Unibail-Rodamco-Westfield aandelen kopen

Unibail-Rodamco-Westfield is een Nederlands-Frans vastgoedbedrijf. Unibail-Rodamco-Westfield bezit onder andere winkelcentra door heel Europa. Daarnaast bezit het bedrijf ook kantoorruimtes en tentoonstellingscentra rond Parijs. Heb je interesse om te beleggen in Unibail-Rodamco-Westfield? Op deze pagina zie je waar je het beste de aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel opvragen.

Hoe kan je actief beleggen in Unibail-Rodamco-Westfield?

Plus500 is een goede broker om te handelen in aandelen van het bedrijf Unibail-Rodamco-Westfield via CFD´s. Door de gebruikersvriendelijke software en de gratis demo van € 40.000 kan iedereen aan de slag met beleggen.

Ook ik ben met begonnen met beleggen bij deze broker. Een groot voordeel van Plus500 is het feit dat je kunt inspelen op zowel een koersstijging als een -daling. Hierdoor kan je tijdens alle marktsituaties actief beleggen in het aandeel. Klik op de onderstaande knop om een gratis demoaccount te openen bij Plus500:

Plus500 aanmelden

Waar kan je Unibail-Rodamco-Westfield aandelen kopen?

Wanneer je Unibail-Rodamco-Westfield aandelen wilt kopen, is het belangrijk om dit bij een betrouwbare en voordelige partij te doen. Een voorbeeld van een goede broker waar je de aandelen Unibail kunt kopen is eToro. Bij eToro betaal je namelijk geen commissies over alle aandelen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij eToro:

eToro aanmelden

We hebben op beleggen.info uitgebreid brokers getest en uiteindelijk kwamen daar de volgende brokers als de beste opties uit:

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor alle aandelen Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 2 + 0,038% per transactie Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Unibail-Rodamco-Westfield?

 Hieronder kan je de actuele koers van het CFD-aandeel Unibail-Rodamco-Westfield zien. Denk je dat er zich een mooi koop- of verkoopmoment voordoet? Dan kan je door middel van de knoppen direct een order plaatsen.

Zelf handelen in dit vastgoedbedrijf

Plus500 is een goede broker om te handelen in aandelen van het bedrijf Unibail-Rodamco via CFD´s. Door de gebruikersvriendelijke software en de gratis demo van € 40.000 kan iedereen aan de slag met beleggen. Ook ik ben met begonnen met beleggen bij deze broker. Een groot voordeel van Plus500 is het feit dat je altijd goede resultaten kunt behalen doordat je zowel kunt anticiperen op een koersstijging als een –daling. 

Algemene informatie

Unibail-Rodamco is beursgenoteerd op Euronext Parijs en Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de CAC 40-index sinds 2007, de Euronext 100-index en de AEX-index.

Unibail rodamco

Het hoofdkantoor van Unibail-Rodamco is gevestigd in Parijs.

In april 2007 maakte Rodamco Europe bekend dat het zou fuseren met of werd overgenomen door het Franse Unibail, mits de aandeelhouders dit zouden goedkeuren. In juni 2007 was de overname afgerond, waarna de vorming van Unibail-Rodamco werd aangekondigd.

Unibail

Unibail is opgericht in 1968 door de Worms Group. In 1992 wijzigde Unibail haar koers en werd het eigenaar, ontwikkelaar en manager gespecialiseerd in winkelcentra en kantoren. Ze concentreerden zich hierbij op groot formaat en op niet reproduceerbare activa. Door goede acquisities werden tussen 1992 en 1995 grote winkelcentra aangetrokken en daarna veel kantoren tot 1999. Na de overname van Paris Expo in 2000 werd ook een congres-tentoonstelling divisie gevormd.

Rodamco

Rodamco Europe, werkzaam in 14 landen, werd in 1999 opgericht uit een splitsing in 4 divisies van de Rodamco Fonds welke was opgericht door de Robeco Groep en ontving al haar continentale Europese activa.  Rodamco Europe was investeerder in en eigenaar van winkels en dominante winkelcentra in de thuismarkten in Nederland en België. Rodamco was daarnaast ook actief in de Scandinavische landen, Frankrijk, Spanje en overige landen in Centraal-Europa.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!