Beleggen in TRON: TRON kopen & verkopen

Tron is een vrij nieuwe en veelbelovende cryptocurrency. Bloomberg gaf al aan dat TRON wellicht de meest veelbelovende crypto is van het moment en het volume van de dagelijkse transacties ligt al hoger dan dat van Ethereum. Maar wat is de cryptocurrency Tron precies en op welke manier kan je er het beste in beleggen?

Hoe kan je beleggen in TRON?

Er zijn twee manieren waarop je kunt beleggen in TRON: door gebruik te maken van derivaten en door ze actief op te kopen.

Actief beleggen in TRON

Je kunt actief beleggen in TRON door in te spelen op koersdalingen en koersstijgingen. Doordat de waarde van één TRON vrij beperkt is, kan je ook makkelijk met kleine bedragen de TRON cryptocurrency verhandelen. Hierbij kan je gebruikmaken van zogenaamde CFD’s. CFD’s maken het mogelijk om actief te speculeren op een koersdaling op koersstijging. 

Een goede partij om in TRON te handelen is eToro. Bij eToro kan je dankzij de aanwezigheid van CFD’s goed inspelen op de laatste marktontwikkelingen. Je kan door middel van short orders bijvoorbeeld speculeren op dalende koersen. Ook kan je dankzij de aanwezigheid van een hefboom met een kleiner bedrag een grote positie innemen. Wil je beleggen in TRON gratis uitproberen met een demo? Gebruik dan de onderstaande knop:

Cryptoasset beleggen is ongereguleerd in sommige EU landen. Geen consumenten bescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn. Promotie link.Cryptoasset beleggen is ongereguleerd in sommige EU landen. Geen consumenten bescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn. Promotie link.Cryptoasset beleggen is ongereguleerd in sommige EU landen. Geen consumenten bescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn. Promotie link.Cryptoasset beleggen is ongereguleerd in sommige EU landen. Geen consumenten bescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn. Promotie link.Cryptoasset beleggen is ongereguleerd in sommige EU landen. Geen consumenten bescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn. Promotie link.Cryptoasset beleggen is ongereguleerd in sommige EU landen. Geen consumenten bescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn. Promotie link. 

TRON: wat is TRON precies?

Momenteel is Tron één van de grotere cryptomunten met een marktwaarde van meer dan één miljard dollar. De cryptomunt legt de focus op de entertainment industrie en werd opgezet door Justin Sun, een bekende Chinese ondernemer. De munt wordt niet geproduceerd door middel van mining. Er is een vaste hoeveelheid munten beschikbaar die onder het beheer vallen van de non-profit organisatie Tron Foundation.

De oprichter achter Tron is een slimme man. In China is hij onder andere verantwoordelijk voor Pweiwo wat een grote sociale media applicatie is met meer dan tien miljoen gebruikers. Het is hem gelukt om TRON een stuk sneller te maken dan Ethereum waardoor de munt op technisch gebied sterker is. TRON kan maar liefst 10.000 transacties aan per seconden terwijl het bij Ehtereum niet hoger komt dan 25 transacties per seconde. Daarnaast worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

TRON beleggen

Strategie voor beleggen in TRON

Voordat je gaat beleggen in TRON, is het belangrijk om een goede strategie op te stellen. Er zijn twee manieren waarop je kunt besluiten wanneer je TRON cryptomunten wilt aanschaffen. Je kan beslissingen nemen op basis van:

  • Nieuwsontwikkelingen: komt er goed of slecht niets rondom de munt naar buiten?
  • Patronen: beweegt de munt volgens bepaalde vaste patronen?

Het is belangrijk dat je je beslissing op iets baseert. Op die manier kan je bepalen wanneer het interessant is om in te stappen en met een belegging in TRON te beginnen. Vervolgens moet je ook een plan opstellen. Het volgende moet in het plan staan voordat je de investering in TRON uitvoert:

  • Het moment waarop je instapt
  • Het moment waarop je je winst wilt pakken
  • Het moment waarop je je verlies neemt

Bedenk deze momenten van tevoren op basis van rationele argumenten. Laat de positie vervolgens met rust zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Actuele koers TRON cryptomunt

Hieronder kan je de actuele koers van TRON CFD’s raadplegen. Ook kan je door middel van de knoppen direct een nieuwe positie openen.

Is het verstandig om TRON te kopen?

Voordat je gaat beleggen in TRON, wil je natuurlijk weten of dit verstandig is. In deze korte analyse bekijken we waarom TRON kopen een goede zet kan zijn.

Een interessant punt bij TRON is dat de gebruikers van de munt recht hebben op een deel van de winst. Of hier veel uitkomt is uiteindelijk maar de vraag. Het doel van de munt is immers om de gebruikers te voorzien in entertainment.

Een andere interessante ontwikkeling is dat de CEO Justin Sun zijn eigen platform Peiwo wilt integreren met de munt. Aangezien dit platform al tien miljoen gebruikers heeft, kan dit flink bijdragen aan de populariteit van de munt. Bij de lancering ontvingen veel gebruikers van Ethereum ook gratis munten wat ook heeft bijgedragen aan de groei van deze altcoin.

Ook een positief teken voor de TRON munt is dat er een sterk team achter staat. Zo staat de CEO onder toezicht van de oprichter van de Alibaba groep. Het team van ontwikkelaars is sterk en bestaat uit ruim 100 man waarbij veel van hen afkomstig zijn van technologische bedrijven als Tencent en Amazon. Dit maakt de basis achter de munt een stuk sterker.

Wel is het opvallend dat er een enorme voorraad van TRON munten is. Er zijn maar liefst 100 miljard Tronix en bij een hoog aanbod blijft de prijs doorgaans lager. Het doel van de munt is echter om wereldwijd door te breken en wanneer dit lukt zijn er ook veel munten nodig. Het kopen van TRON kan dan wel interessant zijn.

Moet je beleggen in TRON?

Of TRON op de lange termijn zijn beloftes waarmaakt, moet nog blijken. Wel is het bekend dat er op de TRON net zoals bij andere cryptocurrencies sterke koersschommelingen plaatsvinden. Hier kan je als belegger van profiteren. Door de munt op de juiste momenten te kopen en verkopen kan je een goed resultaat behalen, ongeacht de richting van de koers.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *