check

  • Plus500 betrouwbaarheidPlus500 is een beursgenoteerd bedrijf in Londen.
  • De software van Plus500 is Nederlandstalig.
  • Plus500 probeer je gratis met een demo.
  • Plus500UK heeft een licentie bij de FCA (#509909).

Klik hier en probeer Plus500 uit met een gratis demo >>76.4% van de retail beleggers verliest geld.

Over Plus500

Plus500 is een online broker waar je onder andere in CFD aandelen, grondstoffen en Forex kunt handelen. Bij deze broker kan je beleggen in alle bekende CFD Nederlandse aandelen. Je kunt beleggen via software maar ook direct via de innovatieve WebTrader. Door gebruik te maken van orders kan je het beleggen grotendeels automatiseren.

Beleggen kan bij Plus500 al vanaf 100 euro. Bovendien kan je beleggen onbeperkt uitproberen met een demo van €40.000-. Er is dus geen reden om Plus500 niet zelf uit te proberen. Op die manier kan je zelf zonder risico testen of Plus500 betrouwbaar is. 

Plus500 software

Met de Nederlandstalige software van Plus500 kan je eenvoudig beleggen in onder andere aandelen. Illustratieve prijzen.

Betrouwbaarheid Plus500 gegarandeerd?

Plus500 is een erg professionele broker. Of een broker betrouwbaar is kan je controleren door na te gaan of deze is geregistreerd bij een regulerende instelling. Plus500UK wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (#509909). De Financial Conduct Authority is de officiële regulerende instantie van Engeland en ziet erop toe dat brokers veilig omgaan met de tegoeden van klanten. Plus500 blijft van de tegoeden van klanten af waardoor je geld altijd veilig staat.

Ook is Plus500 tegenwoordig genoteerd op de beurs. Het is een groot bedrijf in een industrie waar vertrouwen centraal staat; Plus500 probeert klanten dan ook tevreden te houden. 

Een goed punt van Plus500 is dat ze je geld snel uitbetalen. Hoe dit precies werkt kan je lezen in het artikel over geld uitbetalen bij Plus500.

Negatieve ervaringen?

Wanneer je op zoek gaat naar ervaringen rondom de verschillende brokers vind je vaak negatieve reacties. Sommige van deze reacties zijn online geplaatst door concurrenten, wanneer een broker van de concurrentie wil winnen worden er soms onethische praktijken gebruikt. Het grootste deel van de negatieve ervaringen op het internet richting Plus500 zijn echter ontstaan door ontevreden beginnende beleggers.

Veel mensen begrijpen de risico’s van beleggen niet goed en gaan direct all-in. Wanneer ze vervolgens hun inzet verliezen raken ze gefrustreerd en deze frustratie wordt vaak afgereageerd op de broker, in dit geval Plus500. Het is dan ook verstandiger om wanneer je op zoek gaat naar ervaringen om de reacties van professionele websites te controleren.

Ben je een beginnende belegger? Lees dan eerst de Plus500 tutorial zodat je een goede eerste ervaring hebt met Plus500!

Plus500 is betrouwbaar!

Plus500 is een berouwbare broker en de Financial Conduct Authority ziet hier op toe. Zelf beleg ik al heel lang bij Plus500 en ze betalen altijd binnen enkele dagen uit. Doordat de tegoeden van klanten gescheiden staan van het vermogen van Plus500 weet je zeker dat het geld 100% veilig staat. Bovendien kan je de broker Plus500 helemaal zonder risico uitproberen door middel van een gratis demoaccount met een fictief bedrag van €40.000.

Het is belangrijk om voor jezelf na te gaan bij welke broker je een goed gevoel hebt. Bekijk ons overzicht van beste brokers en open demoaccounts bij de verschillende aanbieders. Op die manier kan je zelf zonder risico de betrouwbaarheid testen!

Pagina in het Engels 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!