OmiseGO kopen: hoe kan je beleggen in OmiseGO?

Beleggen in cryptocurrencies is op dit moment mateloos populair. Dit komt doordat er enorme rendementen behaald worden en dat de bedrijven steeds vaker voor de blockchain kiezen. Eén van de projecten die wellicht bekend bij je in de oren zal klinken is OmiseGO. Deze bekende cryptomunt is nog altijd erg populair onder veel beleggers. Mocht je er nu over nadenken om te beleggen in OmiseGO dan doe je er verstandig aan om dit artikel even goed door te nemen. In dit artikel hebben we namelijk alle belangrijke informatie over dit project op een rijtje gezet.

Hoe kan je OmiseGO kopen?

OmiseGO wil het SWIFT netwerk van bijvoorbeeld Azië worden. Ze hopen dit te bereiken door het mogelijk te maken om goedkoop geld te versturen van het ene rekeningnummer naar het andere rekeningnummer. Dit is lang niet vanzelfsprekend voor veel landen die minder goed verbonden zijn met het internationale betaalverkeer. Maar hoe kan je nu eigenlijk zelf OmiseGO kopen?

Er bestaan veel aanbieders waar je cryptomunten kunt kopen. Zelf ben ik een fan van Bitvavo: bij deze partij kan je namelijk snel via het internet cryptovaluta’s kopen en verkopen tegen lage transactiekosten. Je betaalt nooit meer dan 0,25% aan transactiekosten over je OmiseGO munten en over de eerste € 1000 betaal je helemaal niets. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Bitvavo:

Waar kan je actief beleggen in OmiseGO?

Het is een bekend feit dat cryptocurrencies enorm volatiel zijn. Als belegger kan je hierop inspelen door zowel orders op stijgende als op dalende koersen te openen. Bij Plus500 kan je actief speculeren op het prijsverloop van crypo’s zoals OmiseGO. Je kunt de mogelijkheden bij deze aanbieder gratis uitproberen met een demo:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is OmiseGO – functie van het project

We zullen eerst even moeten kijken naar de functie van OmiseGO en naar de doelstellingen die dit project wil behalen. OmiseGo (OMG) is een op Ethereum gebaseerd blockchain-ecosysteem dat beleggers verschillende manieren biedt om winst te maken. Je kunt OmiseGo zien als een gedecentraliseerde exchange en als een blockchain gateway met digitale activa. Het platform heeft een reputatie opgebouwd met zijn alternatieve financiële en digitale handelstools. Deze systemen werken samen om cross-chain overdracht van activa mogelijk te maken zonder de noodzaak van een cryptobeurs. Dit houdt in dat verschillende soorten blockchains samen kunnen werken.

Vanaf het begin was het duidelijk dat OmiseGo het echt anders aan zou pakken. Zowel de Bank of Thailand als het Thaise Ministerie van Financiën gaven hun goedkeuring aan het project. Het project kreeg ook steun van Vitalik Buterin, de bekende bedenker van Ethereum. Deze steun heeft er dan ook echt voor gezorgd dat OmiseGo al vanaf het begin af aan al een veelbelovende toekomst had. Denk je dat deze groei zal doorzetten? Dan kan het interessant zijn om OmiseGO cryptomunten te kopen.

Omisego kopen

De voordelen van OmiseGo

Nu je weet wat OmiseGo is, is het tijd om te kijken naar de belangrijkste voordelen die dit project met zich mee brengt vergeleken met andere projecten. OmiseGo maakt het mogelijk om cross-platform betalingen te verrichten op de blockchain. Dit open betaalplatform en gedecentraliseerde exchange bevindt zich op de Ethereum blockchain en biedt een schaalbaar alternatief voor gebruikers. OMG staat bekend om de ontzettend lage kosten, snelle transactietijden en cash-out opties. In juni introduceerde OMG een nieuwe technologie die de transactiesnelheid verbeterde tot op gelijke hoogte met wereldwijde betalingsverwerkers zoals Visa.

OmiseGo’s team heeft het platform zo gebouwd dat het wereldwijd toegankelijk is. Iedereen kan gebruikmaken van zijn diensten voor het overboeken van geld. Het platform werkt in verschillende valuta’s in alle mogelijke landen. Op deze manier kunnen gebruikers geld versturen via het netwerk zonder een bankrekening te hebben of een vergoeding te betalen. OmiseGo fungeert ook nog eens als een echte gedecentraliseerde exchange van andere blockchains. Dit vermindert de concurrentie en stelt speciaal gebouwde blockchains in staat om nog beter te werken dan vroeger.

Deze voordelen maken het aantrekkelijk om te beleggen in OmiseGO. Voordat je OmiseGO crypto koopt, is het verstandig om te onderzoeken hoe de markt voor cryptocurrencies zich ontwikkeld.

De koers van OmiseGo – is het handig om te beleggen?

Een vraag die veel mensen hebben is wat OmiseGo waar gaat worden in de komende maanden en jaren. Hoewel deze vraag niet van tevoren kan worden beantwoorden zijn er wel veel specialisten die denken dat de koers aanzienlijk zal gaan stijgen. Dit komt met name door het feit dat het team een veelbelovend project heeft opgezet. Het team van OmiseGo wil dan ook echt een hoop veranderingen teweeg brengen op de cryptomarkt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om financiële apps te bouwen met behulp van het platform. Dit in combinatie met de talloze andere tools laat zien dat het project veel potentie heeft. Er is een lange lijst van OmiseGo’s investeerders en partners te vinden op de website. Hier kan je denken aan bedrijven als Ascend Capital en Golden Gate Ventures. Dit toont aan dat financiële organisaties uit de echte wereld vertrouwen hebben in het platform.

De speciale OMG token

OMG is het aan te merken als de speciale token voor het OmiseGo project. Gebruikers en ontwikkelaars kunnen OMG gebruiken om te betalen voor diensten op het netwerk. Het token is begonnen als ERC-20 token op het platform van Ethereum zelf. Op dit moment zijn er slechts 140.245 miljoen OMG munten te vinden. Deze beslissing zorgt ervoor dat OMG de komende jaren waarde behoudt. Doordat de munt schaars wordt zal de koers namelijk gaan stijgen als OMG populairder wordt onder het grote publiek. Na aanschaf zal je moeten beslissen wat je met je OMG gaat doen. Als je af en toe handelt en niet zoveel belegt kan je het op de exchange zelf laten staan. OMG heeft ook een speciale wallet die je kunt gebruiken.

In OmiseGO beleggen via een exchange

Zou je graag willen investeren in OmiseGO dan doe je er over het algemeen het makkelijkste aan om dit te doen middels een exchange. Deze exchange is als een soort beurs de meest handige plek waar je digitale valuta kunt kopen. Hier is het dan ook mogelijk om de OmiseGO aan te schaffen. Kies altijd voor een bekende beurs zoals Bitvavo als je wilt gaan beleggen. Door te kiezen voor deze betrouwbare exchanges kan je op een veilige wijze zelf ook beleggen in OmiseGO. Je kunt je munten op de beurs laten staan na aanschaf, al is het ook nog altijd mogelijk om een wallet aan te maken voor je digitale cryptocurrencies.

Conclusie – in OmiseGO beleggen of niet?

Indien je denkt dat OmiseGO groot gaat worden dan is het geen verkeerd idee om ook te beleggen in de munt. De kans is namelijk groot dat je hier een mooi rendement mee weet te behalen. De speciale techniek en de jarenlange ervaring laat zien dat het een betrouwbaar project is om in te beleggen Wel is het natuurlijk de vraag of er niet een ander project op zal komen met eenzelfde soort visie. Het is en blijft echt een persoonlijke keuze om te maken, wij zijn er alleen om je te voorzien van de nodige informatie. Door middel van deze informatie is het een stuk makkelijker om zelfstandig te kiezen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *