Beleggen in Finland

Wil je beleggen in Finland? Op deze pagina kan je direct zien bij welke brokers je het goedkoopste Finse aandelen kunt kopen. Op die manier behaal je direct de beste resultaten met je belegging.

Waar kan je het goedkoopste Finse aandelen kopen?

Wanneer je gaat beleggen, is het belangrijk om de kosten in de gaten te houden. Veel beleggers verspillen geld doordat ze een groot deel van hun rendement kwijtzijn aan de kosten. Maar waar kan je nu voordelig beleggen?

Wanneer je actief wilt beleggen in Finland kan je gebruik maken van Plus500. Bij Plus500 kan je door middel van CFD’s actief speculeren op de koersen van Finse aandelen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis account te openen bij deze partij (CFD service, 76,4% verliest geld):

Plus500 aanmelden

Natuurlijk is het ook mogelijk om Finse aandelen direct bij een broker te kopen. We hebben de verschillende brokers voor je op een rij gezet zodat je kunt beslissen welke partij het aantrekkelijkste voor je is:

Broker
DEGIRO aandelen €4 + 0,05% voor Finland Meer informatie Aanmelden
Flatex aandelen kopen €0 voor Finse aandelen Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen Geen Finse aandelen Meer informatie Aanmelden
Tip: Bekijk hier de openingstijden van de Finse beurs.
 
 
 
 

Nokia aandelen kopen

Iedereen die oud genoeg is heeft wel eens een Nokia telefoon in zijn handen gehad. Toch is het bedrijf een beetje achter geraakt na de komst van de smartphones van Apple. In het verleden heeft Nokia zich wel weten aan te passen: wist je dat het…

Lees meer: Nokia aandelen kopen