Holo kopen: hoe kun je beleggen in Holo?

Holo is een verdere ontwikkeling op de groeiende trend van blockchain en crypto. Blockchain heeft laten zien dat het veel potentie heeft, maar de schaalbaarheid ontbreekt nog. De HoloChain heeft hier op een innovatieve manier een oplossing voor gevonden. Dit kan mogelijk een nieuwe trend gaan worden binnen de Big data en de Internet of Things.

In dit artikel nemen we Holo verder onder de loep en kijken we naar de ontwikkeling, de functies, de prestaties en de aankoop van Holo en de HoloToken (HOT). Aan het eind wordt alles tegen elkaar afgewogen en bekijken we of het aantrekkelijk is om te beleggen in Holo.

Hoe kan je Holo kopen?

Het kan zeker interessant zijn om de Holo cryptomunt te kopen. Holo heeft namelijk een oplossing gevonden voor het schaalbaarheidsprobleem. Ze lossen dit probleem op door de blockchain opnieuw uit te vinden waarbij consensus niet op iedere computer moet worden bijgewerkt. Hierdoor kunnen transacties veel sneller worden doorgevoerd waardoor de cryptomunt veel breder kan worden ingezet.

Wil je investeren in Holo door de cryptomunt aan je portfolio toe te voegen? Dan kan bij Bitvavo. Bitvavo is een betrouwbare, Nederlandse partij waar je tegen lage tarieven (maximaal 0,25%) Holo cryptomunten kunt kopen en verkopen. Wanneer je met de onderstaande knop een account opent, betaal je bovendien geen transactiekosten over je eerste €1000 aan handel:

Wil je actief handelen in Holo?

Wil je liever actief handelen in CFD cryptomunten zoals Holo? Dan kan je een account openen bij Plus500. Plus500 is een broker die ideaal is voor de belegger die actief wilt inspelen op de laatste marktontwikkelingen. Je kunt er namelijk zowel speculeren op stijgende als dalende koersen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is Holo?

Holo is een alternatief op het huidige blockchainsysteem. Het cruciale verschil met de blockchain is de manier waarop consensus wordt gegeven. Consensus houdt in dat iedereen in de blockchain het eens is met de door te voeren transactie. Momenteel is de situatie zo dat iedereen in de blockchain toegang heeft tot het logboek dat wereldwijd wordt bijgewerkt na elke transactie. Dit maakt het gemakkelijk om alle transacties te kunnen overzien. Daar staat tegenover dat het de schaalbaarheid beperkt.

Hoe groter de blockchain is, des te meer data en des te trager het gehele systeem wordt. Holo heeft hier een oplossing voor gevonden door op een andere manier consensus te bereiken, zonder af te doen aan de betrouwbaarheid van het huidige consensussysteem. Holo heeft naast deze technologie ook een cryptocurrency, namelijk de HoloToken (HOT). Deze token wordt op alle grote exchanges verhandeld.

Hoe is Holo ontstaan?

Holo is ontstaan naar aanleiding van het zoeken naar oplossingen voor de beperkingen van blockchain en Bitcoin. Zoals gezegd wordt de schaalbaarheid van een blockchainsysteem beperkt door de datarestricties. Hoe meer deelnemers in de blockchain zitten, des te meer data er wereldwijd wordt opgeslagen. Dit gaat ten koste van de snelheid van het gehele systeem. Zo heeft iedere gebruiker toegang tot het gehele logboek, dat wereldwijd bijgehouden moet worden.

Na het inzien van deze beperkende factor werd Holo ontwikkeld. Het is een alternatief op de huidige blockchainsystemen en is bedoeld om het te verbeteren. Iedere agent, of iemand die onderdeel is van de transactie, geeft consensus voor de eigen transactie. Op deze manier wordt er een persoonlijk logboek bijgehouden dat niet globaal opgeslagen hoeft te worden.

beleggen in Holo

Wat zijn de functies van Holo?

Holo’s functies richten zich op het gedecentraliseerd doorgeven van data. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een betaling zijn, maar het kan ook een stuk data betreffen. Denk aan een document, print screen of een ander soort bestand. Deze functies worden ook aangeboden door de blockchain. Maar de huidige blockchaintechnologie wordt beperkt door de schaalbaarheid.

Holo heeft dit probleem opgelost door de consensus zo in te richten dat een gebruiker alleen zijn of haar eigen logboek hoeft bij te houden. Zo kan niet iedereen meer het globale logboek inzien en ziet hij of zij alleen wat voor diegene belangrijk is.

Dit zorgt voor minder datagebruik, aangezien er niet meer wereldwijd eerst consensus moet worden gegeven. Hierdoor raakt het gedecentraliseerde systeem niet overbelast en kan het oneindige hoeveelheden transacties uitvoeren. En dat ook nog eens in een flits van een seconde. Het systeem kan momenteel al meer dan 56.000 transacties per seconde uitvoeren. Dit is meer dan een multinational zoals Visa momenteel kan uitvoeren.

Wat zijn de nadelen van Holo?

Holo heeft ook enkele nadelen. Het is namelijk niet de enige technologische ontwikkeling die het schaalprobleem van blockchain beweert op te lossen. Vele andere systemen doen deze bewering ook. Wie hier het beste in wordt, zal in de toekomst duidelijk worden. Daarbij komt ook nog het volgende. Zoals bij vele blockchainsystemen is er ook een cryptocoin voor het Holo systeem. Deze token heet de HoloToken (HOT).

Afgelopen tijd is gebleken dat de waardes van dergelijke currencies enorm volatiel zijn. Het investeren in deze technologie brengt dan ook risico’s met zich mee. Op de korte termijn moet je hier rekening mee houden. Wie investeert in cryptocurrencies, moet een sterke maag hebben. Eventuele harde dalingen worden afgewisseld met sterke stijgingen, en deze schommelingen zijn niet voor iedereen weggelegd. Daar staat tegenover dat als het groeipotentieel wordt waargemaakt, dan kan dit juist deze investering extra interessant maken.

Holo kopen

Het kopen van de HoloToken (HOT) is heel eenvoudig via een online broker te doen. De token wordt aangehouden in een crypto wallet. Dit is een soort bankrekening voor online currencies die je aankoopt via een exchange. Voor HOT kan dit zowel een hardware als software wallet zijn. Het is een token die gebouwd is op het ERC20 Ethereum-protocol om zo gemakkelijk in deze wallets aangehouden te worden.

In januari 2021 stond de waarde van een HoloToken (HOT) op $0,000658 dollar per HOT. Dit vertegenwoordigt een marktwaarde van ruim $106 miljoen. In juli 2019 stond de HOT nog op een $0,0024 per coin, wat gelijkstond aan een marktwaarde van ruim $450 miljoen. Dit kan dus eventueel een mooi instapmoment zijn. Wij doen nooit uitspraken over eventuele toekomstige waardes van financiële producten of dergelijke technologieën.

Waar moet je op letten wanneer je gaat beleggen in Holo?

Bij het beleggen in Holo moet vooral gekeken worden naar de toekomstpotentie. Is Holo de nieuwe variant op de blockchaintechnologie, en maakt het deze potentie waar? Zoja, dan zal de waarde van Holo en de onderliggende HoloToken (HOT) enorm toenemen. Het kan een nieuw ecosysteem vormen om transacties uit te kunnen voeren zonder tussenpersonen. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat er de komende jaren een beter alternatief naar voren komt. Tot die tijd blijft het ook een zeer volatiele investering. Let hier dan ook goed op. Doe zelf goed onderzoek naar Holo en de HoloToken (HOT) voordat je hierin investeert.

Wel of niet investeren in Holo?

Holo vormt een innovatieve vooruitgang op de bestaande blockchainsystemen. Het heeft het schaalbaarheidsprobleem van blockchain weten op te lossen. Maar naast Holo zijn er ook nog vele andere technologieën die ook een mogelijke oplossing hebben bedacht. Holo lijkt vergevorderd en heeft een technologie die breed toegepast kan worden.

In de komende jaren kan het laten zien wat het van die potentie gaat waarmaken. Welke transacties gaan er in de toekomst via de HoloChain lopen? Als dit de nieuwe standaard van transacties wordt, kan er veel waarde in de HoloToken (HOT) zitten. Dit zal de koers per HOT ook enorm verhogen, aangezien meer gebruikers de meerwaarde van de toepassing van de HoloChain op hun eigen leven gaan zien.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *