Wat is Bitvavo?

Weet je niet precies wat Bitvavo is? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres! Je kunt hier in het kort lezen wat Bitvavo precies is & hoe je zelf kunt handelen bij deze exchange.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is de grootste en voordeligste crypto exchange van Nederland. Een crypto exchange is een plek waar je fiat geld kunt omwisselen in crypto’s zoals de Bitcoin of Ethereum. Het openen van een account bij Bitvavo is helemaal gratis. Wanneer je via de onderstaande knop een account opent bij Bitvavo, betaal je bovendien over je eerste € 1000 helemaal geen transactiekosten:

Wat kan je bij Bitvavo doen?

Je kunt Bitvavo gebruiken om snel cryptocurrencies te kopen. Het is bij Bitvavo mogelijk om met behulp van iDEAL of bankoverschrijving geld toe te voegen op je account. Je kunt vervolgens je hard verdiende euro’s omzetten naar één van de meer dan honderd aangeboden cryptovaluta’s.

Een voordeel van Bitvavo zijn de lage kosten: deze zijn namelijk nooit hoger dan 0,25%!

Alles in één oplossing

Een groot voordeel van Bitvavo is dat het een alles-in-één-oplossing is voor crypto’s. In zekere zin kan je Bitvavo zien als je bank, maar dan voor cryptovaluta’s.

Je kunt je account bij Bitvavo namelijk gebruiken voor het verhandelen van crypto’s. Daarnaast is het ook mogelijk om je valuta’s bij Bitvavo op te slaan, waardoor je er een saldo kunt aanhouden.

Het Bitvavo platform is bovendien betrouwbaar: ze doen er alles aan om de exchange zo goed mogelijk te beveiligen. Klik hier om te lezen hoe Bitvavo de betrouwbaarheid hoog houdt.

Wie zitten er achter Bitvavo?

Bitvavo is in 2017 opgericht door Jelle de Boer en Tim Baardse. Ondertussen is het bedrijf flink uitgegroeid en is het hoofdkantoor terug te vinden op Herengracht 250. Wil je in contact komen met Bitvavo? Dan kan je een mail sturen naar [email protected].

Wil je meer weten over Bitvavo?

Op Beleggen.info vind je diverse artikelen die je op weg kunnen helpen met Bitvavo:

Veelgestelde vragen over Bitvavo

Naar mijn ervaring is Bitvavo een goed handelsplatform. Je kunt bij Bitvavo namelijk zonder al te veel moeite geld storten op je account en Bitcoins & andere crypto’s kopen. Grote voordelen van deze aanbieder zijn de gebruiksvriendelijke software, lage transactiekosten en hoge mate van betrouwbaarheid. In de review kan je in meer details mijn bevindingen met Bitvavo doorlezen.

Bitvavo is een betrouwbare & veilige partij die bovendien geregistreerd is bij de Nederlandse bank. Ze zijn verzekerd bij Coinbase Costudy tot een bedrag van $ 255 miljoen. Hierdoor kunnen ze zelfs wanneer er iets misgaat de schade opvangen.

Bitvavo is een grote onderneming gevestigd in het centrum van Amsterdam. Het bedrijf zorgt ervoor dat je als gebruiker altijd snel en veilig crypto’s kunt verhandelen. Dit doen ze door het platform constant te verbeteren, klantenservice aan te bieden en het aanbod aan cryptocurrencies uit te bereiden.

Bitvavo heeft in Nederland meer dan een miljoen gebruikers! Dit bevestigt nog eens dat Bitvavo de grootste crypto exchange is van Nederland.

Ja, Bitvo is een exchange of cryptobeurs. Dit betekent dat je bij Bitvavo Bitcoins en andere cryptovaluta’s kunt kopen en verkopen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *