Unibail-Rodamco-Westfield aandelen kopen

Unibail-Rodamco-Westfield is een Nederlands-Frans vastgoedbedrijf. Unibail-Rodamco-Westfield bezit onder andere winkelcentra door heel Europa. Daarnaast bezit het bedrijf ook kantoorruimtes en tentoonstellingscentra rond Parijs. Heb je interesse om te beleggen in Unibail-Rodamco-Westfield? Op deze pagina zie je waar je het beste de aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel opvragen.

Waar kan je Unibail-Rodamco-Westfield aandelen kopen?

Wanneer je Unibail-Rodamco-Westfield aandelen wilt kopen, is het belangrijk om dit bij een betrouwbare en voordelige partij te doen.

We hebben op beleggen.info uitgebreid brokers getest en uiteindelijk kwamen daar de volgende brokers als de beste opties uit:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Unibail-Rodamco-Westfield. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Unibail-Rodamco-Westfield & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Unibail-Rodamco-Westfield?

Plus500 is een goede broker om te handelen in aandelen van het bedrijf Unibail-Rodamco-Westfield via CFD´s. Door de gebruikersvriendelijke software en de gratis demo van € 40.000 kan iedereen aan de slag met beleggen.

Ook ik ben met begonnen met beleggen bij deze broker. Een groot voordeel van Plus500 is het feit dat je kunt inspelen op zowel een koersstijging als een -daling. Hierdoor kan je tijdens alle marktsituaties actief beleggen in het aandeel. Klik op de onderstaande knop om een gratis demoaccount te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is de actuele koers van Unibail-Rodamco-Westfield?

Hieronder kan je de actuele koers van het CFD-aandeel Unibail-Rodamco-Westfield zien. Denk je dat er zich een mooi koop- of verkoopmoment voordoet? Dan kan je door middel van de knoppen direct een order plaatsen.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Unibail-Rodamco-Westfield

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Unibail-Rodamco-Westfield.

Analyse van Unibail-Rodamco-Westfield

Voordat je besluit of je Unibail-Rodamco-Westfield wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Unibail-Rodamco-Westfield zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Unibail-Rodamco-Westfield zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Unibail-Rodamco-Westfield in 2024?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Unibail-Rodamco-Westfield gaat doen in 2024 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Unibail-Rodamco-Westfield is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Zelf handelen in dit vastgoedbedrijf

Plus500 is een goede broker om te handelen in aandelen van het bedrijf Unibail-Rodamco via CFD´s. Door de gebruikersvriendelijke software en de gratis demo van € 40.000 kan iedereen aan de slag met beleggen. Ook ik ben met begonnen met beleggen bij deze broker. Een groot voordeel van Plus500 is het feit dat je altijd goede resultaten kunt behalen doordat je zowel kunt anticiperen op een koersstijging als een –daling.

Algemene informatie

Unibail-Rodamco is beursgenoteerd op Euronext Parijs en Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de CAC 40-index sinds 2007, de Euronext 100-index en de AEX-index.

Unibail rodamco

Het hoofdkantoor van Unibail-Rodamco is gevestigd in Parijs.

In april 2007 maakte Rodamco Europe bekend dat het zou fuseren met of werd overgenomen door het Franse Unibail, mits de aandeelhouders dit zouden goedkeuren. In juni 2007 was de overname afgerond, waarna de vorming van Unibail-Rodamco werd aangekondigd.

Unibail

Unibail is opgericht in 1968 door de Worms Group. In 1992 wijzigde Unibail haar koers en werd het eigenaar, ontwikkelaar en manager gespecialiseerd in winkelcentra en kantoren. Ze concentreerden zich hierbij op groot formaat en op niet reproduceerbare activa. Door goede acquisities werden tussen 1992 en 1995 grote winkelcentra aangetrokken en daarna veel kantoren tot 1999. Na de overname van Paris Expo in 2000 werd ook een congres-tentoonstelling divisie gevormd.

Rodamco

Rodamco Europe, werkzaam in 14 landen, werd in 1999 opgericht uit een splitsing in 4 divisies van de Rodamco Fonds welke was opgericht door de Robeco Groep en ontving al haar continentale Europese activa.  Rodamco Europe was investeerder in en eigenaar van winkels en dominante winkelcentra in de thuismarkten in Nederland en België. Rodamco was daarnaast ook actief in de Scandinavische landen, Frankrijk, Spanje en overige landen in Centraal-Europa.

Aalberts Industries
Aalberts Industries
ABN AMRO
ABN AMRO
Adyen
Adyen
AEGON
AEGON
Ahold Delhaize
Ahold Delhaize
Akzonobel
Akzonobel
Aperam
Aperam

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *