Plus500 aanmelden: open direct een account!

Wil je een account openen bij Plus500? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina ontdek je direct hoe je een account kunt openen bij Plus500.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Waarom een account openen bij Plus500?

  • Je kunt beleggen in CFD’s gratis uitproberen met een demo van €40.000!
  • Je kunt ook speculeren op dalende koersen door short te gaan.
  • Met een hefboom kan je met een klein bedrag een grotere positie innemen.
  • Je betaalt geen commissies over je beleggingen bij Plus500.
  • Beleg bij Plus500 in CFD’s op aandelen, grondstoffen en crypto’s!
Tip: lees de uitgebreide Plus500 review voor meer informatie!

Plus500 account openen

Druk op de onderstaande knop om direct een account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Op de startpagina kan je vervolgens op de begin nu met handelen of probeer gratis demo knoppen drukken om direct een account te openen.

Plus500 aanmelden

Je wordt vervolgens doorverwezen naar de Plus500 WebTrader. Hier kan je direct een demo-rekening openen door een e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Het is ook mogelijk om een account te openen door in te loggen op je Gmail, Facebook of Apple account.

Plus500 registreren

Je kunt hierna direct gebruikmaken van de gratis Plus500 demo. Wanneer je met echt geld wilt beleggen in CFD’s bij Plus500, moet je eerst nog een Echt Geld rekening openen. Linksonder binnen de WebTrader vind je het icoontje waarnaast Demo-Modus staat. Door hierop te klikken kan je omschakelen naar een echt geld rekening.

Plus500 rekening registreren

Voordat je kunt beginnen met beleggen, moet je nog wel enkele stappen doorlopen.

Plus500 rekening openen

Eerst moet je de volgende gegevens achterlaten:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • Land waar je woont
  • Adresgegevens

Nadat je deze gegevens hebt ingevuld moet je enkele kennisvragen beantwoorden. Op die manier kan Plus500 vaststellen of je voldoende kennis hebt om te beleggen in CFD’s. Ook vraagt Plus500 vervolgens naar je kennisniveau. Op die manier kan Plus500 bepalen of je voldoende ervaring hebt om met echt geld te beleggen bij deze broker.

Plus500 kennistest

Plus500 vraagt ten slotte enkele vragen over je vermogenspositie en handelsactiviteiten. Al deze vragen zijn een vereiste van de regelgever in Nederland en zorgen ervoor dat mensen alleen beleggingsaccount openen wanneer deze bij ze passen.

Nadat je de stappen bent doorlopen, kan je direct geld storten op je account. Zorg er wel voor dat alle gegevens binnen je account kloppen! Je moet uiteindelijk namelijk je identiteit en adresgegevens verifiëren.

Wil je meer lezen over beleggen bij Plus500? Lees dan de uitgebreide Plus500 tutorial! In dit artikel leer je hoe de WebTrader van Plus500 werkt.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *