Brunel aandelen kopen

Denk je erover om te beleggen in Brunel ? Bekijk dan eerst op deze pagina waar je het beste aandelen Brunel kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van Brunel vinden.

Waar kan je Brunel aandelen kopen?

Wil je investeren in Brunel door de aandelen aan je portefeuille toe te voegen? Voordat je aandelen koopt, is het verstandig om goed te kijken naar de kosten. In het onderstaande overzicht zie je direct bij welke partijen je Brunel aandelen kunt verhandelen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Brunel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Brunel & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de actuele koers van Brunel?

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Brunel

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Brunel.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Brunel zien van de laatste 5 dagen:

Is het slim om te investeren in Brunel?

Je vraagt je misschien af of het verstandig is om te investeren in Brunel aandelen. Dit hangt sterk af van je doel en tijdshorizon. Op de korte termijn kan je natuurlijk altijd speculeren op koersschommelingen in de aandelenkoers van Brunel. Op de lange termijn is het kopen van Brunel aandelen echter lang niet altijd verstandig.

Het aandeel Brunel is namelijk het perfecte voorbeeld van een cyclisch aandeel. Dit betekent dat de aandelenkoers van Brunel sterk samenhangt met de wereldwijde economische situatie. Wanneer het namelijk goed gaat met de economie, neemt de vraag naar de diensten van Brunel toe. Koop daarom de aandelen pas nadat je de staat van de economie goed hebt onderzocht.

Over Brunel

Brunel is een arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleid personeel en van oorsprong een Nederlands bedrijf. Het werd in 1975 opgericht door J. Brand onder de naam “Multec”, dat zich toen richtte op het detacheren van ingenieurs. In 1988 werd ook het detacheren van non-engineering specialisten aan de activiteiten toegevoegd.

Andere naam, verdere groei

Vanaf 1989 is de naam voor alle werkmaatschappijen omgezet naar een herkenbare, corporate naam, namelijk Brunel. Brunel is vernoemd naar de Britse engineer Isambard Kingdom Brunel. Daarna is Brunel alleen maar blijven groeien en uitbreiden en is het ook de internationale markt op gegaan. Van kantoren in Nederland, België, Duitsland, Azië, Canada en Australië in 1996 heeft Brunel inmiddels 97 vestigingen over de gehele wereld. Sinds 1997 staat Brunel genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs.

Brunel is inmiddels gespecialiseerd in het bieden van zakelijke dienstverlening. Zo zetten ze bijvoorbeeld professionals flexibel in bij projectmanagement. Ook doen ze aan detachering en consultancy op het gebied van engineering. Andere taken zijn IT, Legal, finance, marketing & communicatie, healthcare en alle disciplines in de olie-industrie en gasindustrie.

brunel

Het doel van Brunel

Het doel van Brunel is om hun klanten en consultants uitmuntendheid te bieden in alle aspecten van hun dienstverlening uit resource planning tot en met de volledige levenscyclus van de opdracht.

Sinds hun oprichting in 1975 hebben ze een dermate groei doorgemaakt, dat ze wereldwijd ruim 10.000 medewerkers hebben en jaarlijks een omzet van bijna 1 miljard behalen, volledig aangestuurd vanuit hun eigen internationale netwerk.

Hun schat aan ervaring biedt hun klanten het vertrouwen dat hun financiële en personele middelen en arbeidsvoorwaarden zullen worden beheerd met het hoogste niveau van professionaliteit. Brunel heeft dan ook niet voor niets een uitstekende reputatie op dit gebied.

Wat doet Brunel?

Brunel is voornamelijk een bemiddelaar voor personeel. Ze leveren hoog opgeleid personeel in verschillende sectoren.

Aalberts Industries
Aalberts Industries
ABN AMRO
ABN AMRO
Adyen
Adyen
AEGON
AEGON
Ahold Delhaize
Ahold Delhaize
Akzonobel
Akzonobel
Aperam
Aperam

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *