Ubisoft aandelen kopen

Ubisoft is een bekende ontwikkelaar van games. De studio is ooit begonnen door vijf broers en groeide vanuit Frankrijk uit tot een internationale onderneming met vele vestigingen verspreid over de wereld. Door in Ubisoft te beleggen, investeer je direct in één van de grootste partijen van de game-industrie. Maar hoe kan je het beste Ubisoft aandelen kopen? En wat is de actuele koers van het Ubisoft aandeel? Op deze pagina lees je er alles over!

Waar kan je Ubisoft aandelen kopen?

Wanneer je aandelen koopt, moet je vertrouwen hebben in de toekomst van het bedrijf. Denk je erover na om Ubisoft aandelen te kopen? Onderzoek dan aan welke games het bedrijf momenteel werkt. Denk je dat deze games een succes gaan worden? Dan kan je door Ubisoft aandelen te kopen goede resultaten neerzetten.

Hieronder zie je bij welke brokers je het voordeligst Ubisoft aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 voor Ubisoft. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€ 3,90 voor Ubisoft
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Mexem aandelen kopen0,06% met €1,80 minimum voor Ubisoft
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen0,09% met €3,90 minimum & actief handelen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Ubisoft?

Je kunt ook inspelen op de laatste ontwikkelingen van het aandeel Ubisoft. Dit doe je door actief te beleggen. Je koopt en verkoopt dan aandelen op basis van het laatste nieuws. Is er bijvoorbeeld nieuws over een nieuw, spannend spel uitgekomen? Dan zou dit de koers van het Ubisoft aandeel zomaar positief kunnen beïnvloeden.

Soms kan het ook verkeerd uitpakken. Bedrijven geven soms winstwaarschuwingen uit waarna de koers van een aandeel kan dalen. Hier kan je op inspelen door een short order te plaatsen op het order. Bij Plus500 kan je perfect actief handelen in CFD-aandelen Ubisoft. Je kan de mogelijkheden bij deze broker geheel gratis uitproberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de actuele koers van Ubisoft?

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het aandeel Ubisoft? Hieronder kan je de laatste koersontwikkelingen van de CFD Ubisoft volgen. Ook kan je met de knoppen direct een positie openen.

78% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Ubisoft

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Ubisoft.

Analyse van Ubisoft

Voordat je besluit of je Ubisoft wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Ubisoft zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Ubisoft zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Ubisoft in 2023?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Ubisoft gaat doen in 2023 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Ubisoft is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Is het verstandig om Ubisoft aandelen te kopen?

Voordat je kunt besluiten of het slim is om Ubisoft aandelen te kopen, is het aan te raden om de gaming markt goed te onderzoeken. Games worden steeds complexer en de grote gaming bedrijven concurreren voor de aandacht van de gamer. Ubisoft moet dan ook constant nieuwe, creatieve titels uitbrengen om goed te blijven presteren.

Investeren in de gaming markt kan sowieso een goed idee zijn: in 2025 is de gehele markt naar verwachting ruim 250 miljard dollar waard. De markt groeit nog steeds sterk en steeds meer mensen raken enthousiast over het spelen van games. Gaming is dan ook zeker niet meer alleen iets voor nerds en studiebollen.

Onderzoek voordat je investeert in Ubisoft hoe het bedrijf het doet in verhouding met de concurrentie. Op die manier kan je bepalen of het slim is om Ubisoft aandelen te kopen.

Over het bedrijf Ubisoft

Het Franse bedrijf Ubisoft Entertainment stond vroeger bekend onder de naam Ubisoft. Dit omvangrijke bedrijf is een ontwikkelaar en uitgever van computerspelen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Montreuil. Wat betreft de grootte  van dit onafhankelijke bedrijf is deze uitgever van computerspelen in Europa de op twee na grootste en in de Verenigde Staten de op drie na grootste. In de wereld is het, als Japan wordt uitgezonderd, het op drie na grootste bedrijf in de gamingindustrie. Het bedrijf heeft 20 vestigingen verspreid over 16 landen.

Ubisoft

Een bedrijf met veel ontwikkelstudio’s en dependances

Het bedrijf Ubisoft Entertainment heeft ontwikkelstudio’s en dependances in onder andere Rotterdam, Londen, Parijs, Abu Dhabi, Barcelona, Odessa, San Francisco, Shanghai en Singapore. Ieder jaar worden er nieuwe ontwikkelstudio’s en dependances opgericht of overgenomen.

Denk je dat deze internationale verspreiding bijdraagt aan het succes van Ubisoft? Dan kan het slim zijn om Ubisoft aandelen te kopen.

Nieuwe performance capture-studie in Toronto

De in 2012 geopende performance capture-studio heeft een oppervlakte van 750 vierkante meter. In die studio werden veel computerspelen ontwikkeld. De techniek ontwikkelt zich steeds verder en daarom werd in 2019 een nieuwe, hypermoderne studio geopend. Deze nieuwe studie maakt het mogelijk om een hoger kwaliteitsniveau te bereiken. Er kunnen nog spannender en betere games worden gemaakt voor gamers.

Geschiedenis van Ubisoft Entertainment

De geschiedenis van het bedrijf begint in 1986 toen vijf broers het bedrijf Ubisoft oprichtten. Het bedrijf was gevestigd in de plaats Carentoir in Frankrijk. De broers begonnen direct met het ontwikkelen van computerspelen en er werden afspraken gemaakt met andere computerspelontwikkelaars. Door afspraken met bedrijven als Electronic Arts lukte het de broers om de ontwikkelde computerspelen te verspreiden over heel Frankrijk.

Aan het eind van de jaren 90 lukte het Ubisoft om de games te verkopen in andere landen. De computerspelen werden onder ander verkocht in Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Redstorm Entertainment, een succesvolle Amerikaans uitgever van computergames, werd in 2000 onderdeel van Ubisoft. De naam van het Franse bedrijf werd Ubisoft Entertainment.

Het eerste spel van Ubisoft

Het eerste officiële spel dat werd uitgegeven door Ubisoft is Zombi. Zombi is een surival horrorgame vanuit first-person wat betekent dat je direct door de ogen van de centrale held kijkt. Het spel speelt zich af in Londen waar je tijdens een zombie uitbraak moet overleven.

Groei met Red Storm

Het bedrijf Ubisoft is groot geworden door slim andere partijen over te nemen. Een voorbeeld van een ontwikkelaar die ze overname was Red Storm Entertainment. In 2000 werd dit bedrijf onderdeel van Ubisoft. Games die vervolgens werden ontwikkeld waren onder andere Tom Clancu’s Splinter Cell en Prince of Persia.

Het is verstandig om eventuele overnames door het bedrijf Ubisoft goed in de gaten te houden. Wanneer je denkt dat een overname positief bijdraagt aan de resultaten van het bedrijf, kan het slim zijn om Ubisoft aandelen te kopen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *