Is Plus500 betrouwbaar?

Veel mensen vragen zich af of Plus500 een betrouwbare broker is. Zelf beleg ik al meer dan een jaar met Plus500 en in al die tijd heb ik nog geen problemen ondervonden. In dit artikel gaan we dieper in op de betrouwbaarheid van deze broker, zodat je kunt besluiten of je het aandurft om de stap te nemen en om te beginnen met beleggen bij deze broker.

Is Plus500 betrouwbaar?

  • Plus500 betrouwbaarheidPlus500 is een beursgenoteerd bedrijf in Londen.
  • De software van Plus500 is Nederlandstalig.
  • Plus500 probeer je gratis met een demo.

Plus500 is volgens ons onderzoek 100% betrouwbaar. Wil je de mogelijkheden gratis uitproberen met een demo? Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen :

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is Plus500?

Plus500 is een online broker waar je onder andere in CFD-aandelen, grondstoffen en Forex kunt handelen. Bij deze broker kan je beleggen in alle bekende CFD Nederlandse aandelen. Je kunt er beleggen via de innovatieve WebTrader. Door gebruik te maken van orders kan je het beleggen grotendeels automatiseren.

Beleggen kan bij Plus500 al vanaf 100 euro. Bovendien kan je beleggen onbeperkt uitproberen met een demo van € 40.000-. Er is dus geen reden om Plus500 niet zelf uit te proberen. Op die manier kan je zelf zonder risico testen of Plus500 betrouwbaar is.

Plus500 software

Met de Nederlandstalige software van Plus500 kan je eenvoudig beleggen in onder andere aandelen. Illustratieve prijzen.

Betrouwbaarheid Plus500 gegarandeerd?

Plus500 is een professionele broker. Of een broker betrouwbaar is kan je controleren door na te gaan of deze is geregistreerd bij een regulerende instelling. Plus500CY Ltd wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (#250/14). De Financial Conduct Authority is de officiële regulerende instantie van Engeland en ziet erop toe dat brokers beschermd omgaan met de tegoeden van klanten. Plus500 blijft van de tegoeden van klanten af waardoor je geld altijd beschermd staat.

Ook is Plus500 tegenwoordig genoteerd op de beurs. Het is een groot bedrijf in een industrie waar vertrouwen centraal staat; Plus500 probeert klanten dan ook tevreden te houden.

Een goed punt van Plus500 is dat ze je geld snel uitbetalen. Hoe dit precies werkt kan je lezen in het artikel over geld uitbetalen bij Plus500.

Negatieve ervaringen?

Wanneer je op zoek gaat naar ervaringen rondom de verschillende brokers vind je vaak negatieve reacties. Sommige van deze reacties zijn online geplaatst door concurrenten, wanneer een broker van de concurrentie wil winnen worden er soms onethische praktijken gebruikt. Het grootste deel van de negatieve ervaringen op het internet richting Plus500 zijn echter ontstaan door ontevreden beginnende beleggers.

Veel mensen begrijpen de risico’s van beleggen niet goed en gaan direct all-in. Wanneer ze vervolgens hun storting verliezen raken ze gefrustreerd en deze frustratie wordt vaak afgereageerd op de broker, in dit geval Plus500. Het is dan ook verstandiger om wanneer je op zoek gaat naar ervaringen om de reacties van professionele websites te controleren.

Wil je leren hoe het Plus500 platform werkt? Lees dan de Plus500 tutorial, zodat je een goede eerste ervaring hebt met Plus500!

Plus500 negatieve ervaring

Veel mensen zijn negatief over Plus500 omdat ze het programma niet goed begrijpen

Hoe verdient Plus500 geld?

Veel mensen vinden het verdacht dat Plus500 een gratis demo aanbiedt aan klanten. Toch is dit niet zo vreemd: wanneer je gratis de mogelijkheden kunt uitproberen, is de kans een stuk groter dat je een klant wordt.

Ook is het voor Plus500 mogelijk om geen commissies te rekenen. Dit komt doordat ze geld verdienen aan de spread. Op iedere transactie is er een verschil tussen de koop- en de verkoopprijs van een CFD. Op die manier verdienen ze op elk verhandeld aandeel bijvoorbeeld een paar cent.

Staat je geld beveiligd bij Plus500?

Plus500 is een betrouwbare partij waar je geld wordt bewaard volgens de regels van de Britste Autoriteit Financiële Markten. Al het geld dat je stort blijft 100% van jou. Plus500UK zal dit geld niet gebruiken om zelf te speculeren op de financiële markten.

In het ergste geval is Plus500UK zelfs verbonden met het zogenaamde Financial Services Compensation Scheme of FSCS. Bij het faillissement van een financiële instelling komen ze PLUS500UK beleggers tot 85.000 Britse pond tegemoet.

Alle tegoeden van Plus500CY klanten worden volgens de richtlijnen van de Cyprus Securities and Exchange Commission in losse bankrekeningen gehouden.

Plus500CY Ltd is geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14).

Waar is Plus500 gevestigd?

Het hoofdkantoor van Plus500 is te vinden in Haifa, een mooie kustplaats in Israël. Het bedrijf is ondertussen flink gegroeid en heeft ondertussen onder andere een kantoor in Londen en een kantoor in Sydney.

Een leuk weetje is dat je zelf ook kunt investeren in Plus500 aandelen. De afgelopen jaren hebben de aandelen goed gepresteerd. Het bedrijf behaalt dan ook tot 2020 altijd winstgevende resultaten. Wanneer je begint met beleggen bij Plus500, start je bij een degelijk en betrouwbaar bedrijf.

Plus500 is betrouwbaar!

Plus500 is een berouwbare broker en de Financial Conduct Authority ziet hier op toe. Zelf beleg ik al heel lang bij Plus500 en ze betalen altijd binnen enkele dagen uit. Doordat de tegoeden van klanten gescheiden staan van het vermogen van Plus500 kan je met een goed gevoel beleggen bij Plus500. Bovendien kan je de broker Plus500 helemaal zonder risico uitproberen met een gratis demoaccount met een fictief bedrag van € 40.000.

Het is belangrijk om voor jezelf na te gaan bij welke broker je een goed gevoel hebt. Bekijk ons overzicht van beste brokers en open demoaccounts bij de verschillende aanbieders. Op die manier kan je zelf zonder risico de betrouwbaarheid testen!

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *