Alpha Pro Tech aandelen kopen

Alpha Pro Tech of voluit APT is een aandeel dat anti-fragile is. Dit betekent dat het bedrijf niet alleen profiteert van chaos, maar dat het zelfs chaos nodig heeft om te floreren. Alpha Pro Tech is een bedrijf dat onder andere mondkapjes produceert. Het bedrijf doet het dan ook bovengemiddeld goed in tijden van virusuitbraken. Maar waar kan je nu eigenlijk aandelen Alpha Pro Tech kopen en waar moet je op letten wanneer je wilt beleggen in Alpa Pro Tech aandelen?

Waar kan je Alpha Pro Tech aandelen kopen?

Denk je dat de coronacrisis nog wel even doorzet? Of zie je een nieuwe medische crisis ontstaan? Dan kan het zomaar verstandig zijn om aandelen Alpha Pro tech te kopen. Dit doe je het voordeligst bij eToro. Bij eToro betaal je namelijk geen commissies over je beleggingen in aandelen. Met de onderstaande knop open je direct een gratis demo:

eToro aanmelden

Hieronder zie je bij welke brokers je het beste kunt beleggen in Alpha Pro Tech aandelen.

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor aandeel Alpha Pro Tech Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 0,50 + $0,004 voor Alpha Pro Tech Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen $0,01 per aandeel met $5 minimum Meer informatie Aanmelden

Is het verstandig om te investeren in Alpha Pro Tech?

Het is eigenlijk alleen verstandig om op de lange termijn te investeren in Alpha Pro Tech wanneer er een duidelijke reden voor is. Tijdens de coronapandemie zag je dat de koers van het aandeel ruim 500% steeg: beleggers zien het als een goede manier om in te springen op een gezondheidscrisis.

Wanneer het verhaal verandert, kan de koers ook snel omslaan. Wanneer corona langzaam verdwijnt, zie je dat de koers van het aandeel ook weer wegzakt. Het is daarom slim om actief te handelen in Alpa Pro Tech aandelen: op die manier kan je profiteren van de stijgende en dalende koersbewegingen.

Overweeg je een lange termijn investering? Dan kan je beter wachten tot de volgende crisis en op tijd kopen.

Alpha Pro Tech en de coronacrisis

Alpha Pro Tech is een bedrijf dat mondkapjes en beschermende kleding produceert. Het is dan ook niet vreemd dat het bedrijf het vooral goed doet tijdens een gezondheidscrisis. Bij de uitbraak van ebola in 2014 zag je bijvoorbeeld dat de koers van het aandeel flink omhoog sprong.

Ook tijdens de coronacrisis maakt het bedrijf grote sprongen en werd er een enorme hoge koers bereikt. Maar is dit terecht? Feit is dat de vraag naar de N-95 Particulate Respirator-gezichtmaskers die ze produceren enorm is toegenomen. Het bedrijf wil wereldwijd deze maskers leveren en kan daarmee natuurlijk veel winst binnenhalen.

De maskers zijn interessant doordat ze aan de eisen van zowel de CDC (Center for Disease Control and Prevention) en de NIOSH (Netional Institute for Occupational Safety and Health) voldoen. Het masker is goed in het filteren van deeltjes uit de lucht: ruim 95% van alle deeltjes worden weggehouden. Hierdoor is de kans op besmetting natuurlijk een stuk kleiner.

Het masker staat bekend om het comfort: er is voldoende ruimte tussen de mond en de neus beschikbaar waardoor de drager niet in ademnood komt te zitten. Zeker wanneer de uitbraak van de coronacrisis verder zal doorzetten kan de koers van het aandeel flink blijven stijgen. Het kan dan aantrekkelijk zijn om te investeren in Alpha Pro Tech aandelen.

Koersverloop Alpha Pro Tech

Het koersverloop van Alpha Pro Tech is momenteel vrij extreem. In de week van 24 februari 2020 heeft het aandeel een enorme koersontwikkeling doorgezet. Het aandeel handelde op 24 februari nog rond de zes dollar terwijl het aandeel momenteel verhandeld wordt tegen 22 dollar. De koers/winst verhouding bedraagt momenteel één om 92. Naar verwachting zal het bedrijf een hogere winst neerzetten.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!