Adecco Group aandelen kopen

Adecco is één van de grootste uitzendbureaus van de wereld. Bedrijven maken steeds meer gebruik van flexibele krachten: hier kan een bedrijf als Adecco mooi op inspelen. Een investering in Adecco kan dan ook goed uitpakken. In dit artikel lees je hoe je Adecco Group aandelen kunt kopen en je kan hier ook de actuele aandelenkoers van de Adecco Group raadplegen.

Hoe kan je Adecco Group aandelen kopen?

Voordat je Adecco aandelen koopt, is het belangrijk om de bedrijfsresultaten goed te analyseren. Bekijk hoe het bedrijf presteert in vergelijking met belangrijke concurrenten. Ben je er nog steeds van overtuigd dat het verstandig is om Adecco Group aandelen te kopen? Dan kan je dit doen bij een partij die lage kosten rekent. Ontdek direct hoeveel je betaalt bij de verschillende brokers:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Adecco Group. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Adecco Group & beleg gratis in ETF's!
Avatrade aandelen kopenHandel actief in Adecco Group tegen lage kosten met een gratis demo!
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Adecco?

Het kan erg interessant zijn om actief te handelen in de beurskoers van het aandeel Adecco. Uitzendbureaus zijn erg cyclisch: wanneer het goed gaat met de economie, neemt de vraag naar personeel vaak toe. In slechte tijden zal een bedrijf als Adecco Group het juist een stuk minder goed doen. Voor een actieve speculant maakt dit niets uit: je kan met een short positie namelijk ook speculeren op de crashes van het aandeel.

Een goede partij waarbij je actief kunt beleggen in Adecco aandelen is Plus500. Dit gebeurt via CFD’s, derivaten waarmee je speculeert op prijsverschillen van het onderliggende aandeel. Het is aan te raden om de mogelijkheden eerst te proberen met een gratis demo. Op die manier kan je de mogelijkheden zonder risico uitproberen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de actuele aandelenkoers van Adecco?

In de onderstaande grafiek kan je zien hoe het CFD-aandeel Adecco zich over de tijd ontwikkelt. Met de knoppen kan je direct een positie openen op het aandeel.

Over het bedrijf Adecco Group

De internationale Adecco Group ontstond in 1996: toen fuseerden het Zwitsers Adia en het Franse Ecco met elkaar. Op dit moment is Adecco één van de grootste aanbieder van Human Resource Services in de wereld. In onder andere Zwitserland, Frankrijk en Italië is het bedrijf marktleider. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Zwitserland. De Adecco Group is genoteerd op de beurs van Zwitserland.

Adacco aandelen kopen

De grootte van Adecco

Het bedrijf is actief in 60 landen en heeft in totaal 5.500 vestigingen. Hier zijn ruim 32.000 medewerkers actief die er gezamenlijk voor zorgen dat 100.000 opdrachtgevers en 700.000 uitzendkrachten elkaar iedere dag weten te vinden. Door de uitbreiding van het bedrijf in China zal het aantal mensen dat ze iedere dag in dienst hebben toenemen tot 3,5 miljoen.

De Adecco Group is onder andere actief in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Ierland, Oostenrijk, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Wanneer je gaat beleggen in Adecco, is het verstandig om te onderzoeken hoe de economie het in deze regio’s doet. Wanneer het goed gaat met de economie, verbeteren de resultaten van het bedrijf.

Door Adecco aangeboden diensten

The Adecco Group biedt zijn klanten veel verschillende diensten aan. Aangeboden diensten zijn onder andere het vinden van tijdelijk personeel, loopbaanbegeleiding, vaste aanstelling, talentontwikkeling, consulting en outsourcing.

Adecco in Nederland

Adecco Group Nederland heeft in Nederland ruim 150 vestigingen. Bij deze vestigingen werken in het totaal ruim 1.000 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zaltbommel. Deze uitzendorganisatie is uiteraard lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).

Meer omzet in de IT-markt dankzij speciale tool

Adecco sloot het boekjaar 2017 af met groeicijfers. Vooral de it-markt wordt steeds belangrijker. Voor deze markt introduceerde Adecco in 2017 een hr-analytics-tool.

In 2017 ontwikkelde het bedrijf een nieuw digitaal rekruteringsplatform. Het platform Vettery richt zich vooral op veelbelovende medewerkers in de IT, sales en financiën. Geschikte kandidaten worden in contact gebracht met potentiële werkgevers door het toepassen van machine learning.

Beter adviseren dankzij software voor data-analyse

Adecco is sinds kort ook begonnen met het gebruiken van software voor data-analyse. Deze software, Adecco Analytics, bevat de eigen data van het bedrijf. Vervolgens worden deze data gecombineerd met uit divers externe bronnen afkomstige arbeidsmarktdata. Daardoor wordt het mogelijk om werkgevers beter te adviseren: hierdoor is advies op maat mogelijk.

Adecco maakte in 2017 ook gebruik van de al bestaande digitale platformen Adia (online staffing) en Yoss (voor freelancers).

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *