Hoe kan je beleggen in Bilibili aandelen (2024)?

Steeds meer mensen vragen zich af hoe ze Bilibili aandelen kunnen kopen. In dit artikel bespreek ik of het verstandig is om Bilibili aandelen te kopen.

Hoe kan je Bilibili aandelen kopen?

Je kunt Chinese aandelen zoals Bilibili kopen bij een online aandelen broker. In het onderstaande overzicht zie je direct bij welke brokers je Bilibili aandelen kunt kopen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
Freedom Finance demoInvesteren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Bilibili. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Bilibili & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Bilibili wordt verhandeld op de Nasdaq onder de ticker BILI en op de SEHK als 9626.

Wat is de aandelenkoers van Bilibili?

Ben je benieuwd naar de aandelenkoers van het aandeel Bilibili? In de onderstaande grafiek zie je direct hoe het aandeel het de afgelopen periode heeft gedaan. Met de knoppen kan je direct een beleggingspositie op het bedrijf openen.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Bilibili

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Bilibili .

Analyse van Bilibili

Voordat je besluit of je Bilibili wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Bilibili zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Bilibili zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Bilibiliin 2024?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Amazon gaat doen in 2024 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Amazon is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Wat zijn de sterke punten van Bilibili aandelen?

  • Sterke positie: Bilibili heeft een sterke positie opgebouwd binnen de online entertainmentbranche van China. Het bedrijf biedt muziek, gaming en anime aan.
  • Financieel gunstig: Bilibili heeft een positieve kasstroom en behaalt een mooie, jaarlijkse omzet.
  • Expansie: Bilibili is van plan om haar bedrijfsactiviteiten uit te bereiden buiten China. Bilibili is op zoek naar kansen in onder andere Japan en de Verenigde Staten.
  • Hoge gebruikersbetrokkenheid: de gebruikers van Bilibili zijn sterk betrokken binnen het platform en maken & delen regelmatig nieuwe inhoud.
  • Samenwerkingen: het bedrijf werkte in het verleden samen met grote merken zoals Durex en Xiaomi. Dit soort samenwerkingen kunnen erg winstgevend zijn voor Bilibili.

Wat zijn de risico’s van beleggen in Bilibili?

  • Regulering: beleggen in China brengt altijd risico’s met zich mee. De Chinese overheid heeft recent strengere regels geïntroduceerd voor de entertainmentbranche.
  • Beperkte afzetmarkt: op het moment van schrijven behaalt Bilibili het grootste deel van haar winst in China.
  • Sterke concurrentie: de online entertainmentindustrie is competitief. Het bedrijf ervaart veel concurrentie van spelers als Tencent en iQiyi.
  • Afhankelijk: Bilibili is afhankelijk van een kleine groep die veel inhoud biedt binnen het platform. Wanneer deze providers overstappen naar een ander platform, kan dit een negatieve invloed hebben op de aandelenkoers van het bedrijf.

Hoe kan je beleggen in Bilibili?

Je hebt een account nodig bij een betrouwbare broker om Bilibili aandelen te kunnen kopen en verkopen. Het openen van een gratis demo is bij de meeste aandelen brokers geen probleem.

Je kunt vervolgens direct beginnen met het actief verhandelen van Bilibili aandelen. Het is wel aan te raden om de laatste marktontwikkelingen te volgen. Op die manier voorkom je dat je geld verliest met je Bilibili aandelen.

Over Bilibili

Bilibili is een Chinees online entertainmentbedrijf dat in 2009 werd opgericht. Het bedrijf biedt onder andere anime, gaming en muziek aan en heeft een trouwe groep gebruikers in China.

Het bedrijf kwam recent in opspraak door het overlijden van een content moderator vanwege het 996 werkschema. Werknemers worden geacht om 6 dagen per week te werken van 9 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond.

Bilibili aandelen kopen

Bilibili aandelen kopen: wel of niet doen?

Of je Bilibili aandelen moet kopen, zul je uiteindelijk zelf moeten bedenken. Met een investering in Bilibili speel je in op de groeiende entertainmentsector binnen China. Het is echter belangrijk om de toegenomen regulering door de Chinese overheid te volgen. Ook is het belangrijk om de concurrentie van Bilibili in de gaten te houden, aangezien gebruikers eenvoudig kunnen overstappen naar een concurrent.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *