China Telecom aandelen kopen

Door te beleggen in China Telecom, investeer je in de grootste aanbieder van vaste telefonie en de op drie na grootste mobiele provider van China. Het bedrijf is volledig in handen van de Chinese overheid. Op deze pagina kan je zien bij welke brokers je aandelen China Telecom kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van China Telecom opvragen.

Waar kan je China Telecom aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in China Telecoom? Dan kan je een investering overwegen door de aandelen te kopen! Je kan de aandelen China Telecom bij verschillende brokers verhandelen. Zelf gebruik ik altijd eToro. Bij eToro betaal je namelijk geen extra transactiekosten wanneer je China Telecom aandelen koopt. Hierdoor kan je een beter resultaat neerzetten!

Hieronder zie je direct bij welke aanbieders je het voordeligst China Telecon aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 voor China Telecom. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoGratis trackers voor China Telecom
Mexem aandelen kopen0,15% met CHN 25 minimum
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de actuele koers van China Telecom?

Wil je weten wat de actuele koers van China Telecom is? Neem dan direct een kijkje naar de onderstaande grafiek. Hier vind je de laatste CFD koers van China Telecom. Met de knoppen kan je direct een positie op het aandeel openen.

Over China Telecom

China Telecom Corporation Limited is een vennootschap in China. Het is een grootschalige aanbieder van informatiediensten in de wereld. Het gaat om mobiele en draadgebonden telecommunicatiediensten, internet, informatiediensten en ook andere telecommunicatiediensten.

China Telecom is voornamelijk in China actief. Het bedrijf heeft meer dan 300 miljoen abonnees waarbij de meeste klanten in de breedband divisie worden bediend. Ongeveer de helft van alle klanten (150 miljoen) hebben een breedbandaansluiting. Het bedrijf heeft een notering aan de beurzen in Hong Kong en Shanghai.

China Telecom

Geschiedenis van China Telecom

China Telecom is in 2002 opgericht. Vanaf de start hebben ze veel geïnvesteerd in de bedrijfsactiviteiten en hun netwerk. Door de jaren heen heeft China Telecom meerdere bedrijven overgenomen. Ze hebben de digitale activiteiten van Best Stone overgenomen en ook China Telecom (Europa) om verder te groeien.

In 2015 zijn ze een joint venture aangegaan met collega-telecombedrijven China Mobile en China Unicom. In 2015 was er even wat tumult toen bleek dat de voorzitter van China Telecom (Chang Xiaobing) verdacht werd van corruptie. Hij nam ontslag en is later veroordeeld.

Een corruptieschandaal heeft vaak negatieve consequenties voor de koers van een aandeel. Wanneer je gaat beleggen in China Telecom, is het daarom verstandig om dit soort ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Is er sprake van een schandaal? Dan kan je short gaan op de koers van het aandeel om ook bij een dalende koers goede resultaten te kunnen neerzetten

De cloud en 5G

Voor de nabije toekomst is het belangrijk voor China Telecom om de 5G mogelijkheden verder uit te rollen. Dit snellere internet zal veel mogelijkheden bieden voor hun klanten. Ook zal de trend van een verdere classification doorzetten. Steeds meer bedrijven werken in de cloud en zien hier het gemak van in. Het is belangrijk om dit nog beter te integreren binnen de huidige mogelijkheden en daarmee betere oplossingen aan te bieden aan haar klanten.

Strategische partners

Om het netwerk te verbeteren en te versterken ziet China Telecom veel kansen om samen te gaan werken met campussen, gemeenten en ook met internetbedrijven. Strategische samenwerkingen zullen helpen om de groei te krijgen waar men naar op zoek is. Samen netwerken bouwen en beheren behoord tot de mogelijkheden.

Denk je dat deze strategische zetten zullen bijdragen aan de resultaten van China Telecom? Dan kan het aantrekkelijk zijn om aandelen China Telecom te kopen.

Innovatie

Het is belangrijk om te blijven innoveren. Hiervoor is China Telecom continu op zoek naar de beste toptalenten die er zijn. Daarnaast willen ze de Research & Development structuur herzien en verbeteren. Ze zien ook in dat het belangrijk is om zich te focussen op de kernactiviteiten om hierbinnen de gewenste groei te bereiken.

Verwachtingen voor de toekomst

China ondergaat een proces van digitale transformatie. De commercialisering van het 5G netwerk zal hieraan bijdragen en het proces versnellen. De online economie zal ook naar een nieuw ontwikkelingsstadium gaan. Daarnaast gaan de communicatie- en informatie-industrie een ongekende ontwikkeling door. Digital China, Cyberpower en Smart society zullen hierdoor meer waarde opbouwen. Er wordt wel een verzadiging van de consumentenmarkt opgemerkt door de CEO van China Telecom.

Bouwen aan stabiliteit

China Telecom bouwt aan verbeteringen van het netwerk en haar klantenservice. Ze streven een gestage groei na als het gaat over omzet en winst. Door nieuwe technieken te integreren ontstaan er nieuwe kansen zoals cloud-netwerkintegratie bij overheden en bedrijven. De 5G trend zal hier verder aan bijdragen. Innovatie blijft belangrijk om de concurrentie voor te blijven en het 5G netwerk staat hierbij centraal.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *