Altice aandelen kopen

Wil je beleggen in Altice aandelen? Op deze pagina bespreken we hoe je het beste kunt investeren in Altice door de aandelen te kopen & verkopen. Je kunt op deze pagina ook de laatste aandelenkoers van Altice vinden.

Waar kan je Altice aandelen kopen?

Wil je Altice aandelen kopen? Bij de meeste brokers kan je zowel de Altice Europe als de Altice USA aandelen kopen. Voordat je dit doet is het belangrijk om goed te onderzoeken wat voor activiteiten ze precies uitvoeren. Koop alleen aandelen wanneer je vertrouwen hebt in de toekomst van het bedrijf.

Hieronder zie je bij welke brokers je het voordeligst Altice aandelen kunt kopen.

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor altice. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen altice! Je kunt je inleg verliezen.
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Altice?

Actief beleggen in Altice aandelen kan erg interessant zijn. In het verleden heeft de koers van Altice sterke bewegingen laten zien. Door actief in Altice te beleggen door middel van bijvoorbeeld CFD’s kan je hier goed op inspelen. Je kan dan door middel van orders zowel speculeren op stijgende als op dalende koersen. Ook kan je door gebruik te maken van een hefboom ook met een kleiner bedrag een grotere positie openen.

Ben je op zoek naar een goede partij om actief te handelen in CFD’s op Altice? Dan is Plus500 een goede keuze! Bij Plus500 kan je door middel van een onbeperkte, gratis demo de mogelijkheden van beleggen geheel zonder risico uitproberen. Gebruik de onderstaande knop om een gratis demoaccount te openen:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is de actuele koers van Altice?

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het aandeel Altice? In de onderstaande grafiek kan je de laatste CFD koers van Altice raadplegen. Ook kan je met de knoppen direct een order plaatsen.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Altice

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Altice.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Altice zien van de laatste 5 dagen:

Is het verstandig om te investeren in Altice?

Het is verstandig om goed op te passen met beleggingen in Altice. Het bedrijf heeft in de afgelopen periode slechts beperkte winsten neergezet die afgewisseld werden door soms behoorlijke verliezen. De diverse overnames door het bedrijf kunnen goed uitpakken, maar de schuldenlast kan het bedrijf ook in de problemen brengen.

De overnames dragen duidelijk wel bij aan de omzet van het bedrijf. Wanneer het bedrijf de schuldenlasten kan afbouwen, dan kan de winstgevendheid van Altice dan ook sterk stijgen. Dit kan een goede reden zijn om Altice aandelen te kopen.

Ook positief aan het aandeel Altice is de wereldwijde positie die het bedrijf heeft opgebouwd. Klanten worden bediend in tientallen landen waardoor economische problemen in één regio kunnen worden opgevangen door goede resultaten in een andere regio.

Hoe kan je Altice aandelen kopen?

Iedereen kan op de beurs Altice aandelen kopen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een account bij een broker. Een broker is een bedrijf dat het mogelijk maakt voor particuliere beleggers om aandelen via het internet te verhandelen. Wil je weten bij welke partijen je het beste kunt beleggen? Bekijk dan direct ons overzicht van beste brokers:

Nadat je een account hebt geopend bij een broker, kan je de Altice aandelen kopen door via de zoekfunctie het aandeel te selecteren. Je ziet vervolgens een laat en een vraagprijs. De laatprijs is de prijs waartegen het aandeel momenteel wordt verkocht. Wanneer je een marktorder plaatst, kan je de Altice aandelen direct kopen tegen deze prijs.

Wil je liever wachten tot de prijs een bepaald niveau bereikt? Dan kan je een limietorder plaatsen: je stelt dan een prijs in waarop je een X aantal aandelen koopt. In sommige gevallen kan het ook slim zijn om een stop loss in te stellen. Zeker voor actieve handelaren kan je op die manier voorkomen dat je een groot deel van je storting verliest aan deze belegging.

Algemene gegevens Altice

Het telecombedrijf Altice, dat in 2002 werd opgericht, is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is actief op het gebied van televisie, internet en telefonie. Door enkele overnames is het een groot bedrijf geworden dat actief is in Europa en in de Verenigde Staten.

Over het bedrijf Altice

Het telecombedrijf Altice, dat in 2002 werd opgericht, is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is actief op het gebied van televisie, internet en telefonie. Door enkele overnames is het een groot bedrijf geworden dat actief is in Europa en in de Verenigde Staten.

In Europa is het bedrijf vooral actief in Frankrijk. Het is een bedrijf met meer dan 10 miljoen klanten en circa 50.000 medewerkers. Het bedrijf ging in januari 2014 naar de beurs. De beursgang biedt het bedrijf meer financiële ruimte en dus meer mogelijkheden om bedrijven over te nemen.

Belangrijk: Altice is gesplitst

Tegenwoordig kan je met een belegging in Altice zowel investeren in de Europese als in de Amerikaanse tak. De activiteiten van het bedrijf zijn namelijk gesplitst. Er is tot dit besluit overgegaan nadat beleggers hun zorgen hadden geuit over de schulden die tot stand waren gekomen door de diverse overnames. Je kan er dus voor kiezen om te beleggen in Altice USA of in Altice Europe.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Altice?

Altice is een in Amsterdam gevestigd bedrijf dat met diverse overnames is gegroeid tot een enorm telecombedrijf. Wereldwijd Hebben Altice USA en Altice Europe meer dan 40 miljoen klanten. Voordat je gaat beleggen in Altice is het belangrijk om beide takken even goed te onderzoeken. Op die manier kan je besluiten in welke tak je aandelen wilt kopen.

De voordelen van aandelen Altice

Overweeg je om aandelen Altice te kopen? Deze aandelen hebben drie voordelen:

Het eerste voordeel is dat Altice jaarlijks een stijgende omzet heeft. Er wordt dus ieder jaar meer geld binnengehaald. Dat de winst op dit moment schommelt komt door gemaakte schulden bij overnames van bedrijven. Na afbetaling van de schulden zal de winst hoogstwaarschijnlijk stijgen. Dit kan dan zorgen voor een forse stijging van de aandeelkoersen.

Een tweede voordeel is dat Het een erg groot bedrijf is. Beleggen in een groot bedrijf is veiliger vanwege de schaalvoordelen. Een groot bedrijf kan bijvoorbeeld tegen lagere prijzen grondstoffen inkopen. Bovendien hebben mensen meer vertrouwen in grote bedrijven. Dat zijn twee redenen waarom grote bedrijven het vaak beter doen op de beurs.

Een derde sterk punt van dit aandeel is dat het internet een grote en groeiende markt is. De wereldwijde toegang tot het internet neemt ongetwijfeld toe. Er komt dus steeds meer vraag naar de internetdiensten van Altice en door de groeiende vraag kunnen de aandeelkoersen dan ook verder stijgen.

Altice

De risico’s van aandelen Altice

Overweeg je om aandelen Altice te kopen? Deze aandelen hebben twee nadelen:

De winstgevendheid van het Altice aandeel is ondanks de gunstige vooruitzichten niet zeker: Wanneer de beslissingen van het bedrijf verkeerd uitpakken dan het de aandelenkoers in de toekomst dalen.

De markt voor traditionele televisie-aanbieders wordt steeds kleiner. Altice biedt digitale televisie aan. Waarschijnlijk is het langzaam verdwijnen van digitale televisie voor dit bedrijf geen ramp. Het bedrijf biedt namelijk ook nog internet en telefonie aan. Toch zal het verdwijnen van televisie de winst van het bedrijf verder omlaag brengen.

De aan het bedrijf opgelegde boetes

Altice heeft enkele boetes gekregen. Zo kreeg het bedrijf in november 2016 een boete van een Franse mededingingsautoriteit omdat het bedrijf zonder toestemming van de toezichthouder begon met de integratie van SFR. De Europese Commissie gaf het bedrijf in 2018 een boete van 124,5 miljoen euro in verband met de overname van het telecommunicatiebedrijf PT Portugal.

Dit soort boetes kunnen de koers van een aandeel flink onder druk zetten. Het is daarom belangrijk om de laatste ontwikkelingen bij Altice in de gaten te houden. Op die manier kan je besluiten of het interessant is om te beleggen in Altice aandelen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *