Thomson Reuters Company aandelen kopen

Thomson Reuters Company is een bekend bedrijf dat actief is in het publiceren en uitgeven van verschillende werken. Het bedrijf werkt daarnaast ook samen met bijvoorbeeld Facebook om fake nieuws van het platform te werken. Overweeg je een belegging in Thomson Reuters? Op deze pagina bespreken we hoe je Thomson Reuters aandelen kunt kopen.

Waar kan je Thomson Reuters aandelen kopen?

Denk je erover na om Thomson Reuters aandelen te kopen? In het overzicht zie je direct bij welke brokers je voordelig Thomson Reuters aandelen kunt verhandelen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 voor Thomson Reuters. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€1 voor Thomson Reuters
Mexem aandelen kopen$0,005 per aandeel Thomson Reuters met $2,50 minimum
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen$0,01 per aandeel met $1,90 minimum
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Thomson Reuters?

Wil je actief handelen in Thomson Reuters aandelen? Dat is mogelijk bij Plus500! Bij Plus500 kan je zowel speculeren op een dalende als een stijgende koers van het CFD aandeel Thomson Reuters. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de aandelenkoers van Thomson Reuters?

Ben je benieuwd naar de actuele aandelenkoers van Thomson Reuters? In de onderstaande grafiek zie je direct tegen welke koers je de CFD aandelen kunt kopen:

78% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Thomson Reuters Company

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Thomson Reuters Company.

Analyse van Thomson Reuters Company

Voordat je besluit of je Thomson Reuters Company wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Thomson Reuters Company zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Thomson Reuters Company zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Thomson Reuters Company in 2023?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Thomson Reuters Company gaat doen in 2023 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Thomson Reuters Company is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Over het bedrijf Thomson Reuters

De Canadees-Amerikaanse multinational Thomson Reuters is gespecialiseerd in informatiediensten en producten. Het bedrijf is vooral actief in de sectoren wetenschappelijk, medisch, financieel, fiscaal en juridisch. Het hoofdkantoor van dit bedrijf, met werknemers in meer dan 100 landen, bevindt zich in het aan de Times Square in New York gelegen hoofdkantoor.

Ruim 50% van de aandelen van het bedrijf is in handen van de familie Thomson. Ze zijn de rijkste familie in Canada.

Geschiedenis van het bedrijf

De Canadese media baron Roy Thomson richtte in 1934 The Thomson Company op wat ten een krantenuitgeverij was. Hij kocht in 1953 de Schotse krant The Scotsman en verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk. Daar werd hij eigenaar van de kranten The Times en Sunday Times. Ook kocht hij in 1965 de luchtvaartmaatschappij Britannia Airways. De naam werd gewijzigd in Thomsonfly.

In 1976, na de dood van Thomson, richtte het bedrijf zich op de uitgeverijen. Gekocht werden de juridische uitgeverijen Sweet & Maxwell (1987) en West (1996).

Thomson Reuters Company ontstond in 2008. In dat jaar kocht het van oorsprong Canadese bedrijf Thomson de nieuwsdienst Reuters op. Het nieuwe bedrijf Thomson Reuters ontstond op 17 april 2008, via een fusie met de Thomson Reuters Group. De aparte noteringen aan de beurs van Thomson en Reuters aan de London Stock Exchange en de Nasdaq  werden in 2009  teruggetrokken. Het fusiebedrijf kreeg een gezamenlijke notering aan de Toronto Stock Exchange en aan de New York Stock Exchange.

Marktleider op het gebied van financiële gegevens

Thomson Reuters Company is, voor de andere grote informatiestrekker Bloomberg, marktleider op het gebied van het verstrekken van financiële gegevens. Elektronische bedrijven en diensten worden door Thomson Reuters geleverd aan bedrijven en professionals in heel de wereld. Ook bedient het bedrijf financiële en mediadiensten, juridische, fiscale en boekhoudkundige markten en de wetenschap. Het bedrijf levert onder andere software voor juridische informatie, zoals Checkpoint en ONESOURCE.

Het controleren van nepnieuws op internet

Persbureau Reuters maakte in 2020 bekend nepnieuws op internet te gaan controleren. Door de redactie gevonden nepberichten op Facebook worden van een annotatie voorzien. Zo wordt duidelijk dat het een misleidend of onjuist bericht is. Door Facebook wordt het bereik van een misleidend of onjuist bericht beperkt, bijvoorbeeld door het bericht minder vaak in het nieuwsoverzicht van Facebook te laten verschijnen.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
AIG
AIG
Amazon
Amazon
AMD
AMD
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *